• Play video

Roland IU-1000F

 • Print op harde substraten tot 110 mm dik, 2510 mm breed, 1310 mm lang en 45 kg per m²;
 • CMYK, Gloss en Wit voor unieke printeffecten;
  • Primer voor het efficiënt voorbereiden van verschillende media
 • Multi-zone vacuüm voor efficiënt en eenvoudig laden van media;
 • Krachtige RIP-software inbegrepen om uw productie te maximaliseren;

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

Voor topprestaties en onbeperkte afdrukmogelijkheden levert de IU-1000F UV-LED flatbed printer de snelheid, nauwkeurigheid en kleurbereik die uw klanten eisen. De winnende keuze voor een groot aantal toepassingen zoals borden, tentoonstellingsafbeeldingen, interieurinrichting, verlichte displays, canvas en meer.

Betrouwbare productiviteit voor supersnelle doorlooptijden

Met de IU-1000F bent u de concurrentie altijd een stapje voor – print ongeveer 15 harde platen (1220 x 2440mm) per uur in de “Standard” printmodus en 10 platen in de “Quality” printmodus. Print CMYK en Wit tegelijkertijd met de Double White configuratie voor supersnelle productie.

Variable Dot resultaten

De geavanceerde printtechnologie vuurt tegelijkertijd druppels van variabele grootte af met high-definition beelden, vloeiende gradaties en effen kleuren als resultaat. Kleine druppels zorgen voor een laag inktverbruik en fijne details, grotere druppels voor een uitstekende dekking en levendige beelden.

Indrukwekkende veelzijdigheid op materialen tot 110 mm hoog en 45 kg/m² zwaar

Twee versies van UV-inkten met hoge dichtheid en hoge hechting zijn compatibel met een indrukwekkende verscheidenheid aan substraten, waaronder acryl, PETG, PVC-platen, schuimplaten, PC, hout, gegolfde polypropyleenplaat, aluminium composietplaat, metaal en glas.

CMYK, Wit, Gloss en Primer om uw winstpotentieel uit te breiden

De IU-1000F biedt CMYK plus Wit, Gloss en Primer inkten, in één krachtig apparaat, voor een indrukwekkende reeks toepassingen en een verbluffende printkwaliteit. Gebruik Witte inkt met een hoge opaciteit om unieke effecten te printen op donkere en gekleurde materialen. Gebruik transparante (Gloss) inkt om matte en glanzende afwerkingen, levensechte texturen en gesimuleerde reliëfeffecten te creëren. Met Primer inkt kunt u materialen zoals acryl en glas* efficiënt voorbereiden om een goede hechting te garanderen.

De inkten zijn GREENGUARD Gold gecertificeerd voor veilig gebruik op de meest gevoelige locaties, waaronder scholen en ziekenhuizen.

Lage bedrijfskosten voor een hoge rentabiliteit

Uiterst efficiënt inktgebruik, zelfs voor afbeeldingen die fijne overgangen vereisen, betekent dat u verbluffende beelden van hoge kwaliteit kunt printen terwijl het inktverbruik tot een minimum wordt beperkt.
De lage temperatuur UV-LED-lampen hebben een lange levensduur, zijn energiezuinig en verminderen de uitvaltijd in vergelijking met conventionele UV-lampensystemen, waardoor uw winstmarges worden gemaximaliseerd.

Productiviteits eigenschappen

 • Beheer de snelheid van uw machine, de reiniging van de printkoppen en nog veel meer vanaf uw computer met behulp van het Roland Print Control Center.
 • Optioneel premium RIP-softwarepakket met intuïtieve tiling, scaling, cropping en nog veel meer essentiële functies.
 • Biedt een soepele werking en hoge prestaties, inclusief de volledig geautomatiseerde dagelijkse reiniging van de printkoppen, zodat u geen kostbare printtijd verliest.
 • Voorzien van een media-ionisator om statische elektriciteit te verminderen en de nauwkeurigheid van de inktapplicatie te garanderen op materialen die veel statische elektriciteit genereren, zoals golfkarton.
 • Druk één grote plaat af of print op meerdere platen tegelijk dankzij de veelzijdigheid van de IU-1000F.