Occasions & showroommodellen

Roland LEJ-640-F320

De Roland LEJ-640F UV printer kan CMYK, witte en transparante inkt printen op zowel flexibele als harde substraten tot een maximale dikte van 15 cm. De F320 heeft een groot printoppervlak van maximaal 3,30m.

Roland LEF2-200

De VersuUV LEF2-200 maakt het nog makkelijker om op bijna alle vlakke ondergronden tot wel 100mm dik te printen. Denk hierbij aan bijv. PVC, kunststoffen, canvas, hout, leer en stof.

Roland SG-300 & SG-540

De Roland TrueVIS SG serie is interessant voor u wanneer u als starter op zoek bent naar een alleskunner of gewoon uitbreiding wilt van uw huidige machinepark.

Bizon UV2513

Met de BIZON UV1313, UV2513 en UV3020 UV-LED flatbed printers haalt u een betrouwbare machine in huis voor oogstrelende afbeeldingen op harde en flexibele ondergronden.

Roland RF-640 8 Kleuren

De Roland RF-640 biedt productiviteit en betrouwbaarheid tegen een zeer scherpe prijs. Met deze vier en acht kleuren printer maakt u de mooiste prints tegen een hoge snelheid én lage kosten.

Sprint® Mag

De Sprint Mag heeft een automatische open functie door middel van magneten. Deze serie beschikt over een digitale timer, druk en temperatuur uitlezing. Voor het persen zijn er twee aanpasbare instellingen mogelijk.

MaxxClam

De Maxx Clam is zeer gebruiksvriendelijk en de openingshoek is zeer groot. Hierdoor is het zeer gemakkelijk om zonder risico kledingstukken te plaatsen.

Hotronix® Sports Ball Heat Press

Met deze pers kunt u de meeste opblaasbare sportballen, waaronder voetballen, basketballen en handballen, in slechts enkele eenvoudige stappen persen.