MAN Academy

VersaWorks 6 Training (gratis)

Leer van ervaren professionals hoe u met de juiste bediening van uw Roland printsysteem en Roland VersaWorks software uw productie kunt optimaliseren, kostbare en tijdrovende printfouten kunt verminderen en effectiever kunt werken.

Een perfect eindresultaat voor uw klant is afhankelijk van twee factoren.

 1. De juiste en kwalitatieve producten.
 2. Een correcte plaatsing.

Grafityp ondersteunt u op beide gebieden. Met een compleet gamma aan hoogkwalitatieve oplossingen en met het trainingscentrum waar zij u tips & tricks geven over de verwerking en plaatsing van hun producten, kunt u projecten opleveren waar zowel u als uw klanten trots op zijn!

Tijdens deze trainingen gaan zij technisch de diepte in en tonen zij hoe u het verschil kan maken met uw concurrenten.

Inschrijven

Interesse in een opleiding in het trainingscentrum van Grafityp? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken. Voor opleidingen op locatie, gelieve ons te contacteren voor meer informatie en prijzen.

Om de Grafityp zelfklevende films efficiënt en vakkundig aan te brengen biedt Grafityp drie verschillende opleidingen aan.

Na afloop van de cursus ontvangt u een “certificaat van deelname” of mogelijk zelfs een “certificaat van GrafiWrap specialist”, al naar gelang de beoordeling door de Grafityp instructeurs.


  Kies uw gewenste opleiding:

  Aantal personen:
  123456


  Opleidingen

  Basis + Wall- & Interior Decoration (1 dag – € 350)

  In een groep van 4 tot 6 personen leert u alle basistechnieken van het aanbrengen van zelfklevende films (welke materialen en tools, hoe u een oppervlakte moet voorbereiden, kleven op vlakke of licht gebogen oppervlakken, kleven van zandstraalfolies op ramen, enz.). Alle standaard toepassingen komen aan bod.

  Vervolgens leert u hoe zelfklevende folies rechtstreeks op wanden aangebracht worden, en hoe deuren, kastjes en andere meubelstukken aangepakt moeten worden, om het interieur van uw klant in een mum van tijd op te waarderen.

  Paint Protection Films (PPF) (1 dag – € 500)

  Het aanbrengen van PU beschermingsfolies vereist een andere techniek dan het aanbrengen van PVC folies. In deze opleiding gaan we dieper in op beide technieken.
  Maximum 4 personen

  Car Wrapping (2 dagen – € 500)

  De ervaren Grafityp instructeurs geven de nodige tips & tricks om een voertuig volledig te wrappen. Hoe pakt u probleemzones, zoals diepe inkepingen, sterke rondingen (spiegels, bumpers, …) aan.
  Maximum 4 personen

  Niet gevonden wat u zocht? Laat het ons weten. Dan werken wij een nieuwe training uit.