Eigenschappen van de TexJet shorTee

Een topper van een instapmodel

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling is Polyprint er in geslaagd de TexJet shorTee te ontwikkelen. Een instapmodel van topkwaliteit met de functionaliteit van een high-end machine. Dit geeft u de voorsprong op de concurrentie die iedereen kan gebruiken.

Innovatieve RIP software!

Met TexJet RIP v7 zijn fantastische nieuwe functies toegevoegd die de standaard hebben gelegd voor gebruiksvriendelijkheid. De software is ontwikkeld met gebruiksvriendelijkheid in het oog. Een aantal van de nieuwe topfuncties zijn; nieuw verbeterde witte maskeer functie – geen extra aanpassingen nodig met software als Photoshop. Een automatische en handmatige witte maskeer management, vernieuwde interface, krachtige RIP engine. Wat resulteert in snellere functies. Single pass printen van wit en kleuren op hetzelfde moment voor toename in snelheid en verbeterde printresultaten. Geschikt voor Windows en Mac.

 

 Printbereik tot 32×45

Voor verschillende toepassingen heeft de TexJet shorTee verwisselbare platen. De acryl platen zijn gemakkelijk te verwisselen door het magnetische snap-on systeem. De grote platen zijn frameloos voor bijvoorbeeld het printen op polo-shirts. De medium en mouwplaten hebben een inbegrepen frame.

Top witte inktprestaties

4 CMYK en 4 witte inkt cartridges van 160ml zijn beschikbaar. De inkt cartridges zijn hervulbaar zodat kosten laag blijven. Witte inkt presteert fantastisch door het gesloten inktsysteem wat er voor zorgt dat er geen stof bij kan en de inkt niet verdampt. De printer kan tot 30 dagen stilstaan zonder dat de inkt verwijderd hoeft te worden. Bij het opnieuw inzetten van de machine heeft u geen last van klontering of andere problemen. Dit komt door de vacuüm gesealde inkt wat er voor zorgt dat de inkt niet besmet raakt. Het onderhoud van de printer is zeer eenvoudig omdat er geen gereedschap nodig is om de printer te demonteren.