Roland DG Care

OVER ROLAND DG CARE

Roland DG Care is een service welke is ontwikkeld voor Roland DG klanten die meer garantie wensen na de wettelijke garantietermijn van 1 jaar. Het is een uitgebreide garantie die aangevuld wordt met een onderhoudsplan.

Roland DG Care staat synoniem voor zorgeloos printen en beschermt uw productie tegen onaangename verrassingen. Reparaties en onderhoudsbeurten worden uitgevoerd door Roland gecertificeerde technici op vastgelegde tijdstippen of wanneer u het nodig heeft.

Roland DG Care zorgt dat u verlost bent van alle zorgen. Ontdek hieronder de verschillende pakketten.

 

Beschikbare pakketten

Onze servicepakketten zijn ingedeeld op basis van het serviceniveau en de lengte van het contract. Deze pakketten starten na het verstrijken van de standaard garantieperiode (1 jaar) van het product.
U kunt uw garantie verlengen tot maximaal vijf jaar, het eerste jaar inbegrepen. De duur van de pakketten kan één of twee jaar bedragen. Voor elke printer zijn er drie serviceniveaus, zoals hieronder aangegeven.

 

MAINTENANCE SERVICE

De periodieke controle van de machine is zeer belangrijk om een goede prestatie van het product te garanderen.
Het Service Onderhoud omvat twee preventieve onderhoudsbeurten, met intervallen van 6 maanden. Zo voeren de techniekers de onderhoudsbeurten uit en is de goede prestatie van uw machine gegarandeerd. Bovendien kan de technieker uw vragen over het gebruik en onderhoud van de machine beantwoorden.
Inbegrepen: de cap-tops, de wipers en de pad wipes (aantal en type van de stukken hangt van de betreffende printer af). De reparaties van het product zijn niet in dit pakket inbegrepen.

 

BASIC SERVICE

De Basic Service omvat het onderhoud dat in de Maintenance Service al gepland is plus de interventiekosten voor onverwachte herstellingen, exclusief de vervangingsonderdelen. Dit serviceniveau zorgt voor een balans tussen de kosten van een servicepakket en een vermindering van de risico’s. Het is ontworpen voor gemiddeld tot laag gebruik.
Inbegrepen: alle interventie- en arbeidskosten om geplande en onverwachte onderhoudsbeurten uit te voeren. U wordt slechts gefactureerd voor de kosten van de vervangingsonderdelen die nodig zijn voor de interventie.
Niet-inbegrepen: de kosten van reserveonderdelen en printkoppen.
Basic Service is beschikbaar voor toestellen die gedekt zijn door het Protection Pack in het eerste jaar.

 

PLUS SERVICE

De Plus Service is het meest omvattende pakket en biedt een volledige dekking. Het omvat het onderhoud dat in het Basic pakket gepland is, inclusief reserveonderdelen en printkoppen. Deze service is voor degenen die de gebruikskosten van het product vooraf willen vastleggen.
Inbegrepen: een volledige dekking van het toestel, inclusief printkoppen.
Plus Service is beschikbaar voor toestellen die gedekt zijn door het Protection Pack in het eerste jaar.

Roland TrueVIS VG2

Ontworpen om de kwaliteits- en productiebehoeften van de meest veeleisende professionals van tegenwoordig te overtreffen, is de TrueVIS VG2 alles wat u maar wilt in een printer / snijplotter en nog veel meer.