Service & Onderhoud

MAN Print & Sign staat niet alleen al jaren bekend om haar kwalitatief hoogwaardige assortiment, maar ook om haar service en deskundigheid. Door onze eigen technische (buiten)dienst en productspecialisten kunnen wij u op elk gebied optimaal en zo deskundig mogelijk van dienst zijn.

 • Roland DG Care

  Roland Care zorgt dat u voor lange tijd verlost bent van alle zorgen, tot vijf jaar na aankoop. Ontdek de verschillende pakketten.
  Meer lezen
 • Technische dienst valt in de prijzen

  De technische dienst van Man Print & Sign is goed in de prijzen gevallen. Zij mogen zich komend jaar de beste Roland service engineers van West Europa noemen.
  Meer lezen
 • Service & Onderhoud

  Service en Onderhoud
  Het succes van onze print- en snij-apparaten heeft geleid tot een alsmaar groeiende vraag naar kant en klare oplossingen. Daarom geeft MAN Print & Sign volledige ondersteuning op het gebied van onderhoud.
  Meer lezen
 • Roland Max Warranty

  MAX Warranty is een garantie op hardware en op printkoppen (beperkt*), zolang ze binnen de vastgelegde levenstermijn van 6 miljard dots stuk gaan. De garantie geldt niet voor werkuren, voorrijkosten en vervangonderdelen die in de kostprijs van het onderhoud zijn inbegrepen. Deze worden apart aangerekend door uw Roland Service Center.
  Meer lezen
 • Referentie: Vermeulen Reclame

  Vermeulen Reclame
  Marcel Vermeulen was één van de eersten in Nederland die zich professioneel met car wrapping bezighield. Nu is zijn firma Vermeulen & Vermeulen Reclame nog steeds een gekende naam in de belettering en het inpakken van voertuigen. Voor de productie van de prints kiest Marcel resoluut voor Roland.
  Meer lezen
 • Referentie: Gielen Reclame

  Gielen-Reclame
  25 jaar geleden kocht Chris Gielen zijn eerste snijplotter van Roland DG. Vandaag staan in zijn productieruimte vijf Roland-toestellen. “Voor ons is het extreem belangrijk dat we zonder problemen constant kunnen blijven produceren. Daarom kiezen wij voor Roland.”
  Meer lezen