De iECHO PK is uitgerust met verschillende gereedschappen zoals een automatische aan- & afvoersysteem en een vacuümtafel. De PK kan snel en accuraat trimmen, rillen, markeren, perforeren, contour- en doorsnijden tot maximale afmetingen van 120cm × 90cm. Perfect in te zetten voor kleine oplages, de productie van prototypes in de grafische/reclame industrie en de productie van kartonnen verpakkingen en bewegwijzering.

V-Cutting Tool

De iECHO PK kan vanaf nu worden uitgerust met een V-Cut tool om zo eenvoudig mogelijk complexe 3D ontwerpen te creëren. De V-Cut tool is toepasbaar voor verschillende materialen zoals: foamboard, karton, plastic, reflecterende materialen, etc.

> Bekijk het product in onze webshop

Perforatie Tool

Het is nu ongelooflijk makkelijk om opdrachten een perforatielijn te geven. Het gebruik hiervan is net zo eenvoudig als u met de overige tools gewend bent.

> Bekijk het product in onze webshop

Toepassingen

iECHO PK1209 Pro

Materialen:
Sticker/vinyl, karton, PP Papier, reflecterende materialen


Snijtools:
V-Cut, Perforation Tool, Universal Cutting Tool, Creasing Wheel, Kiss-Cut Tool

iECHO PK1209 Pro Max

Materialen:
KT Board, PP Papier, foamboard, sticker/vinyl, reflecterende materialen, karton, plastic, golfkarton, grijsbord, kanaalplaten, ABS platen, magnetische stickers


Snijtools:
V-Cut, Perforation Tool, Oscillating Tool, Universal Cutting Tool, Creasing Wheel, Kiss-Cut Tool

Neem contact met ons op voor meer informatie

Tel. +31 (0) 299-39 33 90

E-mail. sales@manprint-sign.nl

Eigenschappen van de iECHO PK1209 Pro & Pro Max

Nauwkeurig automatisch positioneringssysteem

Met een CCD-camera biedt de IECHO PK een nauwkeurige positionering van verschillende materialen en automatisch contoursnijden. De CCD-camera zorgt ook voor automatische positionering van de snijkoppen zodat er nauwkeurig gesneden kan worden.

 

Velleninvoersysteem

Volledig automatisch velleninvoersysteem om de productie-efficiëntie te verhogen.

Efficiënte snijkoppen

Het optionele EOT-gereedschap maakt de iECHO PK een unieke automatische snijmachine met een ongekend bereik aan materialen zoals grijsbord, plastic, foamboard etc. met maximale afmetingen van 120cm × 90cm.

 

Barcodelezer

Scannen van barcodes versnelt de invoer van een nieuw snijprogramma.