VersaObject MO-240

  • High-definition printen
  • A2-printbed
  • Print tot 204 mm hoog
  • Intuïtieve interface
Offerte of demo aanvragen

Breid uw bedrijf uit met high-definition, high-speed digitaal printen dankzij de VersaOBJECT MO-240. Onze geavanceerde UV-vlakbedprinter geeft u de kracht om een groeiende direct-printmarkt te domineren

Sneller, mooier, veelzijdiger

Produceer levendige en opvallende graphics van hoge kwaliteit op een breed scala aan objecten en substraten, waaronder metaal, plastic, glas, hout, canvas, vinyl, papier en nog veel meer, geschikt voor materiaal tot 204 mm hoogte.

High-definition printen

Nieuw ontwikkelde printkoppen en LED-lamptechnologie, in combinatie met geavanceerde software en toonaangevende inkten, geven u de kracht om eenvoudig kleine letters, fijne texturen, gradaties en kleurgematchte graphics te reproduceren. Bovendien breiden oranje en rode inkten uw bereik uit, zodat u kleuren kunt bereiken die voorheen niet konden worden gereproduceerd.

Of u nu levendige beeldweergave, witte inkt met hoge dekking of de mogelijkheid om texturen te printen nodig hebt, de MO-240 UV-printer is het antwoord.

Hoge productiviteit

De MO-240 is ontworpen om een hoge productiviteit te leveren met printsnelheden tot 1,2 keer sneller dan vergelijkbare modellen van andere merken. De staggered printkopconfiguratie, krachtige lampen en grotere bedafmetingen leveren printsnelheden tot 2,07 m2/u in de standaardmodus, zodat u meer kunt doen. Dichtere witte inkt betekent dat u twee keer zo snel wit kunt printen als vorige modellen en Gloss-inkt kan nu in dikkere lagen worden geprint, waardoor de snelheid wordt verdubbeld.

Verbeteringen in het installatieproces maken het eenvoudiger om te wisselen tussen producten en mallen van artikelen. Met de meegeleverde software kunt u ook ongeëvenaarde productiviteit ontsluiten met meerlaags printen, wat betekent dat u beter kunt presteren dan uw concurrenten bij het printen op bijna elk substraat.

Grotere flexibiliteit

De EUV5-inkt van Roland DG staat bekend om zijn brede materiaalcompatibiliteit en uitstekende hechting. Met slechts één inktformule kunt u printen op een verscheidenheid aan substraten, waardoor u zich beter kunt aanpassen aan veranderende markteisen.

De MO-240 stelt u ook in staat om verder te gaan dan vlakke substraten dankzij ingebouwde technologieën, waaronder ‘afstandsmodus’ printen en optionele extra’s zoals de roterende printeenheid. Met deze functies kunt u nog verder gaan met direct printen en nieuwe mogelijkheden ontdekken.

Uitstekende bruikbaarheid

De oplossingen van Roland DG zijn ontworpen voor eenvoudige installatie, instelling en bediening. U kunt deze professionele apparaten met vertrouwen bedienen met een snelle leercurve dankzij het gebruiksvriendelijke 7-inch touchscreen en de intuïtieve VersaWorks 6 RIP-software.

Met de Roland DG Connect-app voor apparaatbewaking kunt u ook realtime gegevens over uw printworkflow krijgen, zodat u onderhoud kunt plannen en de winstgevendheid kunt verbeteren.

Hoogwaardige en veelzijdige inkt

Door gebruik te maken van de nieuwste ECO-UV EUV5-inkten voor uitzonderlijk en hoogwaardig drukwerk, gaan we verder dan CMYK om u nog meer opties en flexibiliteit te bieden. Praat met een Roland DG expert over uw vereisten om de juiste inktconfiguratie voor u te ontdekken.

ECO-UV5-inkten zijn GREENGUARD Gold-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan strenge normen voor lage chemische emissies, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen binnenshuis..

CMYK


Krijg premium resultaten met hoogwaardige CMYK EUV-inkt

Glans


Genereer een veelheid aan tastbare effecten, gesimuleerde reliëfs en glanzende afwerkingen

Wit


Print witte details met een hoge dekkracht of voeg sub-coatings toe voor donkere of transparante materialen

Rood en oranje


Met onze True Rich Color-voorinstelling kunt u het beschikbare kleurengamma uitbreiden en merkkleuren perfect reproduceren

Primer


Breng de primer met precisie aan op het printgebied voor uitgebreide mediacompatibiliteit

Eigenschappen van de Roland VersaObject MO-240

BEKIJK ONS OOK OP: