Snijplotters

 • Roland-camm-1-gr-serie

  Roland CAMM-1 GR-640 GR-540 GR-420

  De Roland CAMM-1 GR-640 GR-540 GR-420 zijn volledig opnieuw ontworpen voor een optimale snijkwaliteit en productiviteit, zoals verhoogde nauwkeurigheid, snelheid, grotere media veelzijdigheid en extra state-of-the-art snijfeatures.
  Meer lezen
 • Roland Stika

  Roland Stika

  De STIKA-serie omvat drie gebruiksvriendelijke snijplotters die op elk bureau en werkblad passen. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding kan iedereen stickers, textieltransfers en richtingaanwijzers uitsnijden.
  Meer lezen
 • Roland GS 24

  Roland GS-24

  Bouw uw business uit met de Roland GS-24, onze beste snijplotter ooit. Veelzijdig, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk: alles wat u nodig hebt. Bovendien is de Roland GS-24 extreem betrouwbaar.
  Meer lezen
 • Roland CAMM-1 PRO

  Roland CAMM 1 PRO

  Kiezen voor de CAMM 1 PRO serie is kiezen voor een professionele snijplotter met een uitstekende snijkwaliteit. Met deze snijtoestellen zit u goed voor jarenlang zorgeloos gebruik.
  Meer lezen
 • Roland GX 640

  Roland GX 640

  De Roland GX 640 is onze breedste en meest geavanceerde snijplotter aller tijden. Het toestel is 1.6m breed en is uitgerust met een nieuwe, krachtige servomotor. De Roland GX 640 snijdt materialen tot in de kleinste details uit.
  Meer lezen