Pre-Treater-IV

Pre Treater IV

  • Touch display
  • 5 programmeerbare knoppen
  • Spuitbereik van 40 bij 60 cm
  • Spuiten worden gespoeld met een druk van 10.5 bar
  • Grafische presentatie van het schoonmaakproces
  • Automatische schoonmaak intervals
Offerte of demo aanvragen

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van pre-treaters is de Pre-Treater IV. Een automatisch high-end pre-treat systeem voor professionele gebruikers. Met deze machine heeft u gegarandeerd een consistent topresultaat.

Eigenschappen van de Pre Treater IV

Voorbehandeling met consistent resultaat elke keer weer!

De Pre Treater IV is uitgerust met een multi fase motor (stapmotor). Deze machine heeft 4 kleppen die individueel in- of uitgeschakeld kunnen worden. Het maximale spuitbereik is 40 cm breed en 60 cm lang. De breedte kan geregeld worden door 4 kleppen aan of uit te zetten. De minimale spuitbreedte is 12 cm. Dit is ideaal voor het bedrukken van shirts met borstprint. De lengte kan worden ingesteld in intervallen van 2 cm. Met al deze mogelijkheden kan elke gebruiker het apparaat instellen naar eigen voorkeur.

De Pre Treater IV heeft een open interface waarmee het apparaat direct te programmeren is via uw bestelsysteem door een barcode af te drukken. Hiermee wordt uw workflow geoptimaliseerd. De Pre Treater IV is uitgerust met de bekende en bewezen automatische reinigingsfunctie. Hiermee wordt voorkomen dat de mondstukken verstoppen tijdens de dagelijkse werking. Spoelen van de spuitpunten met reiniger of water is beperkt tot de laatste 10 cm buis voor de spuitpunten. Deze functie zorgt voor een besparing van de precoating vloeistof.