Display Studio

Geef uw sign business een extra impuls met een eenvoudig pakket voor Digital Signage.

Neem digital signage op in uw portfolio en genereer extra inkomsten. Uw klanten vertrouwen u al met signalisatie, banners, stickers, posters en andere prints. Met Roland DisplayStudio biedt u hen een krachtig bijkomend communicatiemiddel. Gegarandeerd komen ze terug voor meer!

Print en digital signage: de winnende combinatie

Gebruik Roland DisplayStudio samen met uw Roland-inkjetprinter voor inspirerende campagnes. Met digital signage speelt u video’s af, laat u het laatste nieuws zien, afficheert u tijdelijke promoties en toont u bezoekers de weg. Het is de ideale manier om uw boodschap snel en veelvuldig aan te passen. Print is op zijn beurt perfect voor meer langdurige communicatie en interieurvormgeving. Combineer digitale boodschappen dus met prachtige prints en laat een blijvende indruk achter.

Alles voor een vlotte start

Roland DisplayStudio is een compleet pakket voor digital signage in winkels, horecagelegenheden, hotellobby’s en op evenementen. Het omvat een gebruiksvriendelijke software, krachtige digitale mediaspeler en een speciaal voor digital signage ontwikkeld LED-scherm.

In de software kunt u eenvoudig foto’s, teksten, logo’s en video’s in aantrekkelijke presentaties gieten. Ook kunt u een afspeellijst opstellen, waarin u bepaalt welke boodschap op welk moment wordt getoond. In enkele muisklikken maakt u kortom al professionele presentaties.