Met de VersaSTUDIO BT-12 direct-to-garment printer is het mogelijk om vanaf uw bureaublad in een aantal minuten direct op katoenen T-shirts, kleding, tassen en vele andere producten te printen. De BT-12 is net zo makkelijk als een kantoorprinter met geweldige resultaten. Deze printer is betaalbaar en opent voor u de winstgevende wereld van gepersonaliseerde kleding.

BT-12-Mogelijkheden

Ontdek opwindende nieuwe mogelijkheden voor de detailhandel

Met zijn snelle, veelzijdige on-demand productie is de VersaSTUDIO BT-12 de ideale oplossing voor het creëren van een succesvolle online shop. Dankzij het compacte design is hij ook een handige keuze voor gebruik in souvenirwinkels, musea, fotostudio’s, dierenspeciaalzaken, sportwinkels en vele andere retailomgevingen. Bied gepersonaliseerde producten aan terwijl uw klanten er op wachten.

Stap 1

Prepareer of ontwerp uw digitale printbestand op uw computer met de eenvoudig te gebruiken meegeleverde software.

Stap 2

Bevestig uw kledingstuk in de cassettelade, plaats deze in de VersaSTUDIO BT-12 printer en print uw digitale bestand vanaf uw computer.

Stap 3

Plaats de cassette in de afwerkingsunit om de inkt uit te harden.

Eigenschappen van de VersaSTUDIO BT-12

Begin direct met printen

VersaSTUDIO BT-12 is een complete betaalbare direct-to-garment oplossing bestaande uit een afwerkingsunit, cassettelade en reinigingsaccessoires. Plaats een T-shirt en ga aan de slag.

 

Inclusief super eenvoudige software

Met de meegeleverde software kunt u uw PNG- en JPG-bestanden printen op de VersaSTUDIO BT-12. Gebruikers kunnen ook TIFF-, PDF- en BMP-bestanden gebruiken

 

Duurzame roestvrijstalen printkoppen

192 nozzles per kanaal, 2 kanalen per kop en variable dot printing bieden professionele printresultaten op een breed scala aan katoen en katoen-mix producten.

 

Briljante inkten en afbeeldingen

Print scherpe beelden en briljante kleuren op een reeks producten met de VersaSTUDIO BT-12.

Lage gebruikskosten en snel winstgevend

De VersaSTUDIO BT-12 vereist geen speciale elektrische installatie en werkt met standaard stopcontacten. Het is een kosteneffectieve, laagdrempelige oplossing met lage aanschafprijs.

 

Een digitaal intelligent alternatief voor traditionele printtechnieken

Traditionele printtechnieken op kleding zijn lomp, rommelig, duur en tijdrovend. Vermijd de rompslomp en kosten met dit snelle, eenvoudige, on-demand alternatief.

 

Een veilig, volledig gesloten proces

Gebruikers van elk niveau kunnen direct op kledingstukken printen zonder in contact te komen met chemicaliën, hitte, stoom of ingewikkelde processen.

 

Een ruimtebesparende printoplossing

De compacte direct-to-garment printer past comfortabel in elke winkel, kantoor, kiosk, werkplaats of thuisomgeving. De printer en afwerkingsunit kunnen ook worden gestapeld om de functionaliteit in een kleine ruimte te maximaliseren.