Occasions & showroommodellen

Roland VersaCAMM VS-300i

De VS-300i is een geavanceerde, maar toch betaalbare printer/snijplotter, die uitgerust is met de ECO-SOL MAX2-inkt. De printer bevat ook een hele reeks verbeteringen in productiviteit en gebruiksvriendelijkheid.

Roland VersaEXPRESS RF-640

De Roland RF-640 biedt productiviteit en betrouwbaarheid tegen een zeer scherpe prijs. Met deze vier en acht kleuren printer maakt u de mooiste prints tegen een hoge snelheid én lage kosten.

iECHO TK4-2516 (2.500 x 1.600 mm)

Met de iECHO TK4 beschikt Man Print & Sign over een grootformaat geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen. Er kunnen 3 tools gelijktijdig in de kop gemonteerd worden.

Roland VersaCAMM VS-540i

De VS-540i is een geavanceerde, maar toch betaalbare printer/snijplotter, die uitgerust is met de ECO-SOL MAX2-inkt. De printer bevat ook een hele reeks verbeteringen in productiviteit en gebruiksvriendelijkheid.

Roland VersaCAMM SP-540i

De VersaCAMM SP-540i combineert kwalitatief hoogstaand printen met nauwkeurig snijden. De Roland SP-540i is eenvoudig in gebruik, is gunstig geprijsd en wordt gebruikt voor diverse toepassingen.

Bizon B-Max Transfer Pro (60cm)

Start met de massaproductie van textieltransfers. De B-Max Transfer Pro is een totaalproduct dat een pigment printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat.

Ricoh Ri 2000

De Ricoh Ri 2000 is gemaakt op basis van Ricoh’s hoogstaande technische en ontwerpstandaarden en biedt sterke prestaties zonder compromissen, innovatieve functies en ongeëvenaard veel waar voor uw geld.

Bizon Flatbed UV2513

Met de Bizon UV2513 UV-LED flatbed printer haalt u een betrouwbare machine in huis voor oogstrelende afbeeldingen op harde en flexibele ondergronden.

Roland Texart XT-640

De Roland Texart XT-640 is de machine voor u wanneer u op zoek bent naar een sublimatie en transfer printer die super printkwaliteit combineert met bewezen betrouwbaarheid.