Software

Roland Versaworks

Versaworks-2

Versaworks is een krachtige RIP-software die eigenschappen bevat zoals Roland Color (ons exclusief spotkleurensysteem), de MAX Impact Presets voor een rijker kleurencontrast, de mogelijkheid variabele data te printen en functies om het inktniveau aan te passen.

Caldera GrandRIP+

Caldera_GrandRIP

GrandRIP+ is de ultieme productieworkflow-oplossing voor grootschalige breed- en superbreedformaat print- en print-to-cut-toepassingen.

Caldera VisualRIP+

Caldera_VisualRIP

VisualRIP+ van Caldera is de meest krachtige workflow/rip software voor groot formaat printers en print/cut systemen. Eén oplossing voor meerdere apparaten binnen uw bedrijf.

SAI PHOTOPRINT 10

sai-photo

PhotoPrint 10 biedt de toonaangevende Print & Cut workflow aan, in verbeterende versie! PhotoPrint die samen met de groot formaat industrie is gevorderd, is ontworpen om uw productiviteit te laten stijgen naar nieuwe hoogtepunten met behoud van SAi’s kenmerk van de gebruiksvriendelijke interface.

SAI FLEXISIGN 10

sai-flexi

De internationale ervaring en deskundigheid van SAi staan voor de voortdurende ontwikkeling van de software die voor specifieke toepassingen wordt ontworpen.

Roland DisplayStudio

Roland Display Studio

Neem digital signage op in uw portfolio en genereer extra inkomsten. Uw klanten vertrouwen u al met signalisatie, banners, stickers, posters en andere prints. Met Roland DisplayStudio biedt u hen een krachtig bijkomend communicatiemiddel. Gegarandeerd komen ze terug voor meer!

R-Wear

R-Wear-Studio

Met de R-Wear Studio-software maakt u ontwerpen die u achteraf op een kledingstuk of accessoire aanbrengt. Die ontwerpen kunnen bestaan uit teksten, foto’s, tekeningen en strass steentjes.