Inkten

Sun Chemical Streamline

sun-streamline

De geurarme Streamline ESL HPQ LO-inkten (low odor) zijn de eerste inkjetproducten die gebruikmaken van Sun Chemical’s nieuwe geurarme chemie. De Streamline-inktreeks biedt een alternatief voor OEM-inkten. Cartridges worden geleverd met een inhoud van 440cc. Leverbaar voor de volgende merken: Roland, Mutoh, Mimaki, Epson etc.

Sun Chemical Streamline

sun-flessen

De geurarme Streamline ESL HPQ LO-inkten (low odor) zijn de eerste inkjetproducten die gebruikmaken van Sun Chemical’s nieuwe geurarme chemie. De Streamline-inktreeks biedt een alternatief voor OEM-inkten. Flessen worden geleverd met een inhoud van 1 liter. Leverbaar voor de volgende merken: Roland, Mutoh, Mimaki, Epson etc.

Refill Systeem

refill-transparant

Het refill inktsysteem van Sun Chemical werkt met inktreservoirs van één liter. Het systeem vult automatisch de cartridge vanuit het inktreservoir. Zo kunt u ononderbroken printen voor optimale productie.

ECO-SOL Max inkt

ECO SOL Max inkt

Roland ECO-SOL MAX is de populairste inkt op de markt voor buitentoepassingen. Deze milde solvent heeft een korte droogtijd, een hoge kleurdensiteit, een ruim kleurengamma, een goede krasbestendigheid en lage investeringskosten.

ECO-SOL-Max2 inkt

ECO SOL Max 2 inkt

ECO-SOL MAX2 is Rolands vernieuwde versie op de bestverkopende ECO-SOL MAX inkt. Deze eco solventinkt heeft een korte droogtijd, een hoge kleurdensiteit, een ruim kleurengamma, een goede krasbestendigheid, lage investeringskosten en ondersteunt een groot aantal materiaalsoorten. Bovendien is ECO-SOL MAX2-inkt nagenoeg geurloos.

ECO UV inkt

roland eco uv inkt

Roland DG ontwikkelde speciale UV-inkt voor de VersaUV printers. De inkt garandeert een ruim kleurengamma en een grote densiteit. De inkt vereist geen droogtijd en blijft flexibel.

ECO-UV S inkt

roland-eco-uv-s

Eco-UV S is speciaal ontwikkeld voor prints die een goede rekbaarheid vragen. De inkt wordt aangeboden in cyaan, magenta, geel, zwart en wit en is compatibel met de VersaUV-printers van Roland DG. De prints kunnen tot 220% worden uitgerekt zodat ze zelfs op de meest moeilijke en oneffen vormen, hoeken en golvingen kunnen worden aangebracht.

Watergebaseerde inkten FPG2

De nieuwe watergebaseerde inkt (FPG2) is beschikbaar in vier kleuren (CMYK). De inkt kan worden gebruikt in combinatie met de VersaArt RS-printers en de VersaCAMM VPi-printers/snijplotters.

Heatwave sublimatie inkt

HeatWave sublimatie inkt

De HeatWave-sublimatie-inkt geeft mooie resultaten op verschillende soorten textiel. Dat is ideaal voor de productie van kleurrijke vlaggen, decoratiematerialen en banners.

Pigment & Dye inkt

Pigment & Dye inkt

De watergebaseerde pigmentinkten van Roland kunnen een uiterst groot kleurengamma aan. Deze inkten zijn in twee configuraties verkrijgbaar.

EcoXtreme-inkt

EcoXtreme inkt

De Roland EcoXtreme-inkten werden exclusief voor de AdvancedJET AJ-serie ontwikkeld. De inkten garanderen een verbazingwekkende kleurendensiteit, een breed kleurengamma en een grote duurzaamheid.

Textiel inkt

CMYKW-Inks

De Polyprint watergebaseerde textiel pigmentinkten zijn speciaal samengesteld voor optimaal resultaat samen met de Texjet dtg inkjet printers. Powered by Dupont ARTISTRI.