Nieuws

Benieuwd naar de waarde van uw machine?

Neem contact op met ons via:

Telefoon: 0299-393390
Mail: sales@manprint-sign.nl

Man Print & Sign heeft een showroom uitverkoop,

Geniet nu van extra hoge kortingen op alle showroom toestellen.

Bekijk voor verdere informatie!

Man Print & Sign wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Vanaf 2 januari 2020 staan wij weer voor u klaar

Met de iECHO grootformaat snijtafel beschikt u over een nieuwe geavanceerde groot formaat snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen.

Het is zomer!

Dat betekend niet alleen genieten van de zon maar ook van geweldige aanbiedingen.

Actie verlopen.

Roland DG staat met zijn FESPA promoties & 2de kwartaal aanbiedingen klaar! Dit bevat onder andere Trade-In kortingen en promotieprijzen.

Actie verlopen.

Op 26, 27 & 28 maart vindt de
Sign & Print Expo plaats in de Evenementenhal te Gorinchem.

Meld u aan voor een
GRATIS kaartje!

Man Print & Sign is ook aanwezig op de Sign & Print Expo 2019 te Gorinchem. Deze keer met twee echte noviteiten: een grootformaat snijtafel en de Roland TrueVIS VG2 printer.

Ontdek de ongekende acties van Man Print & Sign. Met deze HOT DEALS bent u uw concurrenten altijd een stap voor.

Ontdek de ongekende mogelijkheden van printen op grootformaat. Met deze nieuwe eco-solvent en UV-led printers bent u uw concurrenten altijd een stap voor.

Nu ook verkrijgbaar bij MAN Print & Sign: RTape Applicatietape. RTape wordt erkend als ’s werelds meest toonaangevende fabrikant van applicatietapes in de signwereld.

Met de Roland VersaUV S serie heeft u de mogelijkheid om personalisatie naar een nieuw level te tillen. Creëer zakelijke kansen en neem de voorsprong.

Gratis Printer2

Via een zeer interessante constructie ontvangt u uw splinternieuwe printer gratis. En wanneer u uw oude printer inlevert ontvangt u tot wel duizenden euro’s retour voor uw huidige printer.

bespaar_kosten_print_slim

Wist u dat veel Sign en Reclame makers één van de beste kansen mislopen om kosten te besparen. Concurrentie vindt veelal plaats op basis van prijs.

Roland presenteert de Roland CAMM-1 GR-640 GR-540 GR-420

Ontworpen voor een optimale snijkwaliteit en productiviteit; zoals verhoogde nauwkeurigheid, snelheid, grotere media veelzijdigheid.

sign2017

Kom op 14, 15 & 16 maart 2017 naar Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Dé tweejaarlijkse vakbeurs waarbij twee creatieve branches de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties presenteren en demonstreren.

Roland LEF-200

De Roland LEF-200 is de opvolger van de zeer populaire LEF-20. De krachtigste verbetering aan de Roland LEF-200 is het aanwezige primer systeem.

Roland-TrueVIS-SG-Serie

Afgelopen week introduceerde Roland de Roland TrueVIS SG Serie. De Roland TrueVIS SG serie is voor u wanneer u als starter op zoekt bent naar een alleskunner of gewoon uitbreiding van uw huidige machinepark.

webshop-live

Is het u al opgevallen? Sinds kort is de webshop van Man Print & Sign live. Zo kunt u via http://manprint-sign.nl/shop met uw eigen account bestellen, herhalingsorders snel doorgeven en uw bestelhistorie inzien.

Summerdeals

Wat dacht u van €3000 – €5000 extra inruilkorting en/of de mogelijkheid tot een 0% financiering. Bel direct 0299-393390 of vul het contactformulier in.

Roland_Truevis_VG-540_en_VG-640

Tijdens de Fespa in Amsterdam presenteerde Roland de nieuwste uitbreiding van hun assortiment. Namelijk de Roland Truevis VG-540 en VG-640. Deze machines zijn volledig opnieuw ontworpen en hebben een aantal interessante nieuwe toevoegingen.

Afgelopen week introduceerde Roland de nieuwste Roland Telg op het gebied van UV printen. Deze UV printer is de opvolger van de Roland VersaUV LEF 20. Met de vele toepassingen van de Roland VersaUV LEF 300 bent u klaar voor de toekomst.

5000-euro-retour

Wilt u uw machinepark vernieuwen of de concurrentie een stap voor zijn? Man Print & Sign introduceert een uniek concept om uw productie te verhogen en uw kosten te verlagen.

Man Print & Sign is gesloten van 25 december tot en met 3 januari. 24 december sluiten wij rond 15.00. Tot 12.00 kunt u uw bestellingen doorgeven. Vanaf 4 januari hanteren wij weer onze reguliere tijden. Deel dit productTwitterFacebookLinkedinemail

businessfriend

War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. We kondigen dan ook met trots aan dat Man Print & Sign War Child steunt als Business Friend met een vast bedrag per maand.

Roland-XT-640

Afgelopen week introduceerde Roland de nieuwste Roland Telg op het gebied van sublimatie. Met de vele toepassingen van de Roland Texart XT 640 print u op sport- en vrijetijdskledij, soft signage, interieurdecoratie, promotiemateriaal, etc.

Afgelopen week introduceerde Roland de nieuwste Roland Telg namelijk de Roland SOLJET EJ 640. Een productiemachine die zich kenmerkt door degelijkheid en snelheid. Als grootste Roland leverancier van de Benelux bent u bij ons aan het juiste adres.

Dit jaar maar liefst 4 workshops tijdens de open dagen van Man Print & Sign. Zet 19 & 20 november maar vast in je agenda. Workshops op het gebied van online marketing, carwrapping, windowtinting, personalisatie.

Zet 14 & 15 oktober maar vast in je agenda. Maak kennis met alle laatste ontwikkelingen rondom personalisatie van kleding.

Texjet-dtg-printers

Met onze nieuwe Texjet printers kunt u van alles personaliseren. Van schoenen, (t-)shirts, jeans en riemen deze alleskunner kan het allemaal.

De technische dienst van Man Print & Sign is goed in de prijzen gevallen. Zij mogen zich komend jaar de beste Roland service engineers van West Europa noemen.

combi

Een kwalitatieve sublimatieprinter én robuuste kalander van Roland DG voor slechts € 29.990? In april en mei 2015 kan het! Beslis dus snel en geniet van dit ijzersterke lanceringsaanbod.

Roland display studio

Geef uw sign business een extra impuls met een eenvoudig pakket voor Digital Signage. Neem digital signage op in uw portfolio en genereer extra inkomsten. Uw klanten vertrouwen u al met signalisatie, banners, stickers, posters en andere prints. Met Roland DisplayStudio biedt u hen een krachtig bijkomend communicatiemiddel. Gegarandeerd komen ze terug voor meer!

Open huis MAN Print en Sign

Op 20 en 21 november hield Man Print & Sign Open Huis. De bezoekers konden kennismaken met de onlangs geïntroduceerde 3D-printer van Roland en daarnaast werden er praktische workshops gegeven.

De workshops gaven de bezoekers gelegenheid om vragen te stellen over zaken waar zij in de praktijk tegenaan lopen.

Texart RT 640

Roland DG lanceert de naam ‘Texart’ voor al zijn digitale textielprintoplossingen. Het eerste product in de reeks is de RT-640 printer (162.5cm breed). De RT-640 is een geavanceerde sublimatieprinter* met vernieuwende printtechnlogie en krachtige RIP-software. Het toestel werkt met originele sublimatie-inkten in vier kleuren (CMYK) of acht kleuren (CMYKLcLm + Oranje + Violet).

Roland 3D printer

Roland DG introduceert zijn monoFab-reeks. Deze omvat Roland DG’s eerste 3D-printer en een gloednieuwe freesmachine. Beide desktopapparaten vullen elkaar zeer goed aan en zijn ontwikkeld om snel prototypes te maken.