Snijtafel / -plotters

SK2 Large Digital Cutter

Met de iECHO SK2 beschikt Man Print & Sign over een nieuwste geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen.

iECHO BK4

Met de IECHO BK4 beschikt Man Print & Sign over een nieuwe geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen.

TK4S Large Digital Cutter

Met de IECHO TK4S beschikt Man Print & Sign over een nieuwe geavanceerde groot formaat snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen.

IECHO BK3 Digital Cutter

Met de IECHO BK3 beschikt Man Print & Sign over een nieuwe geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen.

IECHO PK Small Digital Cutter

De iECHO PK met een automatische vacuümtafel en een aan & afvoersysteem. Uitgerust met verschillende gereedschappen kan het snel en nauwkeurig perforeren, snijden, rillen en markeren etc.

iECHO PK1209 Pro & Pro Max

De iECHO PK is uitgerust met verschillende gereedschappen zoals een automatische aan- & afvoersysteem en een vacuümtafel. De PK kan snel en accuraat trimmen, rillen, markeren, perforeren, contour- en doorsnijden tot maximale afmetingen van 120cm × 90cm.

CAMM-1 GR2 Serie

De Roland GR2 serie grootformaat snijplotters zijn gebouwd om naadloos in uw print-then-cut workflow te passen en vanaf de eerste dag snelle, ongeëvenaarde resultaten te leveren.

Roland CAMM-1 GS2-24

Compact, krachtig en gebruiksvriendelijk, de GS2-24 desktopsnijplotter is perfect om uw grafisch bedrijf op te starten of om uw eigen grafische productie in huis te halen.

Bestel dit product nu in onze webshop!

Roland Stika

De gebruiksvriendelijke snijplotters die op elk bureau en werkblad past. Dankzij de prijs/kwaliteitverhouding kan iedereen stickers, textieltransfers uitsnijden.

Bestel dit product nu in onze webshop!