CALDERA

Caldera ontwikkelt sinds 1991 software voor de inkjetmarkt. Caldera RIP software is geschikt voor grootformaatapparatuur en focust op productiviteit en efficiëntie, voor optimaal kleurbeheer in een gecontroleerde productieworkflow.

Caldera CalderaRIP


Caldera verbetert uw productie door middel van één enkele RIP die al uw printers aanstuurt. De software garandeert een coherent resultaat voor elk drukwerk en bespaart tijd, inkt en materiaal.

Caldera PrimeCenter


Caldera’s prepress-automatiseringsoplossing PrimeCenter helpt grootformaat printers de taakvoorbereiding voor printen en snijden te optimaliseren. Terwijl u prepress-taken automatiseert, stelt PrimeCenter u in staat de productiviteit van de operator te verhogen en uw lay-outs te optimaliseren om tijd te besparen en het mediagebruik te verminderen.

Caldera VisualRIP+


VisualRIP+ van Caldera is de meest krachtige workflow/rip software voor groot formaat printers en print/cut systemen. Eén oplossing voor meerdere apparaten binnen uw bedrijf.

Caldera GrandRIP+


GrandRIP+ is de ultieme productieworkflow-oplossing voor grootschalige breed- en superbreedformaat print- en print-to-cut-toepassingen.

Caldera TextilePro


Caldera’s intuïtieve productiesuite voor textiel biedt ontwerp, kleur, inkt en substraatcontrole met één druk op de knop, zodat textielproducenten patronen en variaties kunnen maken zonder fouten en verspilling.

Roland

VersaWorks


VersaWorks is een krachtige RIP-software die eigenschappen bevat zoals Roland Color (ons exclusief spotkleurensysteem), de MAX Impact Presets voor een rijker kleurencontrast, de mogelijkheid variabele data te printen en functies om het inktniveau aan te passen.

ErgoSoft Roland Edition


ErgoSoft Roland Edition is ontwikkeld voor een perfecte integratie met sublimatietechnologieën van Roland en combineert intuïtieve beeldbewerking en print output tools met uitgebreid kleurenbeheer en verbeterde workflow functies. Op deze manier kunnen gebruikers meerdere printjobs uitvoeren met minimale verspilling en maximale resultaten.

PersBiz E-Commerce Platform


PersBiz is een e-commerce platform gecreëerd door Roland DG voor signmakers en print service providers.

Met dit platform kunt u online een breed scala aan geprinte producten verkopen, en ze door uw klanten laten aanpassen, personaliseren en bestellen.

Roland DG Connect


Een machine monitoring app die u helpt een gedetailleerd inzicht te krijgen in uw gehele printoperatie, terwijl uw apparaat blijft werken met optimale printprestaties om stilstand te verminderen en de werkefficiëntie te verbeteren.

Gratis voor eigenaren van Roland DG. Beschikbaar voor alle TrueVIS-modellen.

Roland DG Mobile Panel


Roland DG Mobile Panel, een Bluetooth-enabled software applicatie, stelt u in staat om uw printer te bedienen vanaf uw smartphone of tablet voor een efficiënte, naadloze werking.

Roland CutStudio


De krachtige CutStudio-software van Roland biedt het gereedschap waarmee u professionele, op maat gesneden graphics ontwerpt voor een groot aantal toepassingen, waaronder signalisatie, gedecoreerde kleding, voertuigen, verkoopmateriaal, achtergronddisplays en nog veel meer.

SAi

SAi Flexi


SAi Flexi is de enige alles-in-één ontwerp-, print- en snij-software voor sign- en printproviders. Met bijna 3 van de 4 winkels die het gebruiken, is Flexi de industriestandaard voor tekenspecifieke ontwerptools, RIP-software, print-en-snij-software en direct vinyl snijden.

SAi Box


SAi Box and Display is het ideale product voor bedrijven die snel en eenvoudig op maat gemaakte golfkartonnen dozen en pakketten willen ontwerpen. Box- en displaybox-ontwerpsoftware bevat kant-en-klare driedimensionale ontwerpsjablonen voor vouwkarton, gegolfd plastic, karton en materiaal met honingraten, om het structurele ontwerp te vereenvoudigen.

SAi EnRoute


EnRoute is de standaard CNC-softwareoplossing voor dagelijks knippen, geneste productie en creatieve ontwerptoepassingen. Onze CAD / CAM-ontwerpsoftware biedt een unieke combinatie van 2D- en 3D-ontwerp en toolpath-mogelijkheden voor CNC-routers, lasers, plasma, waterjet en messnijders.

SAi PixelBlaster


SAi PixelBlaster begeleidt uw taken in elke fase van het productieproces – van pre-flight tot productie. Modulair en schaalbaar, de PDF-gebaseerde software is een echt end-to-end-systeem dat de hele line-up van grootformaat printhardware van uw bedrijf aanstuurt.