Referenties

Multisign en de iECHO BK3

Multisign is een klein maar krachtig team van gedreven specialisten, vormgevers en makers. We spraken met het bedrijf over

Sensabox en de iECHO BK3

Sensabox biedt op maat gemaakte verpakkingen voor diverse producten: van luxe bonbondoosjes en brievenbusdozen tot displays en kartonnen papiermanden.

Zeefdrukkerij Screen70

Zeefdrukkerij Screen70 verzorgt bedrukkingen, gravures en digitale prints op objecten en folies. Het bedrijf heeft al geruime tijd ervaring in de industrie – sinds 1970 om precies te zijn, wat de oorsprong van hun naam verklaart.

Multicopy Den Haag

Multicopy Den Haag ontwerpt, produceert en regelt de meest uiteenlopende communicatiemiddelen. Van flyers tot banners, van gevelreclame tot bedrijfskleding en van promotionele artikelen tot autobelettering.

Vermeulen Reclame

Vermeulen & Vermeulen Reclame — opgericht door vader Bob en zoon Marcel — houdt zich al sinds 1996 bezig met reclamebelettering. Vanaf het allereerste begin zijn ze al een zakenrelatie van Man Print & Sign. Hoog tijd dus om Marcel te interviewen over onze jarenlange samenwerking.

Van Eekeren Reclame

Van Eekeren Reclame is een gevestigde naam in de wereld van reclame- en communicatie-uitingen. Van autobelettering en buitenreclame tot carwrapping en interieurstyling. We gingen bij ze langs om Michiel van Eekeren te interviewen over hun jarenlange samenwerking met Man Print & Sign.

VISTA college

Het VISTA college biedt een breed pakket aan MBO opleidingen op verschillende locaties in Limburg. In Sittard maakt de opleiding Sign deel uit van het aanbod, het wordt zowel op niveau 2, 3 als 4 gegeven. Op deze opleiding wordt er ook gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën uit de signwereld.

Plakkers

Jan Dijkstra en zijn compagnons Stefan Woudstra en Nick Schreuder timmeren hard aan de weg met hun bedrijven Plakkers en Muurstickerstunter. We gingen bij ze langs in Leeuwarden om te kijken hoe het met ze gaat en of ze goed uit de voeten kunnen met hun nieuwe Bizon Applicatietafel.

DOK23

DOK23 is een allround reclamebureau dat verzint, ontwerpt, maakt, belettert, plakt en monteert. Ter ere van ons 10-jarige jubileum (ze zijn al sinds 2010 een relatie van ons) gingen we bij ze op bezoek in Drachten. Dit is wat DOK23 had te zeggen over hun ervaring met Man Print & Sign.

Kievit Copy & Multimedia

KCM is inmiddels al 15 jaar een relatie van ons, dus het leek ons een goed moment om bij ze op de koffie te gaan en te interviewen over de samenwerking. Ook waren we benieuwd naar de ervaring van hun meest recente aankopen: de iECHO PK en de Roland VersaUV LEF2-200.

Cijfers & Letters Lichtreclame

Cijfers & Letters Lichtreclame is in 1976 opgericht door een echtpaar uit Zwolle. Elf jaar later heeft hun zoon Paul van der Meer het stokje overgenomen. We gingen langs bij Paul om hem te vragen over zijn ervaring met Man Print & Sign en zijn nieuwe printer: De Roland TrueVIS VF2-640.

Eydenberg

Eydenberg is een maker van iconische merkervaringen. Een volledige winkel, een grote (display) productie of iets daartussenin, ze helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien. We hebben ze bezocht om te vragen naar hun ervaring met Man Print & Sign en hun recente aankoop: de iECHO TK.

NineSixFour

Nicky van Wordragen is een voormalig motorcrosser. Met haar bedrijf NineSixFour Design creëert ze hoogwaardige en gepersonaliseerde producten voor met name de crossbranche. We gingen op bezoek om te vragen wat ze van haar nieuwe printer (Roland TrueVIS VG2) en snijtafel (iECHO BK3) vindt.

Expofit

Expofit is uitgegroeid tot een grote naam in de wereld van beursmaterialen, outdoor-reclame en mobiele presentatiesystemen. Expofit klopte bij ons aan voor de aanschaf van de iECHO TK. Eigenaar Vuong Nguyen had het volgende te zeggen over deze aankoop en de jarenlange samenwerking met Man Print & Sign.

Addition

Ruim 15 jaar geleden klopte Robert Peters bij Man Print & Sign aan voor een nieuwe printer. Na al die tijd mogen we Robert en zijn bedrijf Addition nog altijd tot onze klanten rekenen.We gingen onlangs bij hem langs om te kijken hoe zijn nieuwe grootformaat snijtafel – de iECHO TK – hem bevalt.

Van Hout

Van Hout is 2019 voortvarend van start gegaan. Met een nieuw logo en een nieuwe pay off, maar ook: de installatie van een nieuwe achtkleuren VersaEXPRESS RF-640 Eco-Solvent inkjet grootformaatprinter van Roland DG. Etienne van Hout ziet volop mogelijkheden: “We willen nog verder groeien in sign.”

Vermeulen Reclame

Marcel Vermeulen was één van de eersten in Nederland die zich professioneel met car wrapping bezighield. Nu is zijn firma Vermeulen & Vermeulen Reclame nog steeds een gekende naam in de belettering en het inpakken van voertuigen. Voor de productie van de prints kiest Marcel resoluut voor Roland.

Gielen Reclame

25 jaar geleden kocht Chris Gielen zijn eerste snijplotter van Roland DG. Hij startte in zijn garage met het maken van snijletters. Vandaag staan in zijn productieruimte vijf Roland-toestellen. “Voor ons is het extreem belangrijk dat we zonder problemen constant kunnen blijven produceren. Daarom kiezen wij voor Roland.”