Nieuws

Wat de XT-640S-DTG uniek maakt zijn de inschuifbare en uitneembare platen. Deze nieuwe toevoeging stelt gebruikers in staat om duurzame full-colour ontwerpen rechtstreeks op een breed scala aan katoenen en witte polyester T-shirts en kleding te printen.

Zoals u misschien zelf al heeft opgemerkt komt u vloerstickers overal tegen in het dagelijks leven. In de supermarkten, ziekenhuizen en winkels zijn ze vaak te vinden om iets aan te duiden. Bijvoorbeeld als bewegwijzering of eventueel tijdelijke acties. In dit artikel laten wij de producten naar voren komen.

Dit is een printbaar transparant glanzend monomeer vinyl met een ultra removable Air Escape lijmlaag, voorzien van een clay-coated backing. De Air Escape lijmlaag zorgt ervoor dat het vinyl zeer gemakkelijk, snel en zonder luchtbellen is aan te brengen.

U houdt van het sprankelende effect van CAD-CUT® Glitter maar wenst een zachter gevoel? Precies voor deze behoefte Stahls’ de CAD-CUT® Fancy ontwikkeld. Het heeft een speciaal glitter- en reflecterend effect, voelt zacht aan en is gemakkelijk te verwerken.

Wist u dat veel Sign en Reclame makers één van de beste kansen mislopen om kosten te besparen. Concurrentie vindt veelal plaats op basis van prijs.

War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. We kondigen dan ook met trots aan dat Man Print & Sign War Child steunt als Business Friend met een vast bedrag per maand.

De technische dienst van Man Print & Sign is goed in de prijzen gevallen. Zij mogen zich komend jaar de beste Roland service engineers van West Europa noemen.