Occasions & showroommodellen

Roland SolJet EJ-640

De EJ-640 brengt hoge productiviteit en topkwaliteit samen tegen lage kosten. De uitgebreide toepassingsmogelijkheden zorgen ervoor dat het uw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Roland SolJet Pro 4 XR-640

De Roland XR-640 is speciaal ontwikkeld voor de productie van grotere volumes. Door de seriële koppeling van de twee printkoppen worden in “High Speed”-modus snelheden van 21,6 m²/u gerealiseerd.

Roland Texart XT-640

De Roland Texart XT-640 is de machine voor u wanneer u op zoek bent naar een sublimatie en transfer printer die super printkwaliteit combineert met bewezen betrouwbaarheid.

Roland Texart RT-640

De Roland RT-640 sublimatieprinter levert een uitstekende kwaliteit en levendige kleuren. De RT-640 is een echte meerwaarde voor uw bedrijf dankzij zijn brede waaier aan toepassingen.

Roland TrueVIS VG2-640

Vergroot uw kleurengamma met nieuwe TR2-inkten Oranje en Groen. Voor nog diepere kleuren en een uiterst nauwkeurige productie is een nieuwe Multiprocess Color Function ontwikkeld.

Roland TrueVIS VF2-640

Geniet met de TrueVIS VF2-640 van de schitterende combinatie van super levendige TR2-inkten inclusief het nieuwe Groen én Oranje. De True Rich Colour 2 zorgt voor een betere prestatie van de inkten en uw printer.