STAHLS'

Algemene beschrijving

Deze lijn van STAHLS’ zorgt ervoor dat u de mooiste prints kunt persen op textiel! Het assortiment bestaat uit de volgende twee lijnen:

CAD-CUT® materials
Deze materialen zijn uitsluitend om te snijden in prachtige figuren om daarna op textiel te persen. Geschikt voor diverse ondergronden en verkrijgbaar in 12 lijnen.

CAD-COLOR® digital media
Deze media is beprintbaar om zo prachtige prints te persen op textiel.

CAD-CUT® Sportsfilm


Een klassieke en duurzame film met met een plakkende polyester film drager. Ideaal voor meervoudige kleuren designs door het brede assortiment verkrijgbare kleuren. Dit product heeft een matte en gladde afwerking. Geschikt voor kleinere ontwerpen.

CAD-CUT® Basic Film


Perfect voor meerkleurige designs door het brede assortiment verkrijgbare kleuren. Het oppervlakte van dit materiaal is glad en mat met een maximale transparantie. Door het niet hebben van plakkende backing ideaal voor het snijden van grote motieven en nummers.

CAD-CUT® Effect


Speciaal ontworpen voor de mode industrie. Een lichte dikkere film en plakkende drager met special effects zoals glans, glitter en hologram effecten.

CAD-CUT® Glitter


Speciaal ontworpen voor de mode industrie. Een lichte dikkere film en plakkende drager met speciale glitter effecten.

CAD-CUT® Felt


CAD-CUT® Felt heeft een klassieke en slijtvaste uitstraling. Felt is ideaal voor het creëren van vintage stijl ontwerpen. CAD-CUT® Felt is een hoge kwaliteit vilt, gemaakt van 80% wol en 20% kunstzijde met een hechtlaag backing. Dit materiaal is verkrijgbaar in diverse kleuren en zonder drager.

CAD-CUT® Flock


Onze CAD-CUT® Flock textiel print folies zijn wollig en hebben een fluweelachtige structuur met optimale dekking. Met een hoogpolig en breed assortiment Flock stoffen heeft dit materiaal een licht hechtende polyester drager. De CAD-CUT® Flock folies zijn verkrijgbaar in 22 kleuren en ideaal voor kleinere designs.

CAD-CUT® Premium Plus Sublistop


Flexibele polyurethaan (PU) film met sublimatie barrièrelaag en optimale dekkracht. Speciaal voor het bedrukken van functionele kleding en softshell-jassen. Eenvoudig knippen en wieden. Geschikt voor meerkleurige prints.

CAD-CUT® Silicone 100


Flexibele polyurethaan (PU) film met mat oppervlak en optimale opaciteit. Hoge opaciteit, dus geen doorverven van met sublimatie geverfd polyester textiel. Ideaal voor het plotten van grotere motieven en cijfers, omdat het materiaal een non-stick drager heeft. Geschikt voor meerkleurige prints.