Caldera GrandRIP+

  • Krachtige productie workflow
  • Grootformaat mogelijkheden
  • Geavanceerd overlap- en tegelbeheer
  • Flatbed print-to-cut besturing
  • Inclusief APPE en Easymedia
Offerte of demo aanvragen

“Having a single RIP driving our operation and interacting without problems with our workflow means that we’ve cut costs across the board. Caldera’s partner strategy means that new drivers and modules are in continuous development, so we are certain we’ve got a software backbone that is ready for whatever is thrown at us on a given day.”

– William Lambrecht Visix, Belgium

GrandRIP+ is de ultieme productieworkflow-oplossing voor grootschalige breed- en superbreedformaat print- en print-to-cut-toepassingen.

GrandRIP+ is gebouwd met het oog op snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit en vertegenwoordigt de allernieuwste productiesoftware voor breedformaat, die alle bekende grootformaat printerfabrikanten ondersteunt. Het bevat de belangrijkste kenmerken van alle RIP-pakketten van Caldera, inclusief Nest-O-Matik ™, Step & Repeat, SuperSpooler en Tiling +. Ook SignMark is toegevoegd om ring-, naai- of vouwmarkeringen aan uw tegeluitvoer aan te brengen om de afwerking simpelweg uit te voeren.

GrandRIP+ houdt uw bedrijf flexibel met de mogelijkheid om extra modules toe te voegen, inclusief snijoplossingen en kostenbeheer, als u ze nodig heeft. Al deze krachtige en onmisbare hulpmiddelen worden bestuurd vanuit één eenvoudige gebruikersinterface, zodat u uw productie snel, gemakkelijk en naadloos kunt beheren van begin tot eind.

APPE 5.0

De snelle en krachtige afdrukengine van Adobe biedt u een geavanceerd kleurenbeheer en de mogelijkheid om metalen, tapijten, bont en andere niet-standaard substraten te verwerken.

EasyMedia

Uw stapsgewijze wizard voor specificatie van het kleurengamma.

ContourNesting

Detecteert de buitenste snijcontour voor geoptimaliseerd nesten, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op het medium.

GrandCut

Nauwkeurig snijvermogen voor groot formaat snijtafels zonder directe besturing.