• Play video

TrueVIS VG2-540 en VG2-640

  • Nu uitvoerbaar met Oranje, Groen of Wit;
  • True Rich Color – Superieure kleurweergave, brede kleurengamma;
  • Verhoogde afdruk- / snijnauwkeurigheid en slimme nieuwe geautomatiseerde pinchrollers;
  • Nieuwe mediaklemmen voorzien van geïntegreerde groeven.

Lease mogelijkheden tot 60 maanden!

Offerte of demo aanvragen

Met meer kleur en betere prestaties is de nieuwe generatie TrueVIS VG2 printer / snijplotter gebouwd voor uw succes.

Ontworpen om de kwaliteits- en productiebehoeften van de meest veeleisende professionals van tegenwoordig te overtreffen, is de TrueVIS VG2 alles wat u maar wilt in een printer / snijplotter en nog veel meer.

Groen en oranje voor extra kleurnauwkeurigheid

Vergroot uw kleurengamma met nieuwe TR2-inkten Oranje en Groen. Oranje voegt in het algemeen een hogere zichtbaarheid en impact toe aan uw design en zorgt tevens voor een warme, positieve sfeer. Groen zorgt voor  een natuurlijker gevoel van comfort en wekt vertrouwen op, voor een soepele communicatie.

Breid uw gamma uit met de nieuwe Multiprocess Color-functie

Voor nog diepere kleuren en een uiterst nauwkeurige productie is een nieuwe Multiprocess Color Function ontwikkeld, zodat in alle bestandstypen oranje en groene inkt kan worden gebruikt als proceskleur of spot als specifieke kleuraanpassing vereist is.

Geen compromissen op gebied van kleurresultaten met de True Rich Color preset

True Rich Color Color Colour Management combineert levendige kleuren met neutrale grijstinten, vloeiende gradaties en natuurlijke huidtinten om een kleurkwaliteit van ongeëvenaard realisme en ongekende kleurcomplexiteit te produceren

Gecertificeerd om hoge normen en duurzame kwaliteit te garanderen

TrueVIS VG2 met nieuwe TR2-inkt is gecertificeerd door het 3M™ MCS™ garantiesysteem**, waardoor uw klanten verzekerd zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun graphics. TR2 inkt ondersteunt ook Avery’s ICS prestatiegarantie. Bovendien is de VG2 met TR2 inkt ook GREENGUARD Gold gecertificeerd voor veilige grafische toepassingen binnenshuis.

Functie voor nieuwe snijmarkeringen

Voeg meerdere snijmarkeringen toe aan uw printjobs en behoud de snijnauwkeurigheid op gelamineerde prints of lange runs. Levert perfecte snijprestaties bij gebruik in combinatie met de nieuwe geoptimaliseerde zijwaartse aandrukrolfunctionaliteit.

PerfCut-rand gecreëerd in RIP

Maak PerfCut randen direct in de RIP. Printen, snijden en stansen in één naadloze, non-stop werking.

Eigenschappen van de TrueVIS VG2-540 en VG2-640

Verbeterde workflow

De VG2 tilt de efficiëntie van de machine naar een nieuw niveau met een snellere insteltijd en optimalisatie van de volgorde, minder inktverbruik bij onderhoud en een reeks functies om uw productiviteit te verhogen.

 

Nieuw oprolsysteem

Een optioneel geautomatiseerd TUC4-oprolsysteem biedt twee standen om van dunne folie tot zware canvasmaterialen vakkundig te verwerken. Tevens biedt deze stabiliteit voor eenvoudige verwerking na het printen.

Nozzle Mask Functie

De VG2 biedt natuurlijk de bekende Roland betrouwbaarheid en is ontworpen om u continu aan het werk te houden. In het onwaarschijnlijke geval van een geblokkeerde printkop kunnen gebruikers aangeven welk deel van de printkop moet worden gebruikt, waardoor de productie met minimale impact kan worden voortgezet in afwachting van de komst van een RolandCare-technicus.

Roland DG Mobile Panel

Voor gestroomlijnde printproductie kunt u met Bluetooth-printerbeheer uw printer meer dan ooit op afstand bedienen – testprinten, reinigen en problemen met uw VG2 vanaf uw tablet of smartphone oplossen.