BN2-20 serie

Compacte en betaalbare printer/snijplotter

  • Printen en snijden van professionele kwaliteit
  • Hogere printsnelheden voor optimale productiviteit
  • Betaalbaar voor kleinere bedrijven
  • Gebruiksvriendelijk – geen printervaring vereist
  • Compact formaat voor omgevingen met beperkte ruimte
Offerte of demo aanvragen

Met de BN2 van de volgende generatie kunt u aanzienlijk hogere printsnelheden bereiken, met handige nieuwe functies, gebruiksgemak en een compact ontwerp dat perfect is voor uw woning, kantoor of winkel. De BN2 is alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan met professionele print and cut grafische producties.

BN2-20

Printer/snijplotter

 

Max. mediabreedte

20″

 

INKTCONFIGURATIES

CMYK + WIT

POPULAIRE TOEPASSINGEN

Kleding
Decals en labels
Kleine borden en posters
Kunst en fotografie
Printen op donkere, heldere en
metalen media

BN2-20A

Printer/snijplotter

 

Max. mediabreedte

20″

 

INKTCONFIGURATIES

CMYK

POPULAIRE TOEPASSINGEN

Kleding
Decals en labels
Kleine borden en posters
Kunst en fotografie

Print and cut met

Eén krachtig, compact apparaat

De BN2-serie heeft de veelzijdigheid om alles, van gepersonaliseerde T-shirts en accessoires tot opvallende borden, stickers en muurdecoratie, snel en eenvoudig te maken – zelfs voor beginnende printproviders.

Geïntegreerd printen en snijden

De BN2-20 en BN2-20A gebruiken geavanceerde print- en snijtechnologie waarmee u grafische afbeeldingen kunt printen en contoursnijden, zelfs met complexe vormen, in één eenvoudige, naadloze geautomatiseerde workflow.

Deze geïntegreerde print/snij-functie bespaart u veel tijd en moeite bij het maken van graphics voor een breed scala aan toepassingen.

Professionele kwaliteit

Apparaten uit de BN2-serie maken gebruik van high-definition printkoppen, inkten en software die wereldwijd door professionals in de grafische productie worden vertrouwd.

Deze apparaten bieden niet alleen een uitstekende kleurweergave en fotografische kwaliteit, maar geven ook kleine letters en fijne lijnen tot in de kleinste details weer.

Hoge productiviteit

De apparaten van de BN2-serie bieden uitstekende print and cut snelheden voor zulke compacte en betaalbare apparaten. Deze indrukwekkende printsnelheid, in combinatie met de mogelijkheid om zelfs complexe vormen te contoursnijden, stelt u in staat om de productiviteit te optimaliseren en de winst te maximaliseren.

Startprijs

Startende bedrijven en kleinere printproviders kunnen nu tegen een betaalbare prijs professionele kwaliteit en prestaties bereiken, evenals de legendarische betrouwbaarheid van Roland DG.

Met de meegeleverde ontwerp- en uitvoersoftware hebt u alles wat u nodig hebt om uw activiteiten naar een hoger niveau te tillen.

Gemakkelijk te gebruiken

Dankzij het innovatieve ontwerp en de gebruikersfuncties zijn deze krachtige desktopapparaten ongelooflijk eenvoudig te bedienen. Zelfs gebruikers met weinig of geen ervaring met printen kunnen snel beginnen met het produceren van graphics van professionele kwaliteit met gemak en precisie.

Compacte afmetingen

De BN2-20 en BN2-20A gebruiken geavanceerde print- en snijtechnologie waarmee u grafische afbeeldingen kunt printen en contoursnijden, zelfs met complexe vormen, in één eenvoudige, naadloze geautomatiseerde workflow.

Deze geïntegreerde print/snij-functie bespaart u veel tijd en moeite bij het maken van graphics voor een breed scala aan toepassingen.

Inclusief FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition-software

Apparaten uit de BN2-serie worden geleverd met FlexiDESIGNER VersaSTUDIO Edition-ontwerp- en uitvoersoftware waarmee u kleurrijke, opvallende graphics kunt produceren zodra u uw BN2 hebt ingesteld.

Deze intuïtieve software met veel functies is een complete oplossing en biedt een groot aantal handige tools voor het creëren van vormen, tekst en effecten, terwijl de print and cut workflow ook wordt vereenvoudigd.

VersaWorks 6 Uitvoersoftware standaard meegeleverd

Voor gebruikers die op zoek zijn naar meer controle, wordt elk BN2-apparaat ook geleverd met VersaWorks 6 Uitvoersoftware. VersaWorks 6 is gebruiksvriendelijk en krachtig en biedt functies en tools die de kwaliteit optimaliseren en processen voor de printer, inkt en media stroomlijnen.

U kunt eenvoudig print layouts instellen, snijlijnen genereren voor print- en snijtoepassingen en specifieke kleuren reproduceren met ingebouwde kleurbeheertools.

Eigenschappen van de BN2-20 serie

Optimale printinstellingen voor media
Profielen met optimale instelinformatie voor elk mediatype zijn inbegrepen, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om printresultaten van professionele kwaliteit te behalen.

 

Nutssoftware
Krijg intuïtieve en snelle toegang tot de items die u wilt gebruiken en beheer op comfortabele wijze de bediening, van het instellen van de printer tot het onderhoud en het snijden van vellen.

 

Automatische sensorafstelling
Stem de printerinstellingen af op het type media en de dikte voor optimale resultaten, zodat u prints van professionele kwaliteit kunt produceren.

Uitstekende buitenduurzaamheid
Hoogwaardige eco-solvent inkt biedt een uitstekende duurzaamheid buitenshuis – ideaal voor het maken van duurzame posters, decals en raamgraphics voor buiten.

 

Ondersteuningsfuncties mediaset
Neemt automatisch de geplaatste media op tijdens de media-instelling. Corrigeert scheve media en ondersteunt eenvoudig en nauwkeurig instellingswerk.

 

Nieuwe vel snijfunctie
De BN2-serie omvat een vel snijfunctie, waarmee u afgewerkte jobs eenvoudig kunt bijsnijden met een druk op de knop in de Utility-software.