Expofit

Expofit begon 15 jaar geleden als een klein bedrijf in relatiegeschenken en promotieproducten. Onder de naam Promofit verzorgen ze deze producten nog steeds, maar daarnaast zijn ze ook uitgegroeid tot een grote naam in de wereld van beursmaterialen, outdoor-reclame en mobiele presentatiesystemen. Toen de printer van Expofit destijds de klus niet langer in zijn eentje kon klaren, hebben wij ze geholpen met het uitbreiden van hun printcapaciteit. Onlangs klopte Expofit bij ons aan voor de aanschaf van een grootformaat snijtafel: de iECHO TK. Eigenaar Vuong Nguyen had het volgende te zeggen over deze aankoop en de jarenlange samenwerking met Man Print & Sign.

Baanbrekend

Toen onze printer de snelle groei van ons bedrijf niet langer aankon, ben ik op Google gaan zoeken naar een leverancier van Roland-printers. De keuze is toen gevallen op Man Print & Sign, mede vanwege de duidelijke en heldere communicatie op de website. Bovendien verkochten ze printers met een refill-systeem, waardoor je de inktcassettes niet elke keer hoeft te vervangen. Dat was voor die tijd echt baanbrekend.

Betrouwbare langetermijnpartner

Ik ben altijd erg te spreken geweest over de goede en snelle service, de scherpe prijzen en het fijne contact met de monteurs. De monteurs komen niet alleen langs om even snel iets te fixen, maar geven ook veel handige tips en doen echt hun best om hun kennis over te dragen. Daarom bestaat vrijwel ons gehele machinepark uit producten van Man Print & Sign. Binnen onze branche wil je niet elke keer met een andere leverancier werken, dus ik ben blij dat we een goede en betrouwbare langetermijnpartner hebben gevonden in Man Print & Sign.

Meer mogelijkheden

Door onze snelle groei moesten we ook op zoek naar een snijtafel waarmee we beter, preciezer en efficiĆ«nter te werk kunnen gaan. We hebben toen bij Man Print & Sign de iECHO TK aangeschaft vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De iECHO TK versnelt en verbetert niet alleen ons werkproces, maar biedt ook veel meer mogelijkheden – zowel voor nu als in de toekomst. Zo willen we ons bedrijf verder uitbreiden met onder meer het leveren van textieltoepassingen. De iECHO TK is daar uitermate geschikt voor. Achteraf gezien hadden we deze snijtafel veel eerder moeten aanschaffen. Dat had ons namelijk een hoop tijd, geld en energie bespaard!