Vermeulen Reclame

Vermeulen & Vermeulen Reclame — opgericht door vader Bob en zoon Marcel — houdt zich al sinds 1996 bezig met reclamebelettering. Vanaf het allereerste begin zijn ze al een zakenrelatie van Man Print & Sign. Hoog tijd dus om Marcel te interviewen over onze jarenlange samenwerking, en de printer waar het bedrijf prachtige en bijzondere producten mee creëert: de Roland IU-1000F.

Al 27 jaar klant

Bij Vermeulen werken échte praktijkmensen die gespecialiseerd zijn in beletteringen en signing. Vanuit onze deskundigheid en bewezen vakmanschap brengen wij deze aan op onder meer auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, gevels en displays. Hiervoor heb je vanzelfsprekend hoogwaardige producten nodig, maar gelukkig zijn we voorzien van de meest geavanceerde printers. Vanaf dag één is Man Print & Sign hiervoor onze go-to-partner. De reden dat we al 27 jaar klant van ze zijn en nooit verder hebben gekeken, is vanwege de uitstekende service, de warme band en de altijd heldere communicatie.

Roland IU-1000F

We hebben door de jaren heen tal van producten aangeschaft bij Man Print & Sign, maar waar ik misschien wel het meest van onder de indruk ben, is de Roland IU-1000F. Deze grootformaat UV-vlakbedprinter is ongeëvenaard, supernauwkeurig en biedt ons bedrijf eindeloos veel printmogelijkheden. Hierdoor kunnen we voldoen aan de meest uiteenlopende wensen van onze klanten.

De reden dat we de IU-1000F destijds hebben aangeschaft, was omdat we op zoek waren naar een snelle en veelzijdige printer waarmee we op hogere objecten kunnen printen. Veel UV-printers hebben een maximale printhoogte van 4-5 centimeter, terwijl de IU-1000F een printhoogte heeft van maar liefst 11 centimeter. Dat is belangrijk voor ons, omdat we speciale producten willen maken waarmee we ons onderscheiden.

Erg gebruikersvriendelijk

Los van zijn snelheid en veelzijdigheid, is het echt heerlijk werken met de Roland IU-1000F. In de ochtend drukken we één keer op de clean-knop, waarna we de hele dag kunnen printen. Echt ideaal! Ook is het erg fijn dat je met Primer-inkt kunt werken, zodat we materialen als glas en acryl efficiënt kunnen voorbereiden.

Ware kunst

We hebben al veel mooie en diverse producten mogen maken voor onze klanten met behulp van de IU-1000F: van houten kisten en kastjes tot leer en bedieningspanelen. Maar er is één project waar ik het meest trots op ben en dat ik graag wil uitlichten. In 2017 verscheen Loving Vincent, een geanimeerde speelfilm waarin het verhaal wordt verteld van de laatste jaren van Vincent van Gogh en waarin zijn schilderijen tot leven worden gebracht. Wij hebben met de IU-1000F schoenen ontwikkeld, geheel in de stijl van Van Gogh, die de producenten van de film droegen tijdens de première op het Annecy International Animation Film Festival in Frankrijk. Tomas Snels was de initiatiefnemer van het project en verantwoordelijk voor het design, en Van Drunen Schoenfabriek heeft de schoen geproduceerd.

Toekomst

We blijven experimenteren en inspelen op de laatste technologische ontwikkelingen, zodat we ook in de toekomst onderscheidend zijn en kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten. Doorlopend investeert Vermeulen & Vermeulen reclame in scholing en constante modernisering van het machinepark. De aanschaf van de IU-1000F, zodat we nu op objecten tot 11 cm hoog kunnen printen, is daar een goed voorbeeld van. En uiteraard blijven we met ons team deelnemen aan internationale carwrap-wedstrijden. We hebben in het verleden al meerdere awards gewonnen, waaronder een FESPA Award Gold in 2020, en we hopen in de toekomst opnieuw succesvol te zijn.