• Play video

Roland VersaUV LEF2-300

  • Printoppervlak: 770 x 330 mm
  • Start Timer Functie
  • Automatisch mediahoogtesysteem
  • Positioneringsmal

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

De nieuwe VersuUV LEF2-300 maakt het nog makkelijker om hoogwaardige foto’s en teksten op bijna alle vlakke ondergronden te printen. Een breed scala aan harde en zachte materialen kan tot wel 100mm dik worden geprint. Denk hierbij aan bijv. PVC, kunststoffen, canvas, hout, leer en stof. De VersaUV LEF2-300 ondersteunt ook een optionele vacuümtafel en rotatiemal voor het bedrukken van flessen en andere cilindrische objecten.

Kies tussen verschillende productievermogens en printoppervlakken

 

De LEF2 serie bestaat uit twee modellen; de LEF2-200 en de LEF2-300. Beiden met verschillende printoppervlakken en snelheden, zodat u uw productie, de grootte van het materiaal en de objecten die u wilt printen op elkaar kunt afstemmen.

Optioneel luchtfiltersysteem

Er is een optioneel luchtfiltersysteem verkrijgbaar voor de Roland VersaUV LEF2 Serie. Deze bestaat uit een actief koolstoffilter, ruimte om inkt op te bergen en een automatische aan/uit-functie. Dit systeem kan gemakkelijk onder de Roland VersaUV LEF2 Serie worden geplaatst.

Direct afdrukken op een breed scala aan materialen

In tegenstelling tot andere inkjetprinters, maakt de LEF2-serie gebruik van UV-LED-lampen om inkt op het oppervlak van het materiaal onmiddellijk te laten uitharden, zodat u rechtstreeks kunt afdrukken op PVC en plastic, canvas, hout, leer, stof en meer. Nu biedt de toevoeging van Primer-inkt de mogelijkheid om op nog meer verschillende materialen te printen.

Eigenschappen van de Roland VersaUV LEF2-Serie

Start Timer Functie

De start timer functie voltooit de instelprocedures voor het reinigen van de printkop en de witte inktcirculatie automatisch op een bepaalde tijd. Zo kunt u bijvoorbeeld de printer inschakelen voordat u op kantoor aankomt en direct beginnen met printen.

 

Automatisch mediahoogtesysteem

Automatisch mediahoogtesysteem voor het detecteren van de materiaal dikte. Plaats het object op de printtafel en de LEF2-Serie controleert de dikte van het materiaal automatisch en bereidt zich voor op het printen.

40 Job Presets

Bewaar al uw specifieke media-instellingen voor uw meest populaire toepassingen zonder tijd te verliezen.

 

Positioneringsmal

Er is een speciale positioneringsmal om voorwerpen gemakkelijk op de printtafel uit te lijnen.

 

LED-uitlijningssysteem

Een ingebouwd LED-uitlijningssysteem om het beginpunt van uw print snel in te stellen.

 

Meer informatie op: Rolanddg.nl

Kies een LEF die past bij uw budget en bedrijf

LEF12iLEF2-200LEF2-300
VersaUV LEF-12iVersaUV LEF2-200VersaUV LEF2-300
Max. printgebied305 mm × 280 mm508 mm × 330 mm770 mm × 330 mm
InktCMYK + Clear (gloss) + WhiteCMYK + Clear (gloss) + White

CMYK + Primer + White

CMYK + White + White
CMYK + Clear (gloss) + Clear (gloss)+ White

CMYK + Clear (gloss) + White+ Primer
Inclusief RIP SoftwareVersaWorks 6
AccesoiresBOFA luchtfiltersysteem (optioneel)
Ideaal voorhet bedrukken van USB-drives, telefoonhoesjes, fotolijsten en andere kleine objecten.het bedrukken van kleine tot middelgrote artikelen en op verschillende ondergronden en unieke oppervlakken.hoge productieaantallen van kleine tot middelgrote artikelen en op verschillende ondergronden en unieke oppervlakken.