Algemene beschrijving

Deze lijn van STAHLS’ zorgt ervoor dat u de mooiste prints kunt persen op textiel! Het assortiment bestaat uit de volgende twee lijnen:

CAD-CUT materials
Deze materialen zijn uitsluitend om te snijden in prachtige figuren om daarna om op textiel te persen. Geschikt voor diverse ondergronden en verkrijgbaar in 12 lijnen.

CAD-COLOR digital media
Deze media is beprintbaar om zo prachtige prints te persen op textiel.

CAD-COLOR Solvent Flock

solvent_flock

Een hoge transparantie met briljante kleuren en de kwaliteit van een zachte flock met een comfortabel oppervlak. Dat is wat onze Cad Color Solvent Flock onderscheidt. Zelfs de fijnste details en kleuren kunnen geproduceerd worden met deze kwaliteit flock.

CAD-COLOR SportsFilm

color sportsfilm

Sportsfilm is ideaal voor foto realistische plaatjes of kleuren om meervoudige kleur designs of plaatjes te ontwerpen. Deze film is dun, wit en makkelijk te snijden door de polyester backing.

CAD-COLOR Premium Print

color premium_print

Pvc vrij, dun en stretchbaar digitaal beprintbaar materiaal, dat direct gesneden kan worden na het printen. Zeer gemakkelijk te snijden en aan te brengen door de polyester backing. De prints hebben briljante kleuren met een matte afwerking.

CAD-COLOR Nylon

color nylon

Een digitaal beprintbaar (print & cut) materiaal wat geschikt is voor het produceren van gekleurde transfer prints. Cad-Color Nylon heeft een polyester basis met speciale stof lijm. Hierdoor is het mogelijk om prints geschikt te maken voor applicatie op nylon stoffen.

CAD-COLOR Solutions Opaque

solutions_obaque

Een innovatief digitaal beprint en beplotbaar textiel film. Uitermate geschikt voor de productie van hoge kwaliteit textiel prints. Deze film heeft een speciaal ontwikkelde hechtlaag wat ervoor zorgt dat de film stretchend is en zacht om aan te raken. Geen scheuren of vervaging van de prints. Zelfs niet na een aantal wasbeurten. Bij gebruik van verschillende cover sheets zoals semi gloss of mat ontstaat er diversiteit aan afwerkingen.

CAD-COLOR Sublistop

color sublistop

Digitaal beprint en tevens beplotbaar witte textiel print film. Ontworpen voor sublimatie polyester textiel. Dit materiaal heeft een barrière laag wat voorkomt dat sublimatie inkt uw designs beïnvloed. Door de barrière laag heeft dit product beperkte stretch capaciteit.

CAD-COLOR Glow in the Dark

color glow_in_the_dark

Digitaal geprinte film met een noviteit uitstraling. Het design heeft een glow in the dark effect. Het materiaal laadt zichzelf op met fel licht om weer op te lichten in het donker. Ideaal voor herfst en winter seizoenen.

CAD-COLOR FoilTEK

Beprintbaar polyurethaan met de gepatenteerde StiX2 hechtlaag wat hecht op alles. Het eerste product dat metallic is met een 4-weg stretch. Snelle flexibele hitte aanbreng voorkomt hittepers markeringen. Verkrijgbaar in metallic goud, zilver en wit.

CAD-COLOR SuperTEK Clear

CAD-COLOR-SUPERTEK-CLEAR

Beprintbaar dun en lichtgewicht transparant polyurethaan met de gepatenteerde StiX2 hechtlaag wat hecht op alles. 1 stap applicatie wat ideaal is voor witte of licht gekleurde stoffen. Verkrijgbaar in transparant mat of wet look. Door de vloeibare gloss wetlook heeft u unieke laag opties met andere transfer materialen.

CAD-COLOR SuperTEK Sublistop

CAD-COLOR-SUPERTEK-SUBLISTOP

Sub blok met 4-weg stretch. Met de gepatenteerde ONYX STiX2 houtskool gebaseerde hechtlaag. Snelle lage temperatuur applicatie voorkomt hittpers markeringen. Zacht en lichtgewicht gevoel op kleding. Hecht op bijna alle stoffen.

CAD-COLOR SuperTEK Opaque

CAD-COLOR-SUPERTEK-OPAQUE

Hoge stretch beprintbare polyurethaan met gepatenteerde STiX2 hechtlaag wat hecht op bijna alles. Zeer zacht en lichtgewicht gevoel. Snelle flexibele hitte applicatie wat hittepers markeringen voorkomt.

CAD-COLOR MagicMask Plus

CAD-COLOR-MAGICMASK-PLUS

Hittebestendige transfer film, vereist voor bijna alle Cad-Color producten. Kan aangebracht worden met de hand of een koud lamineer-machine op de pre print ontwerpen.