Inkten

ECO-SOL Max inkt

ECO SOL Max inkt

Roland ECO-SOL MAX is de populairste inkt op de markt voor buitentoepassingen. Deze milde solvent heeft een korte droogtijd, een hoge kleurdensiteit, een ruim kleurengamma, een goede krasbestendigheid en lage investeringskosten.

ECO-SOL-Max2 inkt

ECO SOL Max 2 inkt

Roland ECO-SOL MAX2 is de vernieuwde versie van de ECO-SOL MAX, de populairste inkt op de markt voor buitentoepassingen.

ECO UV inkt

roland eco uv inkt

Roland DG ontwikkelde speciale UV-inkt voor de VersaUV LEC-300. De inkt garandeert een ruim kleurengamma en een hoge densiteit. De inkt vereist geen droogtijd en blijft flexibel.

ECO-UV S inkt

roland-eco-uv-s

ECO-UV S werd speciaal ontwikkeld voor prints die een goede rekbaarheid vragen. De inkt wordt aangeboden in cyaan, magenta, geel, zwart en wit en is compatibel met de VersaUV-printers van Roland DG.

Watergebasseerde inkten FPG2

watergebasseerd fpg 2 1

De nieuwe watergebaseerde inkt (FPG2) is beschikbaar in vier kleuren (CMYK). De inkt kan gebruikt worden in combinatie met de VersaArt RS-printers en de VersaCAMM VPi-printers/snijplotters.

Pigment & Dye inkt

Pigment & Dye inkt

De watergebaseerde pigmentinkten van Roland kunnen een uiterst groot kleurengamma aan. Deze inkten zijn in twee configuraties verkrijgbaar.

Heatwave sublimatie inkt

HeatWave sublimatie inkt

De HeatWave-sublimatie-inkt geeft mooie resultaten op verschillende soorten textiel. Dat is ideaal voor de productie van kleurrijke vlaggen, decoratiematerialen en banners.

EcoXtreme-inkt

EcoXtreme inkt

De Roland EcoXtreme-inkten werden exclusief voor de AdvancedJET AJ-serie ontwikkeld. De inkten garanderen een verbazingwekkende kleurendensiteit, een breed kleurengamma en een grote duurzaamheid.