Service & Support

Man Print & Sign staat niet alleen al jaren bekend om haar kwalitatief hoogwaardige assortiment, maar ook om haar service en deskundigheid. Door onze eigen technische buitendienst en specialisten kunnen wij u op elk gebied optimaal en zo deskundig mogelijk van dienst zijn.

Service en ondersteuning

Het succes van onze print- en snij-apparaten heeft geleid tot een alsmaar groeiende vraag naar kant en klare oplossingen. Daarom geeft Man Print & Sign volledige ondersteuning op het gebied van onderhoud.

 • Dringende vragen worden telefonisch opgelost.
 • In onze showroom zijn machines aanwezig zodat wij u adequaat kunnen helpen.
 • U kunt echter ook een afspraak maken met één van onze servicemedewerkers, zodat wij ter plaatse de service kunnen verlenen.

 

Herstellingsdienst

MAN Print & Sign bezit een eigen onderhoudsdienst die o.a. alle Roland, Bizon, Ricoh en iECHO machines onderhoudt. Voor alle machines, printers alsmede snijplotters, worden originele onderdelen gebruikt. Zo kunnen wij de service geven die van ons verwacht wordt.
Deze onderdelen zijn te allen tijde voorradig zodat de monteur binnen een werkdag het probleem kan verhelpen.

Roland authorized service centrumNiet onbelangrijk is dat Man Print & Sign een eigen Authorized Roland Service Centrum heeft!

 

Kleurprofilering

Voor alle bekende merken printers zijn profielen op aanvraag beschikbaar. U wordt geholpen bij de installatie van het profiel en eventueel de fine-tuning hiervan. Eventueel bestaat er de mogelijkheid om ter plekke kleurprofielen te maken.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Maak een keuze uit:


  Wanneer komt het u het beste uit?   

  Tel. +31 (0) 299-39 33 90 (keuze 2: technische dienst)
  E-mail. support@manprint-sign.nl

  Roland DG Care

  Roland Care zorgt dat u voor lange tijd verlost bent van alle zorgen, tot vijf jaar na aankoop. Ontdek de verschillende pakketten.