FriJo Lichtreclame

Man Print & Sign is een familiebedrijf met veel vaste klanten, waaronder één van de grootste lichtreclamebedrijven van Nederland; FriJo Lichtreclame. Onlangs hebben zij bij ons de UV-flatbed printer BIZON UV2513 aangeschaft.

Een warme band


Aan alles merk je dat je te maken hebt met een familiebedrijf: het contact is warm en persoonlijk, ze hebben passie voor hun vak en de service is uitstekend. Bovendien leveren ze producten van topkwaliteit. Voor mij zijn dat belangrijke voorwaarden voor een langdurige samenwerking. Vandaar dat we al ruim 15 jaar klant zijn van Man Print & Sign.

Een nieuwe printer


Onze oude UV-printer was na jarenlang trouwe dienst aan vervanging toe. Onze producten werden simpelweg te zwaar voor de printer, waardoor deze overbelast raakte en geregeld vastliep. In onze zoektocht naar een alternatief besloten we om voor een UV-flatbed printer te kiezen. Na een goed gesprek met de specialisten van Man Print & Sign hebben we voor de BIZON UV2513 gekozen.

Een geweldige keuze


Dit blijkt een geweldige keuze! De printer is van hoge kwaliteit en de printresultaten zijn werkelijk verbluffend. We zijn nu in staat om een plaat vlak neer te leggen, zonder dat de dikte of het gewicht een belemmering vormt. Daarnaast heeft de BIZON UV2513 ook ons werkproces een stuk efficiënter gemaakt: doordat de printer ingebouwde UV-lampen bevat, is de inkt vrijwel direct droog en zijn we in staat om opdrachten meteen te verwerken. Wat ik verder ook fijn vind, is dat we in spiegelbeeld op plexiglas kunnen printen. Dit is perfect voor het creëren van lichtbakken van hoge kwaliteit.

Goede prijs-kwaliteitverhouding


De prijs viel mij erg mee. Ik had verwacht dat een printer van dit kaliber een stuk duurder zou zijn. Zo was een alternatieve printer die we overwogen maar liefst vijf keer zo duur! Verder zijn de onderhoudskosten vrij laag, waardoor we ook op de lange termijn geld besparen. De BIZON UV2513 is een geweldige aankoop gebleken voor FriJo Lichtreclame, en ik raad deze printer aan elk bedrijf aan dat streeft naar het creëren van producten van topkwaliteit.