Gereedschap

Ringenstanser 2

Een handpers is nog nooit zo gemakkelijk en comfortabel geweest voor het zetten van ringen in verschillende types van projecten. De Ringenstanser 2 is ontworpen voor een groot bereik van veeleisende ringenstans applicaties tegen een redelijke prijs. Het innovatieve design biedt veel voordelen vergeleken met standaard handpers machines.

Ringenstanser 3

Ringenstanser 3 is een revolutionaire handmatige ringen stans machine die geen handkracht gebruikt voor het zetten van ringen. Handkracht is alleen nodig om het ingebouwde veersysteem aan het werk te zetten. Ringenstanser 3 biedt comfort en precisie vergelijkbaar met pneumatische of electrische machines maar tegen lagere investeringskosten.

accessoires

Zeilringen

Voor al onze stansers leveren wij ook de bijhorende materialen. Hiermee bedoelen wij de Ringfix, de stansen en de zeilringen.

Ringenstanser Pneumatisch

Onze ringenstansers zijn er in twee soorten: de handmatige stanser en de pneumatische stanser. Van de handmatige stanser hebben we twee soorten en van de pneumatische één. De stansers zijn robuuste werkmiddelen die een optimaal resultaat leveren.

Deel dit productTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone