Roland introduceert de Roland LEF-200

Vandaag introduceert Roland de LEF-200 als nieuwste uitbreiding aan de lijn van UV flatbed inkjet printers.

De Roland LEF-200 is de opvolger van de zeer populaire Roland LEF-20. De krachtigste verbetering aan de Roland LEF-200 is het aanwezige primer systeem. Met de toevoeging van deze optie om ondergronden te primen is het nu mogelijk om nog meer materialen van kleurrijke prints te voorzien. Het kunnen printen op steeds meer verschillende ondergronden sluit aan bij de steeds grotere trend van de personalisatie markt. Deze markt wordt gekarakteriseerd door het kunnen personaliseren van zowel kleine als grotere aantallen.

Uitgebreide mogelijkheden van de Roland LEF-200

​De 50.8 brede Roland LEF-200 heeft de mogelijkheid om CMYK, wit en gloss te printen. Inclusief drie dimensionale items met een hoogte tot 100 mm. De gloss inkt kan gebruikt worden voor spot gloss of matte afwerking alsmede emboss effects. Witte inkt kan gebruikt worden als spot kleur of als een achtergrond bij CMYK. De nieuwe primer zorgt voor een betere hechting van wit en CMYK.

​Kant en klaar geleverd

De Roland LEF-200 wordt geïnstalleerd geleverd samen met de krachtige Roland VersaWorks Dual RIP-software. Tegelijkertijd wordt de Roland LEF-12i geïntroduceerd. Dit is een verbetering ten aanzien van de Roland LEF-12. Wilt u meer weten over deze machine, laat u dan informeren door onze productexperts.

Bron: Roland