Nieuws

Roland DG start met zijn 2e kwartaal aanbiedingen van 2024! Dit bevat mooie prijsvoordelen die u niet mag missen.

De actie loopt t/m 27-6-24

Neem contact op met ons via:
Telefoon: 0299-393390
Mail: sales@manprint-sign.nl

Roland DG start met zijn 3e kwartaal aanbiedingen van 2023! Dit bevat mooie prijsvoordelen die u niet mag missen.

De actie loopt t/m 28-09-23

Neem contact op met ons via:
Telefoon: 0299-393390
Mail: sales@manprint-sign.nl

Man Print & Sign introduceert:

De Roland EU-1000MF

UV-LED Vlakbedprinter met uitstekende prijs-prestatieverhouding

Binnenkort in onze Showroom

Wordt u de nieuwe glasspecialist?

FESPA aanbiedingen van 2023! Dit bevat mooie prijsvoordelen die u niet mag missen.

De actie loopt t/m 29-06-23

Neem contact op met ons via:
Telefoon: 0299-393390
Mail: sales@manprint-sign.nl

Roland DG start met zijn 2e kwartaal aanbiedingen van 2023! Dit bevat mooie prijsvoordelen die u niet mag missen.

De actie loopt t/m 30-06-23

Neem contact op met ons via:
Telefoon: 0299-393390
Mail: sales@manprint-sign.nl

Wij ruimen weer op! 2023 staat om de hoek en dat betekent dat wij onze magazijnopruiming weer gaan houden.

Vanaf vandaag verkopen wij meerdere machines met hoge korting.

Vermeulen & Vermeulen Reclame — opgericht door vader Bob en zoon Marcel — houdt zich al sinds 1996 bezig met reclamebelettering. Vanaf het allereerste begin zijn ze al een zakenrelatie van Man Print & Sign. Hoog tijd dus om Marcel te interviewen over onze jarenlange samenwerking.

Van Eekeren Reclame is een gevestigde naam in de wereld van reclame- en communicatie-uitingen. Van autobelettering en buitenreclame tot carwrapping en interieurstyling. We gingen bij ze langs om Michiel van Eekeren te interviewen over hun jarenlange samenwerking met Man Print & Sign.

Het VISTA college biedt een breed pakket aan MBO opleidingen op verschillende locaties in Limburg. In Sittard maakt de opleiding Sign deel uit van het aanbod, het wordt zowel op niveau 2, 3 als 4 gegeven. Op deze opleiding wordt er ook gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën uit de signwereld.

Grafityp brengt een volledig nieuwe lijn aan wrapping films op de markt. Nu ook beschikbaar in onze webshop! Omega Skinz heeft unieke, onvergelijkbare kleuren vergeleken met alle andere merken in de markt. De kleuren brengen een voertuig tot leven, roepen emotie op en creëren een imago rondom het voertuig.

Elke wrapper heeft zijn eigen voorkeuren op het vlak van folie. Daarom biedt Grafityp vier verschillende soorten printable car wrap folies aan. Ontdek de verschillen van initiële kleefkracht en slideability en vind de ideale folie voor uw manier van wrappen!

Man Print & Sign en Roland DG werken 25 jaar samen en dit gaat gevierd worden met ongelooflijk veel mooie acties.

Bekijk alle geweldige ’25 jaar jubileum’ acties op onze website!

Leer van ervaren professionals hoe u met de juiste bediening van uw Roland printer en Roland VersaWorks software uw productie kunt optimaliseren, tijdrovende printfouten kunt verminderen en effectiever kunt werken.


12 & 13 april: 9:30 – 12:30

Met de aanvulling op de B-Max serie zijn de DTF machines nu op een breedte van 35, 40 en 60 cm verkrijgbaar. Dit is een totaalproduct dat een pigment printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat. Zo bespaart u ongelooflijk veel tijd en heeft u minder handelingen nodig.

Verbeter de workflow en bouw aan een productiever en sterker bedrijf met de TrueVIS VG3-oplossing – ons meest intuïtieve en gebruikersgerichte systeem tot nu toe.

TrueVIS, de alles-in-één oplossing gaat nu een nieuwe evolutiefase in voor het digitale tijdperk.

Een nieuw ontworpen chassis, componenten van hoge kwaliteit en een reeks verbeteringen aan de verwerking van media maken de SG3 perfect voor de productie van decals, kleine borden, car wraps en nog veel meer!

De nieuwe Roland BN-20A is een vierkleuren (CMYK) uitvoering van de welbekende BN-20 en scheelt enorm in prijs.

De BN-20A opent een wereld van grafische mogelijkheden, met het hoogste kwaliteitsniveau. Met piëzo-inkjetprintkoppen die tot 1440 dpi printen.

Roland DG heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe EMEA Virtual Showroom, een meeslepende digitale omgeving voor klanten en dealers om zijn producten en diensten te verkennen.

Nu is het moment aangekomen om uw bedrijf te laten groeien door een groter aanbod van producten en een snellere, betrouwbaardere dienst te leveren. De Roland GR2 serie grootformaat snijplotters zijn gebouwd om naadloos in uw print-then-cut workflow te passen en vanaf de eerste dag snelle, ongeëvenaarde resultaten te leveren.

Om u te helpen bij het kiezen van een UV-printer hebben wij dit nette overzicht met alle UV-printoplossingen. Wij hopen dat u d.m.v. van artikel een beter idee krijgt over welke UV-printer het beste past bij uw bedrijf.

We zijn trots om jullie het volgende aan te bieden in ons assortiment. De B-Max Transfer Pro is een DTF printer dat zorgt voor een massaproductie van transferprints. We zijn een samenwerking aangegaan met Ricoh en bieden nu hun volledige DTG printer line-up. Ook hebben wij nieuwe Bizon persen met een prachtige prijs/kwaliteit verhouding.

Door het combineren van de VersaUV LEF/LEF2 en de LV-lasergraveermachine kunt u uw winstpotentieel nog verder vergroten door verbluffende geschenkartikelen en unieke producten op maat te creëren en heeft u een krachtige, geïntegreerde oplossing voor het creëren van hoogwaardige maatwerkartikelen.

Man Print & Sign nam dinsdag 13 april 2021 deel aan de tweede versie van de FESPA Nederland Virtual Fair. Tijdens deze unieke virtuele beurservaring hebben wij het thema duurzaamheid besproken; hoe u duurzamer en efficiënter kan werken met onze materialen.

Leer van ervaren professionals hoe u met de juiste bediening van uw Roland printsysteem en Roland VersaWorks software uw productie kunt optimaliseren, kostbare en tijdrovende printfouten kunt verminderen en effectiever kunt werken.

In het nieuwe instructiefilmpje van Grafityp tonen zij met handige tips & tricks hoe je de PU self healing paint protection films kan aanbrengen. Deze films zijn uitermate geschikt voor de bescherming van voertuigen tegen steenslag, krassen, enz.

Jan Dijkstra en zijn compagnons Stefan Woudstra en Nick Schreuder timmeren hard aan de weg met hun bedrijven Plakkers en Muurstickerstunter. We gingen bij ze langs in Leeuwarden om te kijken hoe het met ze gaat en of ze goed uit de voeten kunnen met hun nieuwe Bizon Applicatietafel.

DOK23 is een allround reclamebureau dat verzint, ontwerpt, maakt, belettert, plakt en monteert. Ter ere van ons 10-jarige jubileum (ze zijn al sinds 2010 een relatie van ons) gingen we bij ze op bezoek in Drachten. Dit is wat DOK23 had te zeggen over hun ervaring met Man Print & Sign.

Sublimatie printen heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Geen verrassing, want het is een van de meest effectieve manieren voor het creëren van hoogwaardige, op maat gemaakte en gepersonaliseerde producten. In dit artikel bespreken wij wat sublimatie printen precies is.

Producten voorzien van een B1 certificaat zijn moeilijk ontvlambaar. Dit betekent dat onze Etched Glass folies geklasseerd worden onder de brandvertragende materialen, wat belangrijk is voor interieur toepassingen.

Roland DG kondigt de nieuwe ZT-1900 aan! De grootste, meest productieve textielprinter tot nu toe. Het is ontworpen voor het meest veeleisende textieldrukwerk. Een 190 cm brede machine met een stevig toevoersysteem, die superieure printsnelheden kan bereiken.

Print rond het gehele oppervlakte van cilindrische objecten met de nieuwe rotatietool van Roland. De SC-RD is snel en eenvoudig te installeren, wat betekent dat printers onmiddellijk kunnen beginnen met het ontwikkelen van nieuwe omzetmogelijkheden in de gepersonaliseerde printmarkt.

Als u verschillende Roland-printers bezit, kunt u nu de kleurenoutput van het ene apparaat op het andere simuleren met behulp van printer-simulatieprofielen. Dankzij de Printer Color Matching-functie van VersaWorks kunt u grote volumes werk voor één klant met twee of meer verschillende printers produceren, met consistente kleuren.

De bescherming op lange termijn van al uw uv-prints aan de zijlijn van sportvelden, zijkanten van bussen en trams die buiten staan onder alle weersomstandigheden. Met de LAMx45UV is uw kleurenprint niet alleen beschermd, maar door zijn matheid ook leesbaar vanuit iedere invalshoek.

KCM is inmiddels al 15 jaar een relatie van ons, dus het leek ons een goed moment om bij ze op de koffie te gaan en te interviewen over de samenwerking. Ook waren we benieuwd naar de ervaring van hun meest recente aankopen: de iECHO PK en de Roland VersaUV LEF2-200.

Cijfers & Letters Lichtreclame is in 1976 opgericht door een echtpaar uit Zwolle. Elf jaar later heeft hun zoon Paul van der Meer het stokje overgenomen. We gingen langs bij Paul om hem te vragen over zijn ervaring met Man Print & Sign en zijn nieuwe printer: De Roland TrueVIS VF2-640.

Grafityp heeft een printfolie ontwikkeld die je ook in koude omgevingen (tot max. -10°C) kunt aanbrengen. Deze folie is de ideale oplossing voor buitenreclame rond sportvelden, zijkanten van bussen of zelfs skiliften. Kortom, overal waar je in koude omstandigheden een folie moet plakken.

Man Print & Sign bestaat nu meer dan 25 jaar! Dit wordt gevierd met kortingen tot wel 25% op alle Roland en iECHO machines. Benieuwd naar een bepaalde machine en de bijbehorende korting? Vul het formulier op de actiepagina in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Eydenberg is een maker van iconische merkervaringen. Een volledige winkel, een grote (display) productie of iets daartussenin, ze helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien. We hebben ze bezocht om te vragen naar hun ervaring met Man Print & Sign en hun recente aankoop: de iECHO TK.

Nicky van Wordragen is een voormalig motorcrosser. Met haar bedrijf NineSixFour Design creëert ze hoogwaardige en gepersonaliseerde producten voor met name de crossbranche. We gingen op bezoek om te vragen wat ze van haar nieuwe printer (Roland TrueVIS VG2) en snijtafel (iECHO BK3) vindt.

Expofit is uitgegroeid tot een grote naam in de wereld van beursmaterialen, outdoor-reclame en mobiele presentatiesystemen. Expofit klopte bij ons aan voor de aanschaf van de iECHO TK. Eigenaar Vuong Nguyen had het volgende te zeggen over deze aankoop en de jarenlange samenwerking met Man Print & Sign.

Na een lange relatie met Grafityp gaan wij onze band versterken en bijna alle materialen, inclusief snijfolies, op voorraad leggen. Dit omdat de standaarden van Grafityp hoog liggen en wij het volledige assortiment zo goed en soepel mogelijk aan u willen aanbieden.

Het is zomer! Dit betekent dat wij weer klaarstaan met onze nieuwe zomerdeals.


Acties zijn geldig tot 22 september

De folie is bedoeld ter bescherming van prints en als coating voor alle oppervlakken die intensief worden gebruikt door het publiek, voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het zorgt voor een barrière tegen bacteriën op o.a. afbeeldingen, deuren, handgrepen, ramen, tafels, stoelen, displays, touchscreens.

Interesse in een opleiding in ons trainingscentrum? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Voor opleidingen op locatie, gelieve ons te contacteren voor meer informatie en prijzen.

Veel wagens hebben nog “apolaire” kunststof onderdelen – denk daarbij aan bumpers, spiegels, enz. – die speciaal vuilafstotend gemaakt zijn. Een standaard wrapfolie kleeft hier onvoldoende op. Speciaal voor deze ondergronden biedt Grafityp nu een gegoten printfilm met een Super High Tack lijm aan, referentie S838SHT

Geniet met de TrueVIS VF2-640 van de schitterende combinatie van super levendige TR2-inkten inclusief het nieuwe Groen én Oranje. True Rich Colour 2 zorgt voor een betere prestatie van de inkten en uw printer. Produceer kleuren die levendig en natuurlijk ogen.

Ruim 15 jaar geleden klopte Robert Peters bij Man Print & Sign aan voor een nieuwe printer. Na al die tijd mogen we Robert en zijn bedrijf Addition nog altijd tot onze klanten rekenen.We gingen onlangs bij hem langs om te kijken hoe zijn nieuwe grootformaat snijtafel – de iECHO TK – hem bevalt.

Ontdek de mooie, rendabele wereld van gepersonaliseerde interieurdecoratie met de Roland EJ-640 DECO, de ecologische grootformaatprinter met inkt op waterbasis.

Wanneer de regels omtrent het COVID-19 virus zullen aanhouden, is het van groot belang dat er rekening wordt gehouden met het ‘social distancing’-beleid.
Wij hebben een aantal materialen voor u ter beschikking die u kunnen helpen bij het visualiseren van deze social distancing.

Wat de XT-640S-DTG uniek maakt zijn de inschuifbare en uitneembare platen. Deze nieuwe toevoeging stelt gebruikers in staat om duurzame full-colour ontwerpen rechtstreeks op een breed scala aan katoenen en witte polyester T-shirts en kleding te printen.

Zoals u misschien zelf al heeft opgemerkt komt u vloerstickers overal tegen in het dagelijks leven. In de supermarkten, ziekenhuizen en winkels zijn ze vaak te vinden om iets aan te duiden. Bijvoorbeeld als bewegwijzering of eventueel tijdelijke acties. In dit artikel laten wij de producten naar voren komen.

Dit is een printbaar transparant glanzend monomeer vinyl met een ultra removable Air Escape lijmlaag, voorzien van een clay-coated backing. De Air Escape lijmlaag zorgt ervoor dat het vinyl zeer gemakkelijk, snel en zonder luchtbellen is aan te brengen.

U houdt van het sprankelende effect van CAD-CUT® Glitter maar wenst een zachter gevoel? Precies voor deze behoefte Stahls’ de CAD-CUT® Fancy ontwikkeld. Het heeft een speciaal glitter- en reflecterend effect, voelt zacht aan en is gemakkelijk te verwerken.

Wist u dat veel Sign en Reclame makers één van de beste kansen mislopen om kosten te besparen. Concurrentie vindt veelal plaats op basis van prijs.

War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. We kondigen dan ook met trots aan dat Man Print & Sign War Child steunt als Business Friend met een vast bedrag per maand.

De technische dienst van Man Print & Sign is goed in de prijzen gevallen. Zij mogen zich komend jaar de beste Roland service engineers van West Europa noemen.

Service en Onderhoud

Het succes van onze print- en snij-apparaten heeft geleid tot een alsmaar groeiende vraag naar kant en klare oplossingen. Daarom geeft MAN Print & Sign volledige ondersteuning op het gebied van onderhoud.

Cursus montage beginners

Deze cursus is bedoeld voor de beginnende signmaker. Met deze cursus krijgt u informatie over de diverse snij- en applicatietechnieken, gereedschappen, media printmateriaal keuze, oppervlakte behandeling enz.