RITRAMA - RI-MARK SERIES

ETCH GLASS SERIES

Een glas film verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Ook verkrijgbaar met een ‘airflow’ lijmlaag om het aanbrengen van de folie te vergemakkelijken en te versnellen.

TRANSLUCENT SERIES

Voor het gebruik van lichtbakken, verlichte reclameborden en raamdecoraties. Deze serie bestaat uit 11 kleuren en heeft een levensduur van 5 tot 7 jaar.

TRANSPARENT SERIES

Voor het gebruik van lichtbakken, verlichte reclameborden en ramen. Deze serie bestaat uit 14 kleuren en heeft een levensduur van 3 tot 5 jaar.

PREMIUM SERIES

Voor langdurige buitenreclame waar hoge vervormbaarheid nodig is, zoals op voertuigen. Deze serie bestaat uit 33 kleuren en heeft een levensduur van 5-7 jaar.

O RANGE 400 SERIES

Voor de signage van de buitenkant van voertuigen en winkels. Deze serie bestaat uit 52 kleuren en heeft een levensduur van 5 jaar.

L 100 SERIES

Voor korte en middellange applicaties zoals winkels, beurzen, point of sales, etc. Deze serie bestaat uit 33 kleuren en heeft een levensduur van 3-5 jaar.

CAST 670 OPAQUE SERIES

Een vinyl geschikt voor oppervlakten en subsstraten met klinknagels en ribbels. Geschikt voor voertuigen, striping, benzine stations, etc. Deze serie bestaat uit 52 kleuren en heeft een levensduur van 7-10 jaar.

M 300 SERIES

Voor korte en middellange signage, met name voor indoor graphics en beursstands waar geen reflecterende oppervlakte is gewenst. Deze serie bestaat uit 33 kleuren en heeft een levensduur van 3-5 jaar.

GEMSTONE SERIES

Decoratieve film ontworpen voor een hoge visuele uitstraling met een uitstekende oppervlakte glans en een sprankelende metallic afwerking. Geschikt voor vlakke, gebogen en geribbelde oppervlakten. Deze serie bestaat uit 15 kleuren en heeft een levensduur van 5 jaar.

SPECIAL PRODUCTS

Speciale producten waaronder een fluoriserende serie, een fotoluminescente materiaal, een schoolbord vinyl, zandstraal folie en zelfklevende spiegelfolie.