Etch Glass Series


Een glas film verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Ook verkrijgbaar met een ‘airflow’ lijmlaag om het aanbrengen van de folie te vergemakkelijken en te versnellen.

Translucent Series


Voor het gebruik van lichtbakken, verlichte reclameborden en raamdecoraties. Deze serie bestaat uit 11 kleuren en heeft een levensduur van 5 tot 7 jaar.

Transparant Series


Voor het gebruik van lichtbakken, verlichte reclameborden en ramen. Deze serie bestaat uit 14 kleuren en heeft een levensduur van 3 tot 5 jaar.

Premium Series


Voor langdurige buitenreclame waar hoge vervormbaarheid nodig is, zoals op voertuigen. Deze serie bestaat uit 33 kleuren en heeft een levensduur van 5-7 jaar.

O Range 400 Series


Voor de signage van de buitenkant van voertuigen en winkels. Deze serie bestaat uit 52 kleuren en heeft een levensduur van 5 jaar.

L100 Series


Voor korte en middellange applicaties zoals winkels, beurzen, point of sales, etc. Deze serie bestaat uit 33 kleuren en heeft een levensduur van 3-5 jaar.

670 Supreme Cast Series


Een vinyl geschikt voor oppervlakten en subsstraten met klinknagels en ribbels. Geschikt voor voertuigen, striping, benzine stations, etc. Deze serie bestaat uit 52 kleuren en heeft een levensduur van 7-10 jaar.

M300 Series


Voor korte en middellange signage, met name voor indoor graphics en beursstands waar geen reflecterende oppervlakte is gewenst. Deze serie bestaat uit 33 kleuren en heeft een levensduur van 3-5 jaar.

Special Products Series


Speciale producten waaronder een fluoriserende serie, een fotoluminescente materiaal, een schoolbord vinyl, zandstraal folie en zelfklevende spiegelfolie.