Print apparatuur

 • Roland VersaUV S serie beltprinters

  Roland VersaUV S serie beltprinters

  Ultieme flexibiliteit voor UV-prints om verder te gaan dan standaard printcapaciteiten.
  Meer lezen
 • roland-versauv-S-serie

  Roland VersaUV S Serie

  Met de Roland VersaUV S serie kunt u direct CMYK plus wit en gloss printen op vrijwel elke stijve of flexibele substraat of voorwerp tot 200 mm dik en 100 kg/m² zwaar. 
  Meer lezen
 • roland-versauv-lef-12i

  Roland VersaUV LEF-12i

  De VersaUV LEF-serie omvat vlakbedprinters die werken volgens de LED-UV-technologie. Gebruik de LEF om direct te printen op een oneindige reeks materialen en voorwerpen tot 10 cm hoog.
  Meer lezen
 • Roland-VersaUV-LEF-200

  Roland VersaUV LEF-200

  De Roland VersaUV LEF-200 print tot een printhoogte van 100mm en heeft een printbed van 508 x 330 mm en optionele primer. Wilt u maximaal personaliseren? Dan is deze machine voor u.
  Meer lezen
 • TexJet-More

  TexJet More

  De TexJet More printer is de ideale oplossing voor een lage investering met een hoge productiecapaciteit. Een unieke combinatie van hardware, software en inkt. Ontworpen door experts met als resultaat een top machine die makkelijk, snel en winstgevend is voor uw onderneming.
  Meer lezen
 • TexJet-Echo

  Texjet Echo

  De Texjet Echo printer is de ideale oplossing voor een lage investering met een hoge productiecapaciteit. Een unieke combinatie van hardware, software en inkt. Ontworpen door experts met als resultaat een top machine die makkelijk, snel en winstgevend is voor uw onderneming.
  Meer lezen
 • Roland-TrueVIS-SG-Serie

  Roland TrueVIS SG-300 en SG-540

  Bent u klaar voor de next level van uw business? De Roland TrueVIS SG serie is interessant voor u wanneer u als starter op zoek bent naar een alleskunner of gewoon uitbreiding van uw huidige machinepark nodig heeft.
  Meer lezen
 • ShortThee

  TexJet shorTee

  De TexJet shorTee printer is het instapmodel met de kracht en functionaliteit van een high-end machine. Perfecte afdrukken op textiel keer op keer.
  Meer lezen
 • TrueVIS VG-540 & VG-640

  TrueVIS VG-540 & VG-640

  Roland introduceert met de TrueVIS VG-540 & VG-640 de toekomst van printen en snijden. Nieuwe printkoppen en snijtechnologie met oersterke degelijkheid.
  Meer lezen
 • Roland-Lef-300

  Roland VersaUV LEF-300

  De Roland VersaUV LEF-300 print op diverse materialen en heeft een maximale printhoogte van 100mm. Wilt u maximaal personaliseren? Dan is deze machine voor u.
  Meer lezen
 • Roland-XT-640

  Roland XT-640

  Met de vele toepassingen van de Roland Texart XT-640 print u op sport- en vrijetijdskledij, soft signage, interieurdecoratie, promotiemateriaal, etc. U creëert allemaal nieuwe kansen voor uw organisatie.
  Meer lezen
 • Roland-SOLJET-EJ-640

  Roland EJ-640

  De Roland SolJet EJ-640 is de nieuwste machine van Roland. De zeer degelijke kwaliteit en uitgebreide toepassingsmogelijkheden zorgen ervoor dat de Roland SolJet EJ-640 uw organisatie naar een hoger niveau tilt.
  Meer lezen
 • Roland XR 640

  Roland XR-640

  De Roland XR-640 is ons vlaggenschip. Deze printer/snijplotter beschikt over de laatste printkop technologie en werkt met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt. De XR-640 is snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.
  Meer lezen
 • Roland-VS-640i

  Roland VS-640i

  De Roland VS-640i is de nieuwste generatie van ‘s werelds best verkopende printer in de grafische markt. Dit nieuwe model is een geavanceerde, maar toch betaalbare printer/snijplotter die uitgerust is met de nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt.
  Meer lezen
 • Roland-VS-540i

  Roland VS-540i

  De Roland VS-540i bevat een hele reeks verbeteringen op het vlak van productiviteit en gebruiksvriendelijkheid. Daardoor biedt dit toestel de veelzijdigheid en de uitzonderlijke printkwaliteit die professionals op de printmarkt verwachten.
  Meer lezen
 • Roland RT 640

  Roland RT-640

  De Roland RT-640 sublimatieprinter levert een uitstekende kwaliteit, levendige kleuren en bijzonder stabiele prestaties. De Roland RT-640 kan een echte meerwaarde betekenen voor uw bedrijf, dankzij zijn brede waaier aan toepassingen.
  Meer lezen
 • Roland LEF 20

  Roland LEF 20

  De VersaUV LEF-serie omvat twee vlakbedprinters die werken volgens de LED-UV-technologie. Gebruik de LEF om direct te printen op een oneindige reeks materialen en voorwerpen tot 10 cm hoog.
  Meer lezen
 • Roland LEF 12

  Roland LEF-12

  De VersaUV LEF-serie omvat twee vlakbedprinters die werken volgens de LED-UV-technologie. Gebruik de LEF om direct te printen op een oneindige reeks materialen en voorwerpen tot 10cm hoog.
  Meer lezen
 • VersaUV LEC-540

  Roland LEC-540

  De Roland LEC-540 combineert LED-UV-printen met snijden. Deze machine levert een uitstekende printkwaliteit op een grote reeks materialen. De prints zijn direct droog, zodat u ze meteen kan verwerken.
  Meer lezen
 • Roland LEC 330

  Roland LEC-330

  De Roland LEC-330 combineert LED-UV-printen met snijden. Deze machine levert een uitstekende printkwaliteit op een grote reeks materialen. De prints zijn direct droog, zodat u ze meteen kunt verwerken.
  Meer lezen
 • roland_lej_640

  Roland LEJ-640

  De Roland LEJ-640 is een UV-printer die zowel op platen als op rollen print. Hij levert een uitstekende printkwaliteit op de grootste reeks materialen. Bovendien zijn de prints direct droog.
  Meer lezen
 • Roland LEJ 640F

  Roland LEJ-640F

  Met de Roland LEJ-640F vlakbed LED-UV-printer kunt u op zowel flexibele als harde materialen tot een maximale dikte van 15cm printen. Het printoppervlak is 1,60 m bij maximaal 3,30 m.
  Meer lezen
 • Roland-SP-540i

  Roland SP-540i

  De Roland SP-540i is het instapmodel bij uitstek. Deze printers met snijfunctie hebben een lage kostprijs en blinken uit in gebruiksvriendelijkheid. Bovendien leveren ze een professionele kwaliteit.
  Meer lezen
 • Roland SP 300i

  Roland SP-300i

  De Roland SP-300i is het instapmodel bij uitstek. Deze printers met snijfunctie hebben een lage kostprijs en blinken uit in gebruiksvriendelijkheid. Bovendien leveren ze een professionele kwaliteit.
  Meer lezen
 • Roland BN 20

  Roland BN-20

  De Roland BN-20 is de kleinste printer uit ons gamma. Ondanks zijn compacte design is deze desktop printer heel veelzijdig. U kunt hem gebruiken met witte of zilverkleurige metallic inkt.
  Meer lezen
 • Roland RF 640

  Roland RF-640

  De Roland RF-640 biedt productiviteit en betrouwbaarheid tegen een zeer scherpe prijs. Met deze vier kleuren printer maakt u de mooiste prints tegen een hoge snelheid én lage kosten.
  Meer lezen
 • Roland SJ 1045

  Roland SJ-1045

  De Roland SolJet SJ-1045 is onze breedste printer. Het is uw perfecte partner voor het grote werk. Gebruik deze printer om billboards , banners, voertuigstickers en andere grootformaat prints te maken.
  Meer lezen
Deel dit productTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone