STAHLS' CAD CUT

Deze lijn van STAHLS’ zorgt ervoor dat u de mooiste prints kunt persen op textiel! Het assortiment bestaat uit de volgende twee lijnen:

CAD-CUT materials
Deze materialen zijn uitsluitend om te snijden in prachtige figuren om daarna op textiel te persen. Geschikt voor diverse ondergronden en verkrijgbaar in 12 lijnen.

CAD-COLOR digital media
Deze media is beprintbaar om zo prachtige prints te persen op textiel.

CAD-CUT SportFilm

CAD-CUT Sportsfilm

Een klassieke en duurzame film met met een plakkende polyester film drager. Ideaal voor meervoudige kleuren designs door het brede assortiment verkrijgbare kleuren. Dit product heeft een matte en gladde afwerking. Geschikt voor kleinere ontwerpen.

CAD-CUT Basic Film

CAT-CUT Basic Film

Perfect voor meerkleurige designs door het brede assortiment verkrijgbare kleuren. Het oppervlakte van dit materiaal is glad en mat met een maximale transparantie. Door het niet hebben van plakkende backing ideaal voor het snijden van grote motieven en nummers.

CAD-CUT Effect

CAT CUT Effect

Speciaal ontworpen voor de mode industrie. Een lichte dikkere film en plakkende drager met special effects zoals glans, glitter en hologram effecten.

CAD-CUT Glitter

CAT-CUT Glitter

Speciaal ontworpen voor de mode industrie. Een lichte dikkere film en plakkende drager met speciale glitter effecten.

CAD-CUT Felt

CAT-CUT Felt

Cad-Cut Felt heeft een klassieke en slijtvaste uitstraling. Felt is ideaal voor het creëren van vintage stijl ontwerpen. Cad-Cut Felt is een hoge kwaliteit vilt, gemaakt van 80% wol en 20% kunstzijde met een hechtlaag backing. Dit materiaal is verkrijgbaar in diverse kleuren en zonder drager.

CAD-CUT Flock Films

CAT-CUT Flock

Onze flock textiel print folies zijn wollig en hebben een fluweelachtige structuur met optimale dekking. Met een hoogpolig en breed assortiment flock stoffen heeft dit materiaal een licht hechtende polyester drager. De Cad-Cut Flock folies zijn verkrijgbaar in 22 kleuren en ideaal voor kleinere designs.