Roland-camm-1-gr-serie

Roland CAMM-1 GR-640 GR-540 GR-420

De Roland CAMM-1 GR-640 GR-540 GR-420 zijn volledig opnieuw ontworpen voor een optimale snijkwaliteit en productiviteit, zoals verhoogde nauwkeurigheid, snelheid, grotere media veelzijdigheid en extra state-of-the-art snijfeatures.

Roland Stika

Roland Stika

De STIKA-serie omvat drie gebruiksvriendelijke snijplotters die op elk bureau en werkblad passen. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding kan iedereen stickers, textieltransfers en richtingaanwijzers uitsnijden.

Roland GS 24

Roland GS-24

Bouw uw business uit met de Roland GS-24, onze beste snijplotter ooit. Veelzijdig, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk: alles wat u nodig hebt. Bovendien is de Roland GS-24 extreem betrouwbaar.

Roland CAMM-1 PRO

Roland CAMM 1 PRO

Kiezen voor de CAMM 1 PRO serie is kiezen voor een professionele snijplotter met een uitstekende snijkwaliteit. Met deze snijtoestellen zit u goed voor jarenlang zorgeloos gebruik.

Roland GX 640

Roland GX 640

De Roland GX 640 is onze breedste en meest geavanceerde snijplotter aller tijden. Het toestel is 1.6m breed en is uitgerust met een nieuwe, krachtige servomotor. De Roland GX 640 snijdt materialen tot in de kleinste details uit.