Ringenstansers

Ringenstanser 2

Deze gebruiksvriendelijke Ringenstanser heeft een uniek hefboomdesign voor minimale handkracht. Het zachte handvat zorgt voor een zeer comfortabele grip. Het is mogelijk om zeilringen tot 18 mm te stansen. De Stainless Steel Die Set is verwisselbaar, zodat stansen met eventueel andere maten mogelijk is. Het gewicht van de Ringenstanser 2 is 5,4 kg. Hij heeft een hoogte van 44 cm. Hierdoor is het verplaatsen van de stanser geen probleem.

Een handpers is nog nooit zo gemakkelijk en comfortabel geweest voor het zetten van ringen in verschillende types van projecten. De Ringenstanser 2 is ontworpen voor een groot bereik van veeleisende ringenstans applicaties voor een redelijke prijs. Het innovatieve design biedt veel voordelen vergeleken met standaard handpers machines.

Ringenstanser 3

Doordat de Stainless Steel Die Set verwisselbaar is, kunt u te allen tijde met verschillende maten zeilringen werken tot een maximale grootte van 18 mm. De Ringenstanser 3 is zeer gebruiksvriendelijk en werkt met een springveer, waardoor hij nog krachtiger is. Hierdoor is hij ideaal voor professioneel gebruik. Het gewicht van de stanser is 25 kg. Hij heeft een hoogte van 52 cm.

Ringenstanser 3 is een revolutionaire handmatige ringen stansmachine die geen handkracht gebruikt voor het zetten van ringen. Handkracht is alleen nodig om het ingebouwde veersysteem aan het werk te zetten. Ringenstanser 3 biedt comfort en precisie vergelijkbaar met pneumatische of electrische machines maar met een lagere prijs.

Zeilringen

Zeilringen

Voor al onze stansers leveren wij ook de bijhorende materialen. Hiermee bedoelen wij de Ringfix, de stansen en de zeilringen.

Alle onderstaande keuzes zijn zakken van 500 stuks zeilringen.

Zeilring nr. 0 – 6,3 mm Zilver RING-ZL-0
Zeilring nr. 0 – 6,3 mm Brons – RING-BR-0
Zeilring nr. 1 8,0 mm Zilver RING-ZL-1
Zeilring nr. 1 – 8,0 mm Brons – RING-BR-1
Zeilring nr. 2 – 9,4 mm Zilver – RING-ZL-2
Zeilring nr. 2 9,4 mm Brons RING-BR-2
Zeilring nr. 3 – 11,6 mm Zilver – RING-ZL-3
Zeilring nr. 3 – 11,6 mm Brons RING-BR-3
Zeilring nr. 5.5 18,2 mm Zilver RING-ZL-5.5
Zeilring nr. 5.5 – 18,2 mm Brons RING-BR-5.5

* Genoemde maten zijn binnenmaten.

-stansen-500x500

Stansen

De Stainless Steel Die Set heeft u nodig om de ringen in het stansapparaat te laten passen.

Stainless Steel Die Set – 5,8 mm – STEELDIE-0
Stainless Steel Die Set – 8,0 mm – STEELDIE-1
Stainless Steel Die Set – 9,4 mm STEELDIE-2
Stainless Steel Die Set – 11,6 mm – STEELDIE-3
Stainless Steel Die Set – 16,7 mm STEELDIE-5.5


* Genoemde maten zijn binnenmaten.