Roland TrueVIS VG2-640

Met meer kleur en betere prestaties werd de nieuwe generatie TrueVIS VG2 printer / snijplotter gebouwd voor uw succes.

Roland VersaUV LEF2-200

De VersuUV LEF2-200 maakt het nog makkelijker om hoogwaardige foto’s en teksten op bijna alle vlakke ondergronden te printen.

Roland VersaEXPRESS RF-640 8 Kleuren

De Roland RF-640 biedt productiviteit en betrouwbaarheid tegen een zeer scherpe prijs. Met deze vier en acht kleuren printer maakt u de mooiste prints tegen een hoge snelheid én lage kosten.

Roland TrueVIS SG-300

De Roland TrueVIS SG serie is interessant voor u wanneer u als starter op zoek bent naar een alleskunner of gewoon uitbreiding van uw huidige machinepark nodig heeft.

iECHO BK3 Snijtafel

Met de IECHO BK3 beschikt Man Print & Sign over een nieuwe geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen.

Bizon 3300

De BIZON 1900, 2300 en 3300 zijn de nieuwste super grootformaat inkjet printers in ons assortiment. Een ongekende combinatie van snelheid en topkwaliteit, en dit alles in het supergrote formaat tot 3.20 meter breed.

Bizon UV2513

Met de BIZON UV1313, UV2513 en UV3020 UV-LED flatbed printers haalt u een betrouwbare machine in huis voor oogstrelende afbeeldingen op harde en flexibele ondergronden.

Sprint Mag

De Sprint Mag heeft een automatische open functie door middel van magneten. Deze serie beschikt over een digitale timer, druk en temperatuur uitlezing. Voor het persen zijn er twee aanpasbare instellingen mogelijk.

Maxx Clam

De Maxx Clam hittepersen zijn zeer gebruiksvriendelijk en hebben een onverslaanbare prijs/kwaliteitverhouding. De openingshoek van de Maxx Clam serie hittepersen is zeer groot.

Maxx Cap Digital

De CapPers is volledig digitaal en zeer eenvoudig in de bediening. De pers komt zeer snel op temperatuur en is geschikt voor alle vormen van transfer. Temperatuur en tijd zijn gemakkelijk en digitaal in te stellen.

EZ Weeding Table

Pel uw flexfolies tot wel 80% sneller met de Stahls’ EZ weeding table. Deze peltafel heeft een afmeting van 51 x 91cm en beschikt over 3 temperatuurstanden.

Bizon Applicatietafel

De Bizon Applicatie Tafel is een tafel applicator met een verlichte ondergrond voor het snel en probleemloos aanbrengen van diverse zelfklevende materialen op een vlakke ondergrond.