sun-streamline

Sun Chemical Streamline


De geurarme Streamline ESL HPQ LO-inkten (low odor) zijn de eerste inkjetproducten die gebruikmaken van Sun Chemical’s nieuwe geurarme chemie. De Streamline-inktreeks biedt een alternatief voor OEM-inkten. Cartridges worden geleverd met een inhoud van 440cc. Leverbaar voor de volgende merken: Roland, Mutoh, Mimaki, Epson etc.

sun-flessen

Sun Chemical Streamline


De geurarme Streamline ESL HPQ LO-inkten (low odor) zijn de eerste inkjetproducten die gebruikmaken van Sun Chemical’s nieuwe geurarme chemie. De Streamline-inktreeks biedt een alternatief voor OEM-inkten. Flessen worden geleverd met een inhoud van 1 liter. Leverbaar voor de volgende merken: Roland, Mutoh, Mimaki, Epson etc.

refill-transparant

Refill Systeem


Het refill inktsysteem van Sun Chemical werkt met inktreservoirs van één liter. Het systeem vult automatisch de cartridge vanuit het inktreservoir. Zo kunt u ononderbroken printen voor optimale productie.

TrueVIS Inkt


Een grote stap voorwaarts in de eco-solventtechnologie, het laat u met een breder kleurenspectrum printen.

De nieuwe TR2-inkt bevat ook oranje, waardoor het kleurengamma wordt uitgebreid en er echte effecten en hoge zichtbaarheid aan afbeeldingen worden toegevoegd.

ECO-SOL MAX Inkt


Roland ECO-SOL MAX is de ideale inkt voor buitentoepassingen. Deze milde solvent heeft een korte droogtijd, hoge kleurdensiteit, breed kleurengamma, goede krasbestendigheid en dit tegen een lage investering.

ECO-UV Inkt


Roland DG ontwikkelde speciale UV-inkt voor de VersaUV LEC-300. De inkt garandeert een ruim kleurengamma en een grote densiteit. De inkt vereist geen droogtijd en blijft flexibel.

Texart SBL3 Sublimatie Inkt


De Roland Texart-inkt levert levendige kleuren, diepe zwarttinten met subtiele schakeringen en indrukwekkende details.

De uitbreiding met oranje en violet zorgt voor een uitzonderlijk breed kleurenspectrum, waarmee u sterke kleuren met een bijzonder hoog contrast print.

EJ Inkt


De Roland EJ inkten zorgen ervoor dat u hoge volumes print tegen lage onderhoudskosten. Dit product zorgt voor een fantastisch resultaat met scherpe kleuren. Tevens droogt deze inkt zeer snel en heeft het een lange duurzaamheid buiten. De inhoud van de 1 liter cartridges zorgt er voor dat u lang kunt doorgaan met printen zonder te hoeven wisselen.

ECO-UV S Inkt


Eco-UV S werd speciaal ontwikkeld voor prints waarbij een goede rekbaarheid belangrijk is. De inkt wordt aangeboden in cyaan, magenta, geel, zwart en wit en is compatibel met de VersaUV-printers van Roland DG. De prints kunnen uitgerekt worden tot 220% zodat ze zelfs op de meest moeilijke en oneffen hoeken, vormen en golvingen kunnen worden aangebracht.

CMYKW-Inks

Textiel inkt


De Polyprint watergebaseerde textiel pigmentinkten zijn speciaal samengesteld voor optimaal resultaat samen met de Texjet dtg inkjet printers. Powered by Dupont ARTISTRI.