STAHLS'

Deze lijn van STAHLS’ zorgt ervoor dat u de mooiste prints kunt persen op textiel! Het assortiment bestaat uit de volgende twee lijnen:

CAD-CUT® materials
Deze materialen zijn uitsluitend om te snijden in prachtige figuren om daarna op textiel te persen. Geschikt voor diverse ondergronden en verkrijgbaar in 12 lijnen.

CAD-COLOR® digital media
Deze media is beprintbaar om zo prachtige prints te persen op textiel.

TEMPERATURE: 130° C / 150° C
TIME: 10 sec. / 5 sec. PEEL: hot
PRESSURE: medium (#4-6 on Hotronix®)

SUITABLE FOR: 100% cotton, 100% polyester, polyester-cotton blends

CAD-CUT® Sportsfilm


Een klassieke en duurzame film met met een plakkende polyester film drager. Ideaal voor meervoudige kleuren designs door het brede assortiment verkrijgbare kleuren. Dit product heeft een matte en gladde afwerking. Geschikt voor kleinere ontwerpen.

CAD-CUT® Basic Film


Perfect voor meerkleurige designs door het brede assortiment verkrijgbare kleuren. Het oppervlakte van dit materiaal is glad en mat met een maximale transparantie. Door het niet hebben van plakkende backing ideaal voor het snijden van grote motieven en nummers.

CAD-CUT® Premium Plus Sublistop


Flexibele polyurethaan (PU) film met sublimatie barrièrelaag en optimale dekkracht. Speciaal voor het bedrukken van functionele kleding en softshell-jassen. Eenvoudig knippen en wieden. Geschikt voor meerkleurige prints.

CAD-CUT® Glitter


Speciaal ontworpen voor de mode industrie. Een lichte dikkere film en plakkende drager met speciale glitter effecten.

CAD-CUT® Fancy


U houdt van het sprankelende effect van CAD-CUT® Glitter maar wenst een zachter gevoel? Precies voor deze behoefte Stahls’ de CAD-CUT® Fancy ontwikkeld. Het heeft een speciaal glitter- en reflecterend effect, voelt zacht aan en is gemakkelijk te verwerken.

CAD-CUT® Effect


Speciaal ontworpen voor de mode industrie. Een lichte dikkere film en plakkende drager met special effects zoals glans, glitter en hologram effecten.

CAD-CUT® Flock


Onze CAD-CUT® Flock textiel print folies zijn wollig en hebben een fluweelachtige structuur met optimale dekking. Met een hoogpolig en breed assortiment Flock stoffen heeft dit materiaal een licht hechtende polyester drager. De CAD-CUT® Flock folies zijn verkrijgbaar in 22 kleuren en ideaal voor kleinere designs.

CAD-CUT® PS Poly-Twill


CAD-CUT® PS Poly-Twill™, is onze 100% polyester twill op een doorzichtige plastic drager. De speciale kleefstof zorgt ervoor dat de twill gemakkelijk op de stof kan worden gepositioneerd, zonder onnodige druk uit te oefenen voor de uiteindelijke applicatie. Het materiaal is uitstekend voor plottersnijden vanwege de heldere drager.

CAD-CUT® Felt


CAD-CUT® Felt heeft een klassieke en slijtvaste uitstraling. Felt is ideaal voor het creëren van vintage stijl ontwerpen. CAD-CUT® Felt is een hoge kwaliteit vilt, gemaakt van 80% wol en 20% kunstzijde met een hechtlaag backing. Dit materiaal is verkrijgbaar in diverse kleuren en zonder drager.

CAD-CUT® Reflective II


De CAD-CUT® Reflective is een reflecterend PVC vrije flex en wordt veel gebruikt voor werkkleding.

 

Maak ontwerpen die te zien zijn, dag & nacht.

CAD-CUT® Heat Transfer Folie


De CAD-CUT® Heat Transfer Folies van Stahls in combinatie met de CAD-CUT® Transfer Adhesive zorgen voor een permanente hechting aan uw design. Nu leverbaar in een groot aantal kleuren om unieke designs af te kunnen leveren.

CAD-CUT® Disco


De CAD-CUT® Disco heeft een iriserend effect met een glanzende metallic afwerking. De CAD-CUT® Disco heeft ook een vleugje sprankeling om elk ontwerp te laten opvallen. Kleuren veranderen in verschillende belichtings- en kijkhoeken. Bovendien is het semi-transparant en neemt het de kleur aan van het substraat waarop het wordt aangebracht.

CAD-CUT® Glow in the Dark


De CAD-CUT® Glow in the Dark is een dun, wit polyurethaan filmmateriaal dat wordt verlicht in het donker. Matte en zachte afwerking, en het is extreem duurzaam.

CAD-CUT® Switch


CAD-CUT® Switch wisselt van wit naar kleur bij blootstelling aan zonlicht! Zodra u weer binnen bent zal de kleur binnen enkele minuten terugveranderen naar wit.

CAD-CUT® Chameleon


De CAD-CUT® Chameleon is een dunne, rekbare en iriserende overdrachtsmateriaal die verandert van kleur afhankelijk van de achtergrond. Chameleon is verkrijgbaar in vijf glinsterende kleuren. Hoe donkerder de achtergrond, hoe meer het metaalachtige effect van het materiaal zichtbaar wordt. Ideaal materiaal om tone-in-tone afdrukken te maken.

CAD-CUT® Aurora


De CAD-CUT® Aurora reflecteert niet en heeft geen glitter, in plaats daarvan variëren de kleuren afhankelijk van het licht. Enigszins gestructureerd oppervlakte met een unieke metaalglans.

CAD-CUT® Soft Metallic


Creëert een zachte, gemetalliseerde afwerking voor textieldecoratie. Het wordt geleverd op een zelfklevende polyester drager.

CAD-CUT® Silicone 100


Flexibele polyurethaan (PU) film met mat oppervlak en optimale opaciteit. Hoge opaciteit, dus geen doorverven van met sublimatie geverfd polyester textiel. Ideaal voor het plotten van grotere motieven en cijfers, omdat het materiaal een non-stick drager heeft. Geschikt voor meerkleurige prints.

CAD-CUT® Silicone 200 & 500


Flexibele polyurethaan (PU) film met mat oppervlak en optimale opaciteit. Hoge opaciteit, dus geen doorverven van met sublimatie geverfd polyester textiel. Ideaal voor het plotten van grotere motieven en cijfers, omdat het materiaal een non-stick drager heeft. Geschikt voor meerkleurige prints. Met dit materiaal kun je goed 3D effecten creëren.

CAD-CUT® Pattern


Krijg unieke ontwerpen met de CAD-CUT® Pattern. Selecteer een patroon naar keuze of creëer uw eigen unieke look. Het enige dat we nodig hebben, is uw ontwerp als een step & repeat bestand en u ontvangt uw individuele HTV.