De Roland TrueVIS SG serie is interessant voor u wanneer u als starter op zoek bent naar een alleskunner of gewoon uitbreiding wilt van uw huidige machinepark. De Roland SG-540 (1371 mm) en Roland SG-300 (762 mm) geeft u de kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid die u van Roland gewend bent tegen een zeer scherpe prijs. Ongeacht de visie voor uw bedrijf, de Roland TrueVIS SG serie helpt u bij het realiseren van uw doelen.

Eigenschappen van de TrueVIS SG-300 en SG-540

Bent u klaar voor de next level van uw business?

De Roland TrueVIS SG serie is interessant voor u wanneer u als starter op zoekt bent naar een alleskunner of gewoon uitbreiding nodig heeft van uw huidige machinepark. De Roland SG-540 (1371 mm) en Roland SG-300 (762 mm) geeft u de kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid die u van Roland gewend bent tegen een zeer scherpe prijs. Ongeacht de visie voor uw bedrijf, de Roland TrueVIS SG serie helpt u bij het realiseren van uw doelen.

 

De Roland TrueVIS SG serie vergroot uw productiviteit tot wel 60%*

Deze verhoging van uw productiesnelheid ontstaat door twee FlexFire printkoppen van de nieuwste generatie. Deze leveren een hogere printoutput met fantastische kwaliteit. U heeft de mogelijkheid om automatisch te printen, herpositioneren en graphics uit te snijden, dit alles op hetzelfde toestel. Het nieuwe inktsysteem werkt met zakken van 500 ml, deze zijn gemakkelijk te verwisselen, zijn schoon met oog voor het milieu door de herbruikbare houders.

 

*Afhankelijk van de printmodus, tot 60 % sneller dan de VersaCAMM SP-i serie

 

Denkt u al in toepassingen

Uiteindelijk draait het niet om de machine maar om de toepassingen die u kunt leveren aan uw klanten. Een breed scala aan toepassingen vraagt om een brede media compatibiliteit, perfecte snijmogelijkheden met een grote en nauwkeurige mesdruk. Het resultaat is productie van oplossingen als: binnen- en buitentoepassingen, inclusief signalisaties, banners, stickers, gepersonaliseerde kleding, etalage- en wanddecoratie, voertuigstickers en zoveel meer.

 

Output zoals u nog nooit gezien heeft

De meest egale, solide kleuren en haarscherpe graphics. Dat is wat de Roland TrueVIS SG serie levert. TrueVIS INKT is de volgende evolutie van de eco-solventinkttechnologie die voldoet aan de vraag van de klant naar een breed kleurenpalet en strenge milieustandaarden. Bovendien heeft de inkt het GREENGUARD Gold-certificaat dat staat voor de kwaliteit van de binnenlucht. Dat garandeert dat de inkt veilig en geschikt is voor gebruik in omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen.

 

Intuïtieve technologie voor gebruiksvriendelijkheid

Met het Roland DG mobile panel kunt u de functies van de SG printer/snijplotter met uw smartphone of tablet beheren via een bluetooth verbinding.** Ontvang statusupdates en beheer de productie en reinigingsfuncties en zet testprints in de wachtrij terwijl u ergens anders aan de slag bent.

 

**Tablet/smartphone niet inbegrepen in het printerpakket.

Investeren in een TrueVIS SG serie een slimme investering

Wanneer u uw Roland TrueVIS SG ontvangt merkt u gelijk dat u de juiste keuze gemaakt heeft. De makkelijke installatie, gebruiksvriendelijke bediening en de intergratie in uw bestaande workflow zodat u niet hoeft te investeren in gespecialiseerde elektrische verbindingen of aanpassingen. Met een indrukwekkende prijs/prestatieverhouding minimaliseert de SG de tijd die nodig is om uw investering terug te betalen. Bovendien staan de toestellen van Roland erom bekend dat zij hun waarde behouden en de betrouwbare kwaliteit betekent dat u nog vele jaren op uw Roland TrueVIS SG kunt rekenen

 

Optimaliseer uw productie met de VersaWorks Dual RIP-software

VersaWorks Dual RIP-software, onze krachtige en intuïtieve RIP, is inbegrepen in de prijs van uw SG. VersaWorks Dual maakt gebruik van pdf- en PostScript-engines om u snelle previewtijden te bieden en complexe bestanden met transparanties, lagen en andere speciale effecten te verwerken. Omvat standaard ook handige functionaliteiten zoals nesting, tiling, variabele dataprinting, step en repeat, een calculator die het inktverbruik voorspelt, ingebouwde Pantone en Roland Color System bibliotheken en meer.

 

Twee jaar garantie op uw Roland TrueVIS SG serie machine

Onze klanten zeggen het altijd. De levensduur van Roland is uniek in zijn categorie. Machines zijn onverwoestbaar en u weet dat u kunt vertrouwen op Roland en MAN Print & Sign. Onze monteurs zijn de beste van de Benelux en staan altijd voor u klaar. Roland levert bij de Roland TrueVIS SG een MAX warranty garantie van 2 jaar.

 

Robuust design voor stabiliteit en prestatie

Het robuuste design van de SG minimaliseert trillingen voor een optimale print- en snijprecisie. De versterkte motor en aandrijvingssystemen garanderen duurzaamheid voor een continue productie. Een nieuw ontworpen textuurroller zorgt voor een betere hantering van de media. En er zijn optionele oprolunits en droogeenheden beschikbaar om de prestaties nog meer te bevorderen.