Nieuws

 • Roland DG staat met zijn FESPA promoties & 2de kwartaal aanbiedingen klaar! Dit bevat onder andere Trade-In kortingen en promotieprijzen.

  Bekijk voor verdere informatie!
  Meer lezen
 • Van Hout zet in op groei in Sign markt met Roland RF-640 8 kleuren

  Van Hout is 2019 voortvarend van start gegaan. Met een nieuw logo en een nieuwe pay off, maar ook: de installatie van een nieuwe achtkleuren VersaEXPRESS RF-640.
  Meer lezen
 • Op 26, 27 & 28 maart vindt de
  Sign & Print Expo plaats in de Evenementenhal te Gorinchem.

  Meld u aan voor een
  GRATIS kaartje!
  Meer lezen
 • Man Print & Sign is ook aanwezig op de Sign & Print Expo 2019 te Gorinchem. Deze keer met twee echte noviteiten: een grootformaat snijtafel en de Roland TrueVIS VG2 printer.
  Meer lezen
 • Ontdek de ongekende acties van Man Print & Sign. Met deze HOT DEALS bent u uw concurrenten altijd een stap voor.
  Meer lezen
 • Introductie Bizon super grootformaat printers

  Ontdek de ongekende mogelijkheden van printen op grootformaat. Met deze nieuwe eco-solvent en UV-led printers bent u uw concurrenten altijd een stap voor.
  Meer lezen
 • Nieuw in ons assortiment: RTape applicatietape

  Nu ook verkrijgbaar bij MAN Print & Sign: RTape Applicatietape. RTape wordt erkend als ’s werelds meest toonaangevende fabrikant van applicatietapes in de signwereld.
  Meer lezen
 • Introductie Roland VersaUV S serie

  Met de Roland VersaUV S serie heeft u de mogelijkheid om personalisatie naar een nieuw level te tillen. Creëer zakelijke kansen en neem de voorsprong.
  Meer lezen
 • Gratis printer actie

  Gratis Printer2
  Via een zeer interessante constructie ontvangt u uw splinternieuwe printer gratis. En wanneer u uw oude printer inlevert ontvangt u tot wel duizenden euro’s retour voor uw huidige printer.
  Meer lezen
 • Wij helpen u meer omzet te genereren

  bespaar_kosten_print_slim
  Wist u dat veel Sign en Reclame makers één van de beste kansen mislopen om kosten te besparen. Concurrentie vindt veelal plaats op basis van prijs.
  Meer lezen
 • De nieuwste Roland CAMM-1 GR-640 GR-540 GR-420

  Roland presenteert de Roland CAMM-1 GR-640 GR-540 GR-420
  Ontworpen voor een optimale snijkwaliteit en productiviteit; zoals verhoogde nauwkeurigheid, snelheid, grotere media veelzijdigheid.
  Meer lezen
 • Bezoek jij ons op Sign 2017

  sign2017
  Kom op 14, 15 & 16 maart 2017 naar Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Dé tweejaarlijkse vakbeurs waarbij twee creatieve branches de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties presenteren en demonstreren.
  Meer lezen
 • Roland introduceert de Roland LEF-200

  Roland LEF-200
  De Roland LEF-200 is de opvolger van de zeer populaire LEF-20. De krachtigste verbetering aan de Roland LEF-200 is het aanwezige primer systeem.
  Meer lezen
 • Introductie Roland TrueVIS SG Serie

  Roland-TrueVIS-SG-Serie
  Afgelopen week introduceerde Roland de Roland TrueVIS SG Serie. De Roland TrueVIS SG serie is voor u wanneer u als starter op zoekt bent naar een alleskunner of gewoon uitbreiding van uw huidige machinepark.
  Meer lezen
 • Webshop is Live

  webshop-live
  Is het u al opgevallen? Sinds kort is de webshop van Man Print & Sign live. Zo kunt u via http://manprint-sign.nl/shop met uw eigen account bestellen, herhalingsorders snel doorgeven en uw bestelhistorie inzien.
  Meer lezen
 • € 3.000 tot € 5.000 extra inruilkorting en 0% financiering

  Summerdeals
  Wat dacht u van €3000 – €5000 extra inruilkorting en/of de mogelijkheid tot een 0% financiering. Bel direct 0299-393390 of vul het contactformulier in.
  Meer lezen
 • Roland Truevis VG-540 en VG-640

  Roland_Truevis_VG-540_en_VG-640
  Tijdens de Fespa in Amsterdam presenteerde Roland de nieuwste uitbreiding van hun assortiment. Namelijk de Roland Truevis VG-540 en VG-640. Deze machines zijn volledig opnieuw ontworpen en hebben een aantal interessante nieuwe toevoegingen.
  Meer lezen
 • Introductie van de nieuwe Roland VersaUV LEF-300

  Afgelopen week introduceerde Roland de nieuwste Roland Telg op het gebied van UV printen. Deze UV printer is de opvolger van de Roland VersaUV LEF 20. Met de vele toepassingen van de Roland VersaUV LEF 300 bent u klaar voor de toekomst.
  Meer lezen
 • UNIEKE INRUILACTIE € 5.000,- EXTRA KORTING OP UW OUDE ROLAND, MUTOH, HP OF MIMAKI*

  5000-euro-retour
  Wilt u uw machinepark vernieuwen of de concurrentie een stap voor zijn? Man Print & Sign introduceert een uniek concept om uw productie te verhogen en uw kosten te verlagen.
  Meer lezen
 • Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

  Man Print & Sign is gesloten van 25 december tot en met 3 januari. 24 december sluiten wij rond 15.00. Tot 12.00 kunt u uw bestellingen doorgeven. Vanaf 4 januari hanteren wij weer onze reguliere tijden.Deel dit productTwitterFacebookLinkedinemail
  Meer lezen
 • Man Print & Sign Business Friend War Child

  businessfriend
  War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. We kondigen dan ook met trots aan dat Man Print & Sign War Child steunt als Business Friend met een vast bedrag per maand.
  Meer lezen
 • Introductie van de nieuwe Roland Texart XT-640

  Roland-XT-640
  Afgelopen week introduceerde Roland de nieuwste Roland Telg op het gebied van sublimatie. Met de vele toepassingen van de Roland Texart XT 640 print u op sport- en vrijetijdskledij, soft signage, interieurdecoratie, promotiemateriaal, etc.
  Meer lezen
 • Introductie van de nieuwe Roland Soljet EJ-640

  Afgelopen week introduceerde Roland de nieuwste Roland Telg namelijk de Roland SOLJET EJ 640. Een productiemachine die zich kenmerkt door degelijkheid en snelheid. Als grootste Roland leverancier van de Benelux bent u bij ons aan het juiste adres.
  Meer lezen
 • 4 Workshops om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen

  Dit jaar maar liefst 4 workshops tijdens de open dagen van Man Print & Sign. Zet 19 & 20 november maar vast in je agenda. Workshops op het gebied van online marketing, carwrapping, windowtinting, personalisatie.
  Meer lezen
 • PERSONALISEER JE KLEDING VERHOOG JE OMZET

  Zet 14 & 15 oktober maar vast in je agenda. Maak kennis met alle laatste ontwikkelingen rondom personalisatie van kleding.
  Meer lezen
 • Textjet printers – Personaliseren Met Ongekende Kwaliteit

  Texjet-dtg-printers
  Met onze nieuwe Texjet printers kunt u van alles personaliseren. Van schoenen, (t-)shirts, jeans en riemen deze alleskunner kan het allemaal.
  Meer lezen
 • Technische dienst valt in de prijzen

  De technische dienst van Man Print & Sign is goed in de prijzen gevallen. Zij mogen zich komend jaar de beste Roland service engineers van West Europa noemen.
  Meer lezen
 • Sublimatiebundel voor slechts € 29.990

  combi
  Een kwalitatieve sublimatieprinter én robuuste kalander van Roland DG voor slechts € 29.990? In april en mei kan het! Beslis dus snel en geniet van dit ijzersterke lanceringsaanbod.
  Meer lezen
 • Display Studio

  Roland display studio
  Geef uw sign business een extra impuls met een eenvoudig pakket voor Digital Signage. Neem digital signage op in uw portfolio en genereer extra inkomsten. Uw klanten vertrouwen u al met signalisatie, banners, stickers, posters en andere prints. Met Roland DisplayStudio biedt u hen een krachtig bijkomend communicatiemiddel. Gegarandeerd komen ze terug voor meer!
  Meer lezen
 • Geslaagd Open Huis
  Man Print & Sign

  Open huis MAN Print en Sign

  Op 20 en 21 november hield Man Print & Sign Open Huis. De bezoekers konden kennismaken met de onlangs geïntroduceerde 3D-printer van Roland en daarnaast werden er praktische workshops gegeven.

  De workshops gaven de bezoekers gelegenheid om vragen te stellen over zaken waar zij in de praktijk tegenaan lopen.

  Meer lezen
 • Roland DG lanceert de Texart RT-640 inkjetprinter voor textiel

  Texart RT 640
  Roland DG lanceert de naam ‘Texart’ voor al zijn digitale textielprintoplossingen. Het eerste product in de reeks is de RT-640 printer (162.5cm breed). De RT-640 is een geavanceerde sublimatieprinter* met vernieuwende printtechnlogie en krachtige RIP-software. Het toestel werkt met originele sublimatie-inkten in vier kleuren (CMYK) of acht kleuren (CMYKLcLm + Oranje + Violet).
  Meer lezen
 • Roland DG lanceert zijn eerste 3D-printer en een nieuwe freesmachine

  Roland 3D printer
  Roland DG introduceert zijn monoFab-reeks. Deze omvat Roland DG’s eerste 3D-printer en een gloednieuwe freesmachine. Beide desktopapparaten vullen elkaar zeer goed aan en zijn ontwikkeld om snel prototypes te maken.
  Meer lezen