Referenties

Addition

Ruim 15 jaar geleden klopte Robert Peters bij Man Print & Sign aan voor een nieuwe printer. Na al die tijd mogen we Robert en zijn bedrijf Addition nog altijd tot onze klanten rekenen.We gingen onlangs bij hem langs om te kijken hoe zijn nieuwe grootformaat snijtafel – de iECHO TK – hem bevalt.

FriJo Lichtreclame

Man Print & Sign is een familiebedrijf met veel vaste klanten, waaronder één van de grootste lichtreclamebedrijven van Nederland; FriJo Lichtreclame. Onlangs hebben zij bij ons de UV-LED flatbed printer BIZON UV2513 aangeschaft.

Van Hout

Van Hout is 2019 voortvarend van start gegaan. Met een nieuw logo en een nieuwe pay off, maar ook: de installatie van een nieuwe achtkleuren VersaEXPRESS RF-640 Eco-Solvent inkjet grootformaatprinter van Roland DG. Etienne van Hout ziet volop mogelijkheden: “We willen nog verder groeien in sign.”

Vermeulen Reclame

Marcel Vermeulen was één van de eersten in Nederland die zich professioneel met car wrapping bezighield. Nu is zijn firma Vermeulen & Vermeulen Reclame nog steeds een gekende naam in de belettering en het inpakken van voertuigen. Voor de productie van de prints kiest Marcel resoluut voor Roland.

Gielen Reclame

25 jaar geleden kocht Chris Gielen zijn eerste snijplotter van Roland DG. Vandaag staan in zijn productieruimte vijf Roland-toestellen. “Voor ons is het extreem belangrijk dat we zonder problemen constant kunnen blijven produceren. Daarom kiezen wij voor Roland.”