STAHLS'

Deze lijn van STAHLS’ zorgt ervoor dat u de mooiste prints kunt persen op textiel! Het assortiment bestaat uit de volgende twee lijnen:

CAD-CUT materials
Deze materialen zijn uitsluitend om te snijden in prachtige figuren om daarna om op textiel te persen. Geschikt voor diverse ondergronden en verkrijgbaar in 12 lijnen.

CAD-COLOR digital media
Deze media is beprintbaar om zo prachtige prints te persen op textiel.

CAD-COLOR® SportsFilm


De CAD-COLOR® SportsFilm is een printbare, dunne, rekbare, flexibele PVC vrije transfer die ideaal is om fotorealistische plaatjes, meervoudige kleur designs of plaatjes te ontwerpen. Deze film is dun, wit en makkelijk te snijden door de polyester backing.

CAD-COLOR® Solvent-Flock


De CAD-COLOR® Solvent-Flock is een printbare flock. Een hoge transparantie met briljante kleuren en de kwaliteit van een zachte flock met een comfortabel oppervlak. Dat is wat onze CAD-COLOR® Solvent-Flock onderscheidt. Zelfs de fijnste details en kleuren kunnen geproduceerd worden met deze kwaliteit flock.

CAD-COLOR® Premium


Mat, bedrukbaar vinyl, perfect voor het bedrukken en snijden van kleine details. Na slechts een korte droogtijd kan het materiaal verder worden verwerkt. Het heeft briljante kleuren die onwijs lang mee gaan en de perstijd is slechts 5 seconden!

CAD-COLOR® Basic Print


De CAD-COLOR® Basic Print is een PVC vrij, dun en stretchbaar digitaal beprintbaar materiaal, dat direct gesneden kan worden na het printen. Zeer gemakkelijk te snijden en aan te brengen door de polyester backing. De prints hebben briljante kleuren met een matte afwerking.

CAD-COLOR® Magic Mask®


De CAD-COLOR® Magic Mask® is een hittebestendige transfer film met een zelfklevende drager die nodig is voor bijna alle CAD-COLOR® producten. Dit product zorgt voor een correcte plaatsing en bescherming van de print tijdens het persen.

CAD-COLOR® Sublistop


De CAD-COLOR® Sublistop is een digitaal beprint en tevens beplotbaar witte textiel print film. Ontworpen voor sublimatie polyester textiel. Dit materiaal heeft een barrière laag wat voorkomt dat sublimatie inkt uw designs beïnvloed. Door de barrière laag heeft dit product beperkte stretch capaciteit.

CAD-COLOR® Glow in the Dark


De CAD-COLOR® Glow in the Dark is een digitaal geprinte film met een noviteit uitstraling. Het design heeft een glow in the dark effect. Het materiaal laadt zichzelf op met fel licht om weer op te lichten in het donker. Ideaal voor herfst en winter seizoenen.

CAD-COLOR® Glitter


Geschikt voor eco-solventinkten, dit afdrukbare vinyl heeft een glitterafwerking om ontwerpen een unieke, glinsterende uitstraling te geven. In staat om onmiddellijk te snijden en na 30 minuten te maskeren. Niet compatibel met Roland® TrueVIS ™ -inkten.

CAD-COLOR® Subliflock


De CAD-COLOR® Subliflock is een printbare film die speciaal ontwikkeld is voor het printen met sublimatie inkt. De Subliflock heeft een zeer hoge dichtheid wat resulteert in maximale ondoorzichtigheid.

CAD-COLOR® SuperTek™ Neon


De CAD-COLOR® SuperTek™ Neon is superzacht aanvoelend, heeft een lichtgewicht gevoel en is verkrijgbaar in vier heldere neonkleuren. Eindelijk is er een printbare neon gekleurde film met een zeer krachtige lijmlaag. Dankzij deze lijmlaag is de De CAD-COLOR® SuperTek™ Neon van toepassing op vrijwel elk materiaal.

CAD-COLOR® SuperTek™ Opaque


De CAD-COLOR® SuperTek™ Opaque is een hoge stretch beprintbare polyurethaan vinyl met gepatenteerde STiX2 hechtlaag wat hecht op bijna alles. Zeer zacht en lichtgewicht gevoel. Snelle flexibele hitte applicatie wat hittepers markeringen voorkomt.

CAD-COLOR® SuperTek™ Sublistop


De CAD-COLOR® SuperTek™ Sublistop is een zeer rekbare polyurethane. Met de gepatenteerde ONYX STiX2 houtskool gebasseerde hechtlaag. Snelle lage temperatuur applicatie voorkomt hittepers markeringen. Zacht en lichtgewicht gevoel op kleding. Hecht op bijna alle stoffen.

CAD-COLOR® SuperTek™ Clear


De CAD-COLOR® SuperTek™ Clear is een beprintbaar dun en lichtgewicht transparant polyurethaan met de gepatenteerde StiX2 hechtlaag wat hecht op alles. 1 stap applicatie wat ideaal is voor witte of licht gekleurde stoffen. Verkrijgbaar in transparant mat of wet look. Door de vloeibare gloss wetlook heeft u unieke laag opties met andere transfer materialen.

CAD-COLOR® FoilTEK™


Beprintbaar polyurethaan met de gepatenteerde StiX2 hechtlaag wat hecht op alles. Het eerste product dat metallic is met een 4-weg stretch. Snelle flexibele hitte aanbreng voorkomt hittepers markeringen. Verkrijgbaar in metallic goud, zilver en wit.