Print apparatuur

Roland TrueVIS AP-640

Wilt u de volgende stap zetten in uw bedrijf breid het dan nu uit met nieuwe toepassingen, lage bedrijfskosten en de sneldrogende voordelen van ’s werelds eerste resinprinter.

Roland TrueVIS VG3 Serie

Verbeter de workflow en bouw aan een productiever en sterker bedrijf met de TrueVIS VG3-oplossing – ons meest intuïtieve en gebruikersgerichte systeem tot nu toe.

Roland TrueVIS SG3 Serie

Een nieuw ontworpen chassis, componenten van hoge kwaliteit en een reeks verbeteringen aan de verwerking van media maken de SG3 perfect voor de productie van decals, kleine borden, car wraps en nog veel meer!

VersaObject MO-240

Breid uw bedrijf uit met high-definition, high-speed digitaal printen dankzij de VersaOBJECT MO-240. Onze geavanceerde UV-vlakbedprinter geeft u de kracht om een groeiende direct-printmarkt te domineren

TrueVIS VF2-640

Geniet met de TrueVIS VF2-640 van de schitterende combinatie van super levendige TR2-inkten inclusief het nieuwe Groen én Oranje.

BN2-20 serie

Met de BN2 van de volgende generatie kunt u aanzienlijk hogere printsnelheden bereiken, met handige nieuwe functies, gebruiksgemak en een compact ontwerp dat perfect is voor uw woning, kantoor of winkel.

TrueVIS LG & MG Series

De TrueVIS LG- en MG-serie combineren de flexibiliteit van printen en snijden, de voordelen van UV-LED-printen en TrueVIS- erfgoed en voegen een nieuwe dimensie toe aan het printen van graphics.

VersaSTUDIO BD-8

Buitengewoon productaanpassing begint hier. Met de nieuwe VersaSTUDIO BD-8 kan iedereen – zelfs mensen zonder enige ervaring – snel en gemakkelijk levendige en gedetailleerde afbeeldingen printen op een groot aantal voorwerpen.

Bizon Pro-800

Start met de massaproductie van textieltransfers. De Bizon Pro 800 is een totaalproduct dat een pigment printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat. Zo bespaart u ongelooflijk veel tijd en heeft u minder handelingen.

TrueVIS VG2-540 en VG2-640

Met meer kleur en betere prestaties werd de nieuwe generatie TrueVIS VG2 printer / snijplotter gebouwd voor uw succes.

TrueVIS SG2 Serie

De TrueVIS SG2-serie is een echte partner voor uw bedrijf. de SG2-printers/snijplotters leveren de vertrouwde kwaliteit van Roland.

VersaOBJECT COi-serie

Breng het personaliseren van objecten naar nieuwe hoogten met de VersaOBJECT CO-i-serie UV-vlakbedprinters. Digitaal UV-printen was nog nooit zo veelzijdig en de CO-i Serie is de perfecte oplossing voor het personaliseren van platen of objecten tot 242 mm hoog

Roland EU-1000MF

Met de Roland EU-1000MF kunt u nu op hoge snelheid rechtstreeks printen op substraten tot wel 2.440 mm x 1.220 mm en een maximale hoogte van 95 mm. Niet alleen kunt u printen op PVC-panelen, maar ook op schuimpanelen, golfkarton, aluminium platen en nog veel meer.

B-Max Transfer Pro 600

Start met de massaproductie van textieltransfers. De B-Max Transfer 600 is een totaalproduct dat een pigment printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat. Zo bespaart u ongelooflijk veel tijd en heeft u minder handelingen.

Roland LEC2-330 & LEC2-640

De VersaUV LEC2-330/640 biedt een ongeëvenaarde UV-print & cut kwaliteit, fantastische kleurweergave, geïntegreerd precisie snijden en uitgebreide mediacompatibiliteit.

Roland VersaUV LEF2-200

De VersuUV LEF2-200 maakt het nog makkelijker om hoogwaardige foto’s en teksten op bijna alle vlakke ondergronden te printen.

VersaSTUDIO BY-20

De gloednieuwe VersaSTUDIO BY-20 is de ultieme direct-naar-film-printer voor op het bureau… en nog veel meer. De BY-20 is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en efficiënt en maakt het decoreren van kleding en accessoires met levendige, gedetailleerde graphics snel en eenvoudig – zelfs voor mensen zonder printervaring.

BIZON S-Serie

De BIZON S-serie is de nieuwste super grootformaat inkjet printers in ons assortiment. Een ongekende combinatie van snelheid en topkwaliteit, en dit alles in het supergrote formaat tot 3.30 meter breed.

B-Max Transfer Pro 350 & 400

Start met de massaproductie van textieltransfers op klein formaat. De B-Max Transfer kan een maximale mediabreedte aan van 35cm & 40cm. Dit is een totaalproduct dat een printer, poedermachine, droog- en take-up systeem bevat.

Roland XT-640S-DTG

Wat de XT-640S-DTG uniek maakt zijn de inschuifbare en uitneembare platen. Deze nieuwe toevoeging stelt gebruikers in staat om full-colour ontwerpen rechtstreeks op meerdere T-shirts en kleding te printen.

BIZON UV1313, 2513 & 3020

Met de Bizon UV1313, UV2513 en UV3020 UV-LED flatbed printers haalt u een betrouwbare machine in huis voor oogstrelende afbeeldingen op harde en flexibele ondergronden.

Roland VersaUV LEF2-300

De roland VersuUV LEF2-300 maakt het makkelijker om foto’s op vlakke ondergronden te printen. Een breed scala aan materialen kan tot wel 100mm dik worden geprint.

Roland SF-200

De Roland SF-200 is een eco-solvent vlakbedprinter. Deze machine is ideaal voor full-colour prints en digitaal printen op een breed scala aan gevoelige substraten.

Roland VersaUV LEF2-300D

De VersaUV LEF2-300D is een LEF2 model met een hoogte van 200 mm. Dat biedt niet alleen plaats voor hogere artikelen, maar het ondersteunt ook een groter assortiment aan mallen, waardoor het printmogelijkheden nog verder word uitgebreid.

Roland IU-1000F

Voor topprestaties en onbeperkte afdrukmogelijkheden levert de IU-1000F UV-LED flatbed printer de snelheid, nauwkeurigheid en kleurbereik die uw klanten eisen.

Roland VersaUV LEC2 S-Series

Met de Roland VersaUV LEC2 S-Series kunt u direct printen op vrijwel elke harde en flexibele substraat of voorwerp tot 200 mm dik en 100 kg/m² zwaar. Er zijn verschillende maten beschikbaar om aan alle productieomgevingen te voldoen.

Roland XR-640

De Roland XR-640 is ons vlaggenschip. Deze printer/snijplotter beschikt over de laatste printkop technologie en werkt met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt. De XR-640 is snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Roland BN-20 Serie

De Roland BN-20 serie is de kleinste printer uit ons gamma. Ondanks zijn compacte design is deze desktop printer heel veelzijdig.

Roland VS-300i

De Roland VS-300i heeft alles waar u dol op bent in de VersaCAMM serie en meer. We behouden namelijk alles wat gebruikers waarderen in de VersaCAMM en voegen daaraan toe wat u nog verlangt.

Ricoh Ri 2000

De Ricoh Ri 2000 tilt printen op textiel naar een hoger niveau. Grote volumes leveren en efficiënt en doelmatig voor bedrijven die kleine en grote opdrachten aannemen.

Roland VS-540i

De Roland VS-540i bevat een hele reeks verbeteringen op het vlak van productiviteit en gebruiksvriendelijkheid. Daardoor biedt dit toestel de veelzijdigheid en de uitzonderlijke printkwaliteit die professionals op de printmarkt verwachten.

Roland VS-640i

De Roland VS-640i is de nieuwste generatie van ‘s werelds best verkopende printer in de grafische markt. Dit nieuwe model is een geavanceerde, maar toch betaalbare printer/snijplotter die uitgerust is met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt.

Roland VersaUV LEF-12i

De VersaUV LEF-serie omvat twee vlakbedprinters die werken volgens de LED-UV-technologie. Gebruik de LEF om direct te printen op een oneindige reeks materialen en voorwerpen tot 10cm hoog.

Bizon UV3300

De nieuwe Bizon UV3300 super grootformaat UV-LED roll-to-roll printer combineert unieke prestaties op vlak van snelheid, kwaliteit en productiekosten.

Roland XT-640

Met de vele toepassingen van de Roland Texart XT-640 print u op sport- en vrijetijdskledij, soft signage, interieurdecoratie, promotiemateriaal, etc. U creëert allemaal nieuwe kansen voor uw organisatie.

Roland Texart RT-640

De Roland RT-640 sublimatieprinter levert een uitstekende kwaliteit en levendige kleuren. De Roland RT-640 is een echte meerwaarde voor uw bedrijf

Ricoh Ri 100

De Ricoh Ri 100 is een textielprinter voor iedereen. Deze textielprinter print met de modernste inkjettechnologie ontwerpen en foto’s direct op textiel.

BIZON UV8300 EN UV8500

De nieuwe BIZON UV8300 en UV8500 super grootformaat UV-LED roll-to-roll printers combineren unieke prestaties op vlak van snelheid, kwaliteit en productiekosten.

Ricoh Ri 1000

De Ri 1000 kan een kleurenafbeelding in slechts 28 seconden op een lichtgekleurd T-shirt afdrukken. Met CMYK + witte inkt om afbeeldingen op licht- en donkere stoffen af te drukken.

BIZON UV4060

Met de BIZON UV4060 UV-LED flatbed printer haalt u een betaalbare en hele snelle printer in huis.

BIZON ULTRA i3200

De BIZON S-serie is de nieuwste super grootformaat inkjet printers in ons assortiment. Een ongekende combinatie van snelheid en topkwaliteit, en dit alles in het supergrote formaat tot 3.20 meter breed.

Roland VersaOBJECT CO Serie

Til objectaanpassing naar nieuwe hoogten met de VersaOBJECT CO serie UV-vlakbedprinters. Digitaal UV-printen was nog nooit zo veelzijdig

Roland ZT-1900

De Roland ZT-1900 industriële sublimatieprinter is ontworpen voor het meest veeleisende textieldrukwerk. Een 190 cm brede machine met een stevig toevoersysteem.

Roland XT-640S-F

De XT-640S-F is ideaal voor kledingprinters, kledingfabrikanten of voor wie gepersonaliseerde stoffen produceert. Het is verkrijgbaar in 3 maten met een vacuümtafel inbegrepen, samen met een optioneel jigsysteem waarmee tot 6 kledingstukken

Roland BN-20D

Met de VersaSTUDIO BN-20D krijg je de uitstekende eigenschappen en legendarische betrouwbaarheid van Roland DG’s meest verkochte machine de: BN-20, plus de voordelen van een geïntegreerd direct-to-film oplossing.