MAN Academy

Een perfect eindresultaat voor jouw klant is afhankelijk van twee factoren.

  1. De juiste en kwalitatieve producten.
  2. Een correcte plaatsing.

Wij ondersteunen jou op beide gebieden. Met een compleet gamma aan hoogkwalitatieve oplossingen en met ons trainingscentrum waar wij jou tips & tricks geven over de verwerking en plaatsing van onze producten, kan jij projecten opleveren waar zowel jij als jouw klanten trots op zijn!

Tijdens deze trainingen gaan wij technisch de diepte in en tonen wij je hoe je het verschil kan maken met je concurrenten.

Inschrijven

Interesse in een opleiding in ons trainingscentrum? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Voor opleidingen op locatie, gelieve ons te contacteren voor meer informatie en prijzen.

Om de Grafityp zelfklevende films efficiënt en vakkundig aan te brengen biedt Grafityp vier verschillende opleidingen aan.

Na afloop van de cursus ontvang je een “certificaat van deelname” of mogelijk zelfs een “certificaat van GrafiWrap specialist”, al naar gelang de beoordeling door de Grafityp instructeurs.


Kies uw gewenste opleiding:Aantal personen:
123456


Basisopleiding (1 dag – € 350)

In een groep van 4 tot 6 personen leer je alle basistechnieken van het aanbrengen van zelfklevende films (welke materialen en tools, hoe een oppervlak voorbereiden, kleven op vlakke of licht gebogen oppervlakken, kleven van zandstraalfolies op ramen, enz…). Alle standaard toepassingen komen aan bod.

Opleiding Wall- & Interior Decoration (1 dag – € 350)

In een groep van 4 tot 6 personen leer je hoe zelfklevende folies rechtstreeks op wanden, deuren, kastjes en andere meubelstukken aangebracht moeten worden, om het interieur van jouw klant in een mum van tijd op te waarderen.

Opleiding Paint Protection (1 dag – € 500)

Het aanbrengen van PU beschermingsfolies vereist een andere techniek dan het aanbrengen van PVC folies. In deze opleiding gaan we dieper in op beide technieken.
Maximum 4 personen

Opleiding car wrapping (2 dagen – € 500)

Onze ervaren instructeurs geven de nodige tips & tricks om een voertuig volledig te wrappen. Hoe pak je probleemzones, zoals diepe inkepingen, sterke rondingen (spiegels, bumpers, …) aan.
Maximum 4 personen

Niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten. Dan werken wij een nieuwe training uit.