Occasions & showroommodellen

Roland XR-640

De Roland XR-640 is ons vlaggenschip. Deze printer/snijplotter beschikt over de laatste printkop technologie en werkt met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt. De XR-640 is snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Roland RF-640 8 Kleuren

De Roland RF-640 biedt productiviteit en betrouwbaarheid tegen een zeer scherpe prijs. Met deze vier en acht kleuren printer maakt u de mooiste prints tegen een hoge snelheid én lage kosten.

Roland LEJ-640-F320

De Roland LEJ-640F UV printer kan CMYK, witte en transparante inkt printen op zowel flexibele als harde substraten tot een maximale dikte van 15 cm. De F320 heeft een groot printoppervlak van maximaal 3,30m.

Bizon UV2513

Met de BIZON UV1313, UV2513 en UV3020 UV-LED flatbed printers haalt u een betrouwbare machine in huis voor oogstrelende afbeeldingen op harde en flexibele ondergronden.

Sprint® Mag

De Sprint Mag heeft een automatische open functie door middel van magneten. Deze serie beschikt over een digitale timer, druk en temperatuur uitlezing. Voor het persen zijn er twee aanpasbare instellingen mogelijk.

MaxxClam

De Maxx Clam is zeer gebruiksvriendelijk en de openingshoek is zeer groot. Hierdoor is het zeer gemakkelijk om zonder risico kledingstukken te plaatsen.

Hotronix® Sports Ball Heat Press

Met deze pers kunt u de meeste opblaasbare sportballen, waaronder voetballen, basketballen en handballen, in slechts enkele eenvoudige stappen persen.