• Play video

Roland RF-640 4C & 8C

  • Printbreedte max. 1615 mm;
  • Eco-Sol MAX2 & MAX3;
  • 2x CMYK of CMYKLkReOrGr;
  • Krachtige RIP-software:
    • VersaWorks
    • Ergosoft Roland Edition 3

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De Roland RF 640 biedt productiviteit en betrouwbaarheid tegen een zeer scherpe prijs. Met deze vier en acht kleuren printer maakt u de mooiste prints tegen een hoge snelheid én lage kosten. De RF-640 is kortom een onklopbare investering.

4 Colours, 2x CMYK

8 Colours, CMYK Lk Re Or Gr

Eigenschappen van de Roland RF-640 4C & 8C

Roland RF-640 natuurlijk een onklopbare investering

De Roland RF-640 is uw ideale partner om successen te boeken met digitaal printen. De printer is alles wat u nodig heeft: snel, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en uitermate aantrekkelijk geprijsd. Bovendien is de printkwaliteit subliem. Dat alles vertaalt zich in een hoge productie, tevreden klanten en mooie winsten voor u.

Nieuwste inkt

De Roland RF-640 gebruikt Roland ECO-SOL MAX2 en ECO-SOL MAX3 inkten in 2 kleuren configuraties (2x CMYK of CMYKLkReOrGr). Deze GREENGUARD Gold gecertificeerde inkt staat garant voor prachtige levendige kleuren. De inkt scoort zeer hoog op alle relevante vlakken: de levensduur bij buitengebruik, de krasvastheid, de chemische resistentie en het kleurenbereik. Bovendien is de inkt compatibel met de ruimste waaier aan printmedia in de markt. Dankzij zijn nieuwe samenstelling creëert de inkt nog scherpere beelden. Verder zijn de ECO-SOL MAX2 en MAX3 volledig nikkelvrij.

De genialiteit van eenvoud

U hoeft geen genie te zijn om de Roland RF-640 te gebruiken. Integendeel, dankzij de innovatieve functies en nieuwe technologieën kunt u de printer heel eenvoudig bedienen. Met de Roland Printer Assist app voor iPad regelt u de productie, testprints en onderhoud op afstand. Bovendien kunt u inktcassettes gemakkelijk vervangen via de nieuw ontworpen laadunit die zich vooraan de printer bevindt.

Roland VersaWorks

De Roland RF-640 wordt geleverd met VersaWorks, een krachtige en gebruiksvriendelijke RIP-software die speciaal werd ontworpen voor de Roland-inkjettechnologie. De software stelt u in staat uw toestel optimaal te gebruiken. Updates voor VersaWorks kunt u gratis downloaden.

Hoge productiviteit met de Roland RF-640

De Roland RF-640 haalt printsnelheden tot 48,5 m²/u. Het meegeleverde oprolsysteem ondersteunt u wanneer u grote volumes print met hoge snelheden. Zelfs smallere rollen kunt u vlot plaatsen, omdat u de rollen aan beide kanten kunt vastzetten op het oprolsysteem. Bovendien kunt u uw toestel onbeheerd laten printen, zonder u zorgen te maken over de inktreserves. Als de eerste cassette leeg is, spreekt de printer automatisch de reservecassette aan. De productie wordt daarbij niet onderbroken.

 

Allernieuwste printtechnologie

De Roland RF-640 is uitgerust met de nieuwste printkop die beschikbaar is op de markt. De vier kleuren (CMYK) zijn gespiegeld geordend in de kop, waardoor de kleurvolgorde van de inkt dezelfde is in beide printrichtingen. Zo bent u verzekert van een uitstekende kwaliteit in elke printmodus.

De kop vuurt de inktdruppels bovendien in zeven verschillende groottes af. Dit resulteert in verbluffend mooie prints op een grote reeks materialen.

 

Slim besparen

De Roland RF-640 heeft lage gebruikskosten en vraagt weinig onderhoud. Het inktverbruik ligt laag dankzij de nauwkeurige inkjettechnologie en geoptimaliseerde profielen voor de ECO-SOL MAX2-inkt. Een automatische reinigingsfunctie minimaliseert verder het inktverbruik en verlengt de levensduur van de printkop. Dit alles zorgt ervoor dat de Roland RF-640 uiterst efficiënt is in zowel productiemodus als sluimerstand.

 

Bron: Roland Website