Service & Referenties

MAN Print & Sign staat niet alleen al jaren bekend om haar kwalitatief hoogwaardige assortiment, maar ook om haar service en deskundigheid. Door onze eigen technische (buiten)dienst en productspecialisten kunnen wij u op elk gebied optimaal en zo deskundig mogelijk van dienst zijn.

Roland DG Care

Roland Care zorgt dat u voor lange tijd verlost bent van alle zorgen, tot vijf jaar na aankoop. Ontdek de verschillende pakketten.

Technische dienst valt in de prijzen

De technische dienst van Man Print & Sign is goed in de prijzen gevallen. Zij mogen zich komend jaar de beste Roland service engineers van West Europa noemen.

Service en Onderhoud

Service & Onderhoud

Het succes van onze print- en snij-apparaten heeft geleid tot een alsmaar groeiende vraag naar kant en klare oplossingen. Daarom geeft MAN Print & Sign volledige ondersteuning op het gebied van onderhoud.

Roland Max Warranty

MAX Warranty is een garantie op hardware en op printkoppen (beperkt*), zolang ze binnen de vastgelegde levenstermijn van 6 miljard dots stuk gaan. De garantie geldt niet voor werkuren, voorrijkosten en vervangonderdelen die in de kostprijs van het onderhoud zijn inbegrepen. Deze worden apart aangerekend door uw Roland Service Center.