Occasions & showroommodellen

Roland TrueVIS VG2-540 (zonder TU) + VG2-640 (met TU)

Vergroot uw kleurengamma met nieuwe TR2-inkten Oranje en Groen. Voor nog diepere kleuren en een uiterst nauwkeurige productie is een nieuwe Multiprocess Color Function ontwikkeld.

Roland SolJet Pro 4 XR-640

De Roland XR-640 is speciaal ontwikkeld voor de productie van grotere volumes. Door de seriële koppeling van de twee printkoppen worden in “High Speed”-modus snelheden van 21,6 m²/u gerealiseerd.

Roland Texart XT-640

De Roland Texart XT-640 is de machine voor u wanneer u op zoek bent naar een sublimatie en transfer printer die super printkwaliteit combineert met bewezen betrouwbaarheid.

iECHO BK3-2517 (2.500 x 1.700 mm)

Met de iECHO BK3 beschikt Man Print & Sign over een grootformaat geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen. Er kunnen 3 tools gelijktijdig in de kop gemonteerd worden.

Roland TrueVIS SG2-300

TR2-inkten produceren verbluffende, levendige kleuren voor een groot aantal toepassingen – van signalisatie, etiketten en heat transfers tot voertuigwraps en nog veel meer.

Roland VersaCAMM SP-300i

De VersaCAMM SP-300i combineert kwalitatief hoogstaand printen met nauwkeurig snijden. De Roland SP-300i is eenvoudig in gebruik, is gunstig geprijsd en wordt gebruikt voor diverse toepassingen.

Bizon B-Max Transfer Pro (60cm)

Start met de massaproductie van textieltransfers. De B-Max Transfer Pro is een totaalproduct dat een pigment printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat.

iECHO TK4-2516 (2.500 x 1.600 mm)

Met de iECHO TK4 beschikt Man Print & Sign over een grootformaat geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen. Er kunnen 3 tools gelijktijdig in de kop gemonteerd worden.

Ricoh Ri 2000

De Ricoh Ri 2000 is gemaakt op basis van Ricoh’s hoogstaande technische en ontwerpstandaarden en biedt sterke prestaties zonder compromissen, innovatieve functies en ongeëvenaard veel waar voor uw geld.