Occasions & showroommodellen

Roland TrueVIS VG-640

De VG-640 beschikt over printkoppen die één van de mooiste printkwaliteit kan leveren. Nieuwe ontwikkelingen rondom de snijtechnologie zorgen ervoor dat uw prints nog preciezer worden uitgesneden.

Roland VersaCamm VS-540i

De VS-i-toestellen kunnen met acht, zeven of vier kleuren gebruikt worden. Wit en metallic bieden een meerwaarde aan uw klanten en licht zwart zorgt voor de meest prachtige zwart/wit prints en stabiele huidtonen.

iECHO PK

De iECHO PK met een automatische vacuümtafel en een aan & afvoersysteem. Uitgerust met verschillende gereedschappen kan het snel en nauwkeurig snijden, rillen en markeren etc.

Roland SolJet Pro 4 XR-640

De Roland XR-640 is ons vlaggenschip. Deze printer/snijplotter beschikt over de laatste printkop technologie en werkt met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt. De XR-640 is snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Roland TrueVIS SG-300

De Roland TrueVIS SG serie is interessant voor u wanneer u als starter op zoek bent naar een alleskunner of gewoon uitbreiding wilt van uw huidige machinepark.

iECHO BK3-2513

Een snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen. De iECHO komt met een ruim arsenaal aan tools zodat een breed assortiment aan materialen zowel gefreesd als gesneden kan worden.

Roland SolJet Pro 4 XF-640

De Roland XF-640 is 2,5 keer zo snel als zijn voorganger (de XJ-640). Deze combinatie van snelheid en kwaliteit maakt deze machine het perfecte toestel voor de productie van grote volumes.

BIZON UV2513

Met de BIZON UV1313, UV2513 en UV3020 UV-LED flatbed printers haalt u een betrouwbare machine in huis voor oogstrelende afbeeldingen op harde en flexibele ondergronden.

Roland VersaUV LEJ-640-F320

De Roland LEJ-640F UV printer kan CMYK, witte en transparante inkt printen op zowel flexibele als harde substraten tot een maximale dikte van 15 cm. De F320 heeft een groot printoppervlak van maximaal 3,30m.