Alle veiligheidsbladen zijn te vinden in onze webshop

TrueVIS TR2


Naast zeven kleuren (CMYKLcLmLk) plus wit, bevat de nieuwe TR2-inkt ook oranje & groen, waardoor het kleurengamma wordt uitgebreid en er echte effecten en hoge zichtbaarheid aan afbeeldingen worden toegevoegd.

ECO-SOL MAX3


De ECO-SOL MAX3 is de vernieuwde versie van de ECO-SOL MAX2 inkten van Roland. Deze inkt is uitermate geschikt voor buitentoepassingen.

ECO-SOL MAX2


De ECO-SOL MAX2 is de vernieuwde versie van de ECO-SOL MAX inkten van Roland. Deze inkt is uitermate geschikt voor buitentoepassingen.

ECO-SOL MAX


Roland ECO-SOL MAX is de ideale inkt voor buitentoepassingen. Deze milde solvent heeft een korte droogtijd, hoge kleurdensiteit, breed kleurengamma, goede krasbestendigheid en dit tegen een lage investering.

ECO-UV 5 – (EUV5)


De EUV5-inkt is beschikbaar voor alle nieuwe VersaUV®-printers (o.a. de LEC2-330/640 & S-Series). De EUV5-inkt is zeer duurzaam voor buiten- en binnengebruik en biedt een superieure kras- en chemische bestendigheid. Bespaar tot wel 25% inktkosten ten opzichte van de EUV4, en geniet van verbeteringen op het gebied van donkere kleuren en schaduwen.

ECO-UV 4 – (EUV4)


De EUV4-inkt is beschikbaar voor alle VersaUV®-printers. Deze inkt is samengesteld om een ​​nauwkeurige plaatsing van inktdruppeltjes, een sterke hechting en een uitstekende kleurreproductie te garanderen, en tegelijkertijd de geur te verminderen. Het is ook beschikbaar in 500cc-cartridges, wat materiaal- en bedrijfskosten minimaliseert.

ECO-UV 3 – (EUV3)


Roland DG ontwikkelde speciale UV-inkt voor de VersaUV LEC-300. De inkt garandeert een ruim kleurengamma en een grote densiteit. De inkt vereist geen droogtijd en blijft flexibel.

ECO-UV – (EUV)


Roland DG ontwikkelde speciale UV-inkt voor de VersaUV LEC-300. De inkt garandeert een ruim kleurengamma en een grote densiteit. De inkt vereist geen droogtijd en blijft flexibel.

EJ Inkt


De Roland EJ inkten zorgen ervoor dat u hoge volumes print tegen lage onderhoudskosten. Dit product zorgt voor een fantastisch resultaat met scherpe kleuren. Tevens droogt deze inkt zeer snel en heeft het een lange duurzaamheid buiten. De inhoud van de 1 liter cartridges zorgt er voor dat u lang kunt doorgaan met printen zonder te hoeven wisselen.

Texart SBL3 Sublimatie Inkt


De Roland Texart-inkt levert levendige kleuren, diepe zwarttinten met subtiele schakeringen en indrukwekkende details.

De uitbreiding met oranje en violet zorgt voor een uitzonderlijk breed kleurenspectrum, waarmee u sterke kleuren met een bijzonder hoog contrast print.

INKU-DTG Inkt


Produceer levendige effecten op witte of gekleurde kledingstukken met inkten die speciaal zijn ontwikkeld voor direct-to-garment printing. De afdrukken hebben een natuurlijke look en behalen uitstekende resultaten in commerciële wastests.

ECO-UV S – (EUVS)


Eco-UV S werd speciaal ontwikkeld voor prints waarbij een goede rekbaarheid belangrijk is. De inkt wordt aangeboden in cyaan, magenta, geel, zwart en wit en is compatibel met de VersaUV-printers van Roland DG. De prints kunnen uitgerekt worden tot 220% zodat ze zelfs op de meest moeilijke en oneffen hoeken, vormen en golvingen kunnen worden aangebracht.