Laminatoren / Afwerkingsmachines

 • Ontdek de ongekende acties van Man Print & Sign. Met deze HOT DEALS bent u uw concurrenten altijd een stap voor.
  Meer lezen
 • Introductie Bizon super grootformaat printers

  Ontdek de ongekende mogelijkheden van printen op grootformaat. Met deze nieuwe eco-solvent en UV-led printers bent u uw concurrenten altijd een stap voor.
  Meer lezen
 • Introductie Roland VersaUV S serie

  Met de Roland VersaUV S serie heeft u de mogelijkheid om personalisatie naar een nieuw level te tillen. Creëer zakelijke kansen en neem de voorsprong.
  Meer lezen
 • Gratis Printer2

  Gratis printer actie

  Via een zeer interessante constructie ontvangt u uw splinternieuwe printer gratis. En wanneer u uw oude printer inlevert ontvangt u tot wel duizenden euro’s retour voor uw huidige printer.
  Meer lezen
 • bespaar_kosten_print_slim

  Wij helpen u meer omzet te genereren

  Wist u dat veel Sign en Reclame makers één van de beste kansen mislopen om kosten te besparen. Concurrentie vindt veelal plaats op basis van prijs.
  Meer lezen
 • Roland presenteert de Roland CAMM-1 GR-640 GR-540 GR-420

  De nieuwste Roland CAMM-1 GR-640 GR-540 GR-420

  Ontworpen voor een optimale snijkwaliteit en productiviteit; zoals verhoogde nauwkeurigheid, snelheid, grotere media veelzijdigheid.
  Meer lezen
 • sign2017

  Bezoek jij ons op Sign 2017

  Kom op 14, 15 & 16 maart 2017 naar Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Dé tweejaarlijkse vakbeurs waarbij twee creatieve branches de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties presenteren en demonstreren.
  Meer lezen
 • Roland LEF-200

  Roland introduceert de Roland LEF-200

  De Roland LEF-200 is de opvolger van de zeer populaire LEF-20. De krachtigste verbetering aan de Roland LEF-200 is het aanwezige primer systeem.
  Meer lezen
 • Roland-TrueVIS-SG-Serie

  Introductie Roland TrueVIS SG Serie

  Afgelopen week introduceerde Roland de Roland TrueVIS SG Serie. De Roland TrueVIS SG serie is voor u wanneer u als starter op zoekt bent naar een alleskunner of gewoon uitbreiding van uw huidige machinepark.
  Meer lezen
 • webshop-live

  Webshop is Live

  Is het u al opgevallen? Sinds kort is de webshop van Man Print & Sign live. Zo kunt u via http://manprint-sign.nl/shop met uw eigen account bestellen, herhalingsorders snel doorgeven en uw bestelhistorie inzien.
  Meer lezen
 • Summerdeals

  € 3.000 tot € 5.000 extra inruilkorting en 0% financiering

  Wat dacht u van €3000 – €5000 extra inruilkorting en/of de mogelijkheid tot een 0% financiering. Bel direct 0299-393390 of vul het contactformulier in.
  Meer lezen
 • Roland_Truevis_VG-540_en_VG-640

  Roland Truevis VG-540 en VG-640

  Tijdens de Fespa in Amsterdam presenteerde Roland de nieuwste uitbreiding van hun assortiment. Namelijk de Roland Truevis VG-540 en VG-640. Deze machines zijn volledig opnieuw ontworpen en hebben een aantal interessante nieuwe toevoegingen.
  Meer lezen
 • Introductie van de nieuwe Roland VersaUV LEF-300

  Afgelopen week introduceerde Roland de nieuwste Roland Telg op het gebied van UV printen. Deze UV printer is de opvolger van de Roland VersaUV LEF 20. Met de vele toepassingen van de Roland VersaUV LEF 300 bent u klaar voor de toekomst.
  Meer lezen
 • 5000-euro-retour

  UNIEKE INRUILACTIE € 5.000,- EXTRA KORTING OP UW OUDE ROLAND, MUTOH, HP OF MIMAKI*

  Wilt u uw machinepark vernieuwen of de concurrentie een stap voor zijn? Man Print & Sign introduceert een uniek concept om uw productie te verhogen en uw kosten te verlagen.
  Meer lezen
 • Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

  Man Print & Sign is gesloten van 25 december tot en met 3 januari. 24 december sluiten wij rond 15.00. Tot 12.00 kunt u uw bestellingen doorgeven. Vanaf 4 januari hanteren wij weer onze reguliere tijden.Deel dit productTwitterFacebookLinkedinemail
  Meer lezen
 • businessfriend

  Man Print & Sign Business Friend War Child

  War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. We kondigen dan ook met trots aan dat Man Print & Sign War Child steunt als Business Friend met een vast bedrag per maand.
  Meer lezen
 • Roland-XT-640

  Introductie van de nieuwe Roland Texart XT-640

  Afgelopen week introduceerde Roland de nieuwste Roland Telg op het gebied van sublimatie. Met de vele toepassingen van de Roland Texart XT 640 print u op sport- en vrijetijdskledij, soft signage, interieurdecoratie, promotiemateriaal, etc.
  Meer lezen
 • Introductie van de nieuwe Roland Soljet EJ-640

  Afgelopen week introduceerde Roland de nieuwste Roland Telg namelijk de Roland SOLJET EJ 640. Een productiemachine die zich kenmerkt door degelijkheid en snelheid. Als grootste Roland leverancier van de Benelux bent u bij ons aan het juiste adres.
  Meer lezen
 • 4 Workshops om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen

  Dit jaar maar liefst 4 workshops tijdens de open dagen van Man Print & Sign. Zet 19 & 20 november maar vast in je agenda. Workshops op het gebied van online marketing, carwrapping, windowtinting, personalisatie.
  Meer lezen
 • PERSONALISEER JE KLEDING VERHOOG JE OMZET

  Zet 14 & 15 oktober maar vast in je agenda. Maak kennis met alle laatste ontwikkelingen rondom personalisatie van kleding.
  Meer lezen
 • Texjet-dtg-printers

  Textjet printers – Personaliseren Met Ongekende Kwaliteit

  Met onze nieuwe Texjet printers kunt u van alles personaliseren. Van schoenen, (t-)shirts, jeans en riemen deze alleskunner kan het allemaal.
  Meer lezen
 • Technische dienst valt in de prijzen

  De technische dienst van Man Print & Sign is goed in de prijzen gevallen. Zij mogen zich komend jaar de beste Roland service engineers van West Europa noemen.
  Meer lezen
 • Service en Onderhoud

  Service & Onderhoud

  Het succes van onze print- en snij-apparaten heeft geleid tot een alsmaar groeiende vraag naar kant en klare oplossingen. Daarom geeft MAN Print & Sign volledige ondersteuning op het gebied van onderhoud.
  Meer lezen
 • combi

  Sublimatiebundel voor slechts € 29.990

  Een kwalitatieve sublimatieprinter én robuuste kalander van Roland DG voor slechts € 29.990? In april en mei kan het! Beslis dus snel en geniet van dit ijzersterke lanceringsaanbod.
  Meer lezen
 • Roland Max Warranty

  MAX Warranty is een garantie op hardware en op printkoppen (beperkt*), zolang ze binnen de vastgelegde levenstermijn van 6 miljard dots stuk gaan. De garantie geldt niet voor werkuren, voorrijkosten en vervangonderdelen die in de kostprijs van het onderhoud zijn inbegrepen. Deze worden apart aangerekend door uw Roland Service Center.
  Meer lezen
 • Roland display studio

  Display Studio

  Geef uw sign business een extra impuls met een eenvoudig pakket voor Digital Signage. Neem digital signage op in uw portfolio en genereer extra inkomsten. Uw klanten vertrouwen u al met signalisatie, banners, stickers, posters en andere prints. Met Roland DisplayStudio biedt u hen een krachtig bijkomend communicatiemiddel. Gegarandeerd komen ze terug voor meer!
  Meer lezen
 • Open huis MAN Print en Sign

  Geslaagd Open Huis
  Man Print & Sign

  Op 20 en 21 november hield Man Print & Sign Open Huis. De bezoekers konden kennismaken met de onlangs geïntroduceerde 3D-printer van Roland en daarnaast werden er praktische workshops gegeven.

  De workshops gaven de bezoekers gelegenheid om vragen te stellen over zaken waar zij in de praktijk tegenaan lopen.

  Meer lezen
 • Texart RT 640

  Roland DG lanceert de Texart RT-640 inkjetprinter voor textiel

  Roland DG lanceert de naam ‘Texart’ voor al zijn digitale textielprintoplossingen. Het eerste product in de reeks is de RT-640 printer (162.5cm breed). De RT-640 is een geavanceerde sublimatieprinter* met vernieuwende printtechnlogie en krachtige RIP-software. Het toestel werkt met originele sublimatie-inkten in vier kleuren (CMYK) of acht kleuren (CMYKLcLm + Oranje + Violet).
  Meer lezen
 • Roland 3D printer

  Roland DG lanceert zijn eerste 3D-printer en een nieuwe freesmachine

  Roland DG introduceert zijn monoFab-reeks. Deze omvat Roland DG’s eerste 3D-printer en een gloednieuwe freesmachine. Beide desktopapparaten vullen elkaar zeer goed aan en zijn ontwikkeld om snel prototypes te maken.
  Meer lezen
 • Cursus montage beginners

  Montage Beginners

  Deze cursus is bedoeld voor de beginnende signmaker. Met deze cursus krijgt u informatie over de diverse snij- en applicatietechnieken, gereedschappen, media printmateriaal keuze, oppervlakte behandeling enz.
  Meer lezen
 • Cursus montage gevorderden

  Montage Pro

  De cursus voor de gevorderde signmaker. Met deze curus gaan wij verder in op de technieken en krijgt u informatie over de diverse print materialen, snij – en print machines, software, en applicatietechnieken.
  Meer lezen
 • cursus carwrapping

  Carwrapping

  De cursus voor de gevorderde signmaker. Met deze curus gaan wij in op diverse technieken en krijgt u informatie over het carwrappen. Hoe pakt u een complete auto in zonder de lak te beschadigen? Hoe geeft u een oude auto, weer een nieuwe look?
  Meer lezen
 • Cursus cartinting

  Cartinting

  Folie monteren op een vaak bollopend achterraam van een auto was in het verleden een behoorlijke klus. Na het volgen van deze cursus doet u dit in een handomdraai.
  Meer lezen
 • Vermeulen Reclame

  Referentie: Vermeulen Reclame

  Marcel Vermeulen was één van de eersten in Nederland die zich professioneel met car wrapping bezighield. Nu is zijn firma Vermeulen & Vermeulen Reclame nog steeds een gekende naam in de belettering en het inpakken van voertuigen. Voor de productie van de prints kiest Marcel resoluut voor Roland.
  Meer lezen
 • Gielen-Reclame

  Referentie: Gielen Reclame

  25 jaar geleden kocht Chris Gielen zijn eerste snijplotter van Roland DG. Vandaag staan in zijn productieruimte vijf Roland-toestellen. “Voor ons is het extreem belangrijk dat we zonder problemen constant kunnen blijven produceren. Daarom kiezen wij voor Roland.”
  Meer lezen