Occasions & showroommodellen

IECHO SK2-2516

Met de iECHO SK2 beschikt Man Print & Sign over een nieuwste geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen. De iECHO komt met een ruim arsenaal aan tools zodat een breed assortiment aan materialen zowel gefreesd als gesneden kan worden.

IECHO BK4-1316

Met de iECHO BK4 beschikt Man Print & Sign over een nieuwe geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen. De iECHO komt met een ruim arsenaal aan tools zodat een breed assortiment aan materialen zowel gefreesd als gesneden kan worden.

Roland VS-640I

€6.900 excl. BTW

De Roland VS-540i is de nieuwste generatie van ‘s werelds best verkopende printer in de grafische markt.

Roland BN2-20

Met de BN2 van de volgende generatie kunt u aanzienlijk hogere printsnelheden bereiken, met handige nieuwe functies, gebruiksgemak en een compact ontwerp dat perfect is voor uw woning, kantoor of winkel.

Roland EU-1000MF

Met de Roland EU-1000MF kunt u nu op hoge snelheid rechtstreeks printen op substraten tot wel 2.440 mm x 1.220 mm en een maximale hoogte van 95 mm. Niet alleen kunt u printen op PVC-panelen, maar ook op schuimpanelen, golfkarton, aluminium platen en nog veel meer.

Roland TrueVIS VG3-640

Verbeter de workflow en bouw aan een productiever en sterker bedrijf met de TrueVIS VG3-oplossing – ons meest intuïtieve en gebruikersgerichte systeem tot nu toe.

Bizon B-Max Transfer Pro 600

€7.500 excl. BTW

Start met de massaproductie van textieltransfers. De B-Max Transfer 600 is een totaalproduct dat een pigment printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat. Zo bespaart u ongelooflijk veel tijd en heeft u minder handelingen.

Bizon B-Max Transfer Pro 400

Start met de massaproductie van textieltransfers op klein formaat. De B-Max Transfer kan een maximale mediabreedte aan van 35cm & 40cm. Dit is een totaalproduct dat een printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat.

Roland XR-640

€5.900 excl. BTW

De Roland XR-640 is ons vlaggenschip. Deze printer/snijplotter beschikt over de laatste printkop technologie en werkt met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt. De XR-640 is snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Roland TrueVIS AP-640

Wilt u de volgende stap zetten in uw bedrijf breid het dan nu uit met nieuwe toepassingen, lage bedrijfskosten en de sneldrogende voordelen van ’s werelds eerste resinprinter.

Bizon MP500

De Bizon MP500 bevat een ingebouwde LCD-scherm met bedieningsknoppen, schokdempers en een semi-automatische werking. Hierdoor is de Bizon MP500 de ideale pers voor kleine oplages.

Roland TrueVIS VG2-540

€7.900 excl. BTW

Met meer kleur en betere prestaties werd de nieuwe generatie TrueVIS VG2 printer / snijplotter gebouwd voor uw succes.

Roland TrueVIS SG-540

€6.900 excl. BTW

Bent u klaar voor de next level van uw business? De Roland TrueVIS SG serie is interessant voor u wanneer u als starter op zoek bent naar een alleskunner of gewoon uitbreiding van uw huidige machinepark nodig heeft.

Roland TrueVIS SG-300

€5.900 excl. BTW

Bent u klaar voor de next level van uw business? De Roland TrueVIS SG serie is interessant voor u wanneer u als starter op zoek bent naar een alleskunner of gewoon uitbreiding van uw huidige machinepark nodig heeft.