OMEGA-SKINZ™

Omega Skinz is een zeer zachte flexibele zelfklevende gegoten film die 3D vervormbaar is met warmte. Omega Skinz vervormt zeer gemakkelijk in zowel concave als over convexe oppervlakken, zoals bollingen en hoeken, knikken en geulen van voertuigen. Omega Skinz wrap serie is ideaal voor auto’s, motoren, jachten, jetski’s, kozijnen, deuren, kasten, enz.

Meerlagig systeem

OMEGA-SKINZ™ bestaat uit meerdere lagen (MLS) die foliespanningen opvangen tijdens het extreem rekken en vervormen. De bovenste laag bestaat meestal uit een transparante PVC film, die voor extra kleurdiepte zorgt.

Omega Skinz wrapping film wordt als een 2-pass of 3-pass systeem gegoten, waardoor de meerdere lagen uiteindelijk één homogene laag wordt. Dit zorgt voor een sterke stabiele film tijdens het verwerken, maar ook dat het extreem zacht en flexibel is wanneer het verwarmd wordt met een hittepistool of infraroodlamp.

Interessante eigenschappen

  • Onzichtbare luchtkanalen in het lijmoppervlak. Dit zorgt ervoor dat de structuur van de luchtkanalen niet zichtbaar is na montage.
    Bekijk de datasheet voor montagetips.
  • Stevige en stabiele folie voor probleemloos monteren op grote oppervlakken, zoals bijvoorbeeld rompen van jachten en motorkappen. De film wordt zo zacht als boter wanneer warmte wordt toegevoegd.
  • Lichtgrijs gepigmenteerde lijmlaag zodat kleuren opaak blijven en de ondergrond niet doorbloedt.
  • Unieke uitstraling (Geen ‘plastic-folie effect’).
  • Schone verwijdering.
  • Toepasbaar op auto’s, motoren, jachten, jetski’s, kozijnen, deuren, kasten, enz.

BEKIJK ONS OOK OP: