Introductie Bizon super grootformaat printers

Wij stellen de NIEUWE super grootformaat eco-solvent en UV-led printers aan u voor

  • Bizon 1900, 2300 en 3300: een eco-solvent roll-to-roll printer die leverbaar is in drie verschillende printbreedtes – 1.90 meter, 2.30 meter en 3.30 meter. Deze machine stelt u in staat uw productaanbod te vergroten, uw mogelijkheden uit te breiden en nieuwe zakelijke kansen te ontwikkelen.

 

  • Bizon UV4060: een betaalbare UV-led flatbed printer met een afmeting van 0.40 x 0.60 meter die zeer geschikt is voor het printen van promotionele artikelen. Lage operationele kosten en hoge levensduur van de printkoppen maken deze printer tot een product van grote klasse!

 

  • Bizon UV1313, UV2513 en UV3020: een UV-led flatbed printer die leverbaar is in drie verschillende afmetingen – 1.30 x 1.30 meter, 2.50 x 1.30 meter en 3.00 x 2.00 meter. U heeft de keuze uit verschillende inktconfiguraties met o.a. licht cyaan, licht magenta, wit en gloss waarmee u een groot kleurbereik, luxe afwerking en een topresultaat bereikt.

 

  • Bizon UV1900: UV-led roll-to-roll printer met een printbreedte van 1.82 meter. Deze printer is zeer geschikt voor de productie van kwalitatief hoogstaande reclameborden en displays voor langdurig binnen- en buitengebruik. De printer produceert posters, wanddoeken, POS-displays, kunstreproducties, autobelettering, stickers en nog veel meer.

 

  • Bizon UV3300: een UV-led roll-to-roll printer met een printbreedte van 3.20 meter. De printer bevat twee krachtige UV-LED lampen, een variabele druppel-grijstintenkop en kan worden uitgerust tot maximaal 9 printkoppen. Om snelheid en functionaliteit te combineren zijn er verschillende printkop-opstellingen mogelijk. De maximale snelheid die kan worden behaald is 68 m2/uur. Voorbeelden van toepassingen zijn o.a. binnen en buiten signage, banners, wandbekleding, vloer- en raamdecoratie en nog veel meer.

 

  • Bizon UV8300 en UV8500: een super grootformaat UV-led roll-to-roll printer die leverbaar is in twee verschillende printbreedtes – 3.20 en 5.20 meter. U maakt eenvoudig banners, meshdoeken, raamdecoratie, wandbekleding en meer. Deze printers combineren unieke prestaties op vlak van snelheid, kwaliteit en productiekosten.

 

Alle printers worden ondersteund met Caldera of SAi RIP-software, de ultieme RIP-tools voor het afdrukken van grootformaat en super grootformaat print toepassingen. Al deze krachtige en onmisbare tools worden beheerd in een eenvoudige gebruikersinterface, zodat uw productie snel te beheren is, van begin tot eind.

Klik hier voor ons volledige printeroverzicht. Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze productexperts via: sales@manprint-sign.nl of via ons telefoonnummer: +31 (0) 299-39 33 90.