Occasions & showroommodellen

Roland TrueVIS VG-540

De VG-540 is uitgerust met Flex-Fire printkoppen die prachtige resultaten leveren, TR2 inkten die een breed kleurenspectrum bieden en een nieuwe snijmethode die de precisie vergroot.

Intec Snijmachine FB600

Snij toepassingen van elke vorm digitaal met een van de ColorCut-flatbeds. Ideaal voor kartonnen dozen, presentatiemappen, visitekaartjes, POS materialen en nog veel meer!

Roland VersaEXPRESS RF-640

De Roland RF 640 biedt productiviteit en betrouwbaarheid tegen een zeer scherpe prijs. Met deze vier en acht kleuren printer maakt u de mooiste prints tegen een hoge snelheid én lage kosten.

Roland SOLJET Pro 4 XF-640

De Roland XF-640 is 2,5 keer zo snel als zijn voorganger (de XJ-640). Deze combinatie van snelheid en kwaliteit maakt deze machine het perfecte toestel voor de productie van grote volumes.

Roland VersaCAMM SP-300i

De Roland SP-300i is het instapmodel bij uitstek. Deze printers met snijfunctie hebben een lage kostprijs en blinken uit in gebruiksvriendelijkheid. Bovendien leveren ze een professionele kwaliteit.

Roland SOLJET Pro III XC-540

De XC-540 bouwt voort op Rolands superieure Print & Cut-technologie met hardware- en softwarefuncties die hem ideaal maken voor de productie van banners en andere toepassingen die de toekomst van de industrie bepalen.

Roland VersaUV LEJ-640-F320

De Roland LEJ-640F UV printer kan CMYK, witte en transparante inkt printen op zowel flexibele als harde substraten tot een maximale dikte van 15 cm. De F320 heeft een groot printoppervlak van maximaal 3,30m.