Occasions & showroommodellen

IECHO BK3-2517

Met de IECHO BK3 beschikt Man Print & Sign over een nieuwe geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen.

Roland TrueVIS VG3-640

Verbeter de workflow en bouw aan een productiever en sterker bedrijf met de TrueVIS VG3-oplossing – ons meest intuïtieve en gebruikersgerichte systeem tot nu toe.

Bizon B-Max Transfer Pro 600

Start met de massaproductie van textieltransfers. De B-Max Transfer 600 is een totaalproduct dat een pigment printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat. Zo bespaart u ongelooflijk veel tijd en heeft u minder handelingen.

Bizon B-Max Transfer Pro 400

Start met de massaproductie van textieltransfers op klein formaat. De B-Max Transfer kan een maximale mediabreedte aan van 35cm & 40cm. Dit is een totaalproduct dat een printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat.

Roland XR-640

De Roland XR-640 is ons vlaggenschip. Deze printer/snijplotter beschikt over de laatste printkop technologie en werkt met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt. De XR-640 is snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Roland TrueVIS AP-640

Wilt u de volgende stap zetten in uw bedrijf breid het dan nu uit met nieuwe toepassingen, lage bedrijfskosten en de sneldrogende voordelen van ’s werelds eerste resinprinter.

Bizon MP500

De Bizon MP500 bevat een ingebouwde LCD-scherm met bedieningsknoppen, schokdempers en een semi-automatische werking. Hierdoor is de Bizon MP500 de ideale pers voor kleine oplages.

Bizon MP1000 ( 1x)

De Bizon MP1000 van 40 x 50 cm kan gebruikt worden in “swinger” modus of in “draw” modus. Deze hittepers biedt een warmtevrije werkruimte, touchscreen-instellingen, digitale timer en temperatuurweergave.