Alle veiligheidsbladen zijn te vinden in onze webshop

Streamline inktzakken (TVL2 voor TrueVIS printers)


De TVL2 Streamline inkt is een kostbesparende alternatief op de Roland TR2-inkten met de standaard hoogstaande kwaliteit dat u gewent bent van Sun Chemical. De TVL2-inkten zijn ook GreenGUARD Gold gecertificeert. Inktzakken worden geleverd met een inhoud van 500ml zoals dit ook is met de TR2-inkten.

Streamline Cartridges (STR & STR6)


De geurarme Streamline ESL HPQ LO Sun inkten (low odor) zijn de eerste inkjetproducten die gebruikmaken van Sun Chemical’s nieuwe geurarme chemie. De Streamline-inkt reeks biedt een alternatief voor OEM-inkten. Cartridges worden geleverd met een inhoud van 440cc. Leverbaar voor de volgende merken: Roland, Mutoh, Mimaki, Epson etc.

Streamline Literflessen (STREAM & STREAM6)


De geurarme Streamline ESL HPQ LO Sun Inkten (low odor) zijn de eerste inkjetproducten die gebruikmaken van Sun Chemical’s nieuwe geurarme chemie. De Streamline-inkt reeks biedt een alternatief voor OEM-inkten. Flessen worden geleverd met een inhoud van 1 liter. Leverbaar voor de volgende merken: Roland, Mutoh, Mimaki, Epson etc.

refill-transparant

Refill Systeem


Het refill inktsysteem van Sun werkt met inktreservoirs van één liter. Het systeem vult automatisch de cartridge vanuit het inktreservoir. Zo kunt u ononderbroken printen voor optimale productie. In 4 & 6 kleuren te bestellen. Leverbaar voor de volgende merken: Roland, Mutoh, Mimaki, Epson etc.