Nieuws

Interesse in een opleiding in ons trainingscentrum? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Voor opleidingen op locatie, gelieve ons te contacteren voor meer informatie en prijzen.

Veel wagens hebben nog “apolaire” kunststof onderdelen – denk daarbij aan bumpers, spiegels, enz. – die speciaal vuilafstotend gemaakt zijn. Een standaard wrapfolie kleeft hier onvoldoende op. Speciaal voor deze ondergronden biedt Grafityp nu een gegoten printfilm met een Super High Tack lijm aan, referentie S838SHT

Geniet met de TrueVIS VF2-640 van de schitterende combinatie van super levendige TR2-inkten inclusief het nieuwe Groen én Oranje. True Rich Colour 2 zorgt voor een betere prestatie van de inkten en uw printer. Produceer kleuren die levendig en natuurlijk ogen.

Ruim 15 jaar geleden klopte Robert Peters bij Man Print & Sign aan voor een nieuwe printer. Na al die tijd mogen we Robert en zijn bedrijf Addition nog altijd tot onze klanten rekenen.We gingen onlangs bij hem langs om te kijken hoe zijn nieuwe grootformaat snijtafel – de iECHO TK – hem bevalt.

Man Print & Sign is een familiebedrijf met veel vaste klanten, waaronder één van de grootste lichtreclamebedrijven van Nederland; FriJo Lichtreclame. Onlangs hebben zij bij ons de UV-LED flatbed printer BIZON UV2513 aangeschaft.

Ontdek de mooie, rendabele wereld van gepersonaliseerde interieurdecoratie met de Roland EJ-640 DECO, de ecologische grootformaatprinter met inkt op waterbasis.

Wanneer de regels omtrent het COVID-19 virus zullen aanhouden, is het van groot belang dat er rekening wordt gehouden met het ‘social distancing’-beleid.
Wij hebben een aantal materialen voor u ter beschikking die u kunnen helpen bij het visualiseren van deze social distancing.

Wat de XT-640S-DTG uniek maakt zijn de inschuifbare en uitneembare platen. Deze nieuwe toevoeging stelt gebruikers in staat om duurzame full-colour ontwerpen rechtstreeks op een breed scala aan katoenen en witte polyester T-shirts en kleding te printen.

Zoals u misschien zelf al heeft opgemerkt komt u vloerstickers overal tegen in het dagelijks leven. In de supermarkten, ziekenhuizen en winkels zijn ze vaak te vinden om iets aan te duiden. Bijvoorbeeld als bewegwijzering of eventueel tijdelijke acties. In dit artikel laten wij de producten naar voren komen.

Dit is een printbaar transparant glanzend monomeer vinyl met een ultra removable Air Escape lijmlaag, voorzien van een clay-coated backing. De Air Escape lijmlaag zorgt ervoor dat het vinyl zeer gemakkelijk, snel en zonder luchtbellen is aan te brengen.

U houdt van het sprankelende effect van CAD-CUT® Glitter maar wenst een zachter gevoel? Precies voor deze behoefte Stahls’ de CAD-CUT® Fancy ontwikkeld. Het heeft een speciaal glitter- en reflecterend effect, voelt zacht aan en is gemakkelijk te verwerken.

Wist u dat veel Sign en Reclame makers één van de beste kansen mislopen om kosten te besparen. Concurrentie vindt veelal plaats op basis van prijs.

War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. We kondigen dan ook met trots aan dat Man Print & Sign War Child steunt als Business Friend met een vast bedrag per maand.

De technische dienst van Man Print & Sign is goed in de prijzen gevallen. Zij mogen zich komend jaar de beste Roland service engineers van West Europa noemen.

Service en Onderhoud

Het succes van onze print- en snij-apparaten heeft geleid tot een alsmaar groeiende vraag naar kant en klare oplossingen. Daarom geeft MAN Print & Sign volledige ondersteuning op het gebied van onderhoud.

Cursus montage beginners

Deze cursus is bedoeld voor de beginnende signmaker. Met deze cursus krijgt u informatie over de diverse snij- en applicatietechnieken, gereedschappen, media printmateriaal keuze, oppervlakte behandeling enz.