MAN Academy

Software

VersaWorks 6 Training

Leer van ervaren professionals hoe u met de juiste bediening van uw Roland printsysteem en Roland VersaWorks software uw productie kunt optimaliseren, kostbare en tijdrovende printfouten kunt verminderen en effectiever kunt werken.

Opleidingen

Een perfect eindresultaat voor uw klant is afhankelijk van twee factoren.

 1. De juiste en kwalitatieve producten.
 2. Een correcte plaatsing.

Wij ondersteunen u op beide gebieden. Met een compleet gamma aan hoogkwalitatieve oplossingen en met ons trainingscentrum waar wij u tips & tricks geven over de verwerking en plaatsing van onze producten, kunt u projecten opleveren waar zowel u als uw klanten trots op zijn!

Tijdens deze trainingen gaan wij technisch de diepte in en tonen wij hoe u het verschil kan maken met uw concurrenten.

Inschrijven

Interesse in een opleiding in ons trainingscentrum? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken. Voor opleidingen op locatie, gelieve ons te contacteren voor meer informatie en prijzen.

Om de Grafityp zelfklevende films efficiënt en vakkundig aan te brengen biedt Grafityp vier verschillende opleidingen aan.

Na afloop van de cursus ontvangt u een “certificaat van deelname” of mogelijk zelfs een “certificaat van GrafiWrap specialist”, al naar gelang de beoordeling door de Grafityp instructeurs.


  Kies uw gewenste opleiding:  Aantal personen:
  123456


  Basisopleiding (1 dag – € 350)

  In een groep van 4 tot 6 personen leert u alle basistechnieken van het aanbrengen van zelfklevende films (welke materialen en tools, hoe een oppervlak voorbereiden, kleven op vlakke of licht gebogen oppervlakken, kleven van zandstraalfolies op ramen, enz…). Alle standaard toepassingen komen aan bod.

  Opleiding Wall- & Interior Decoration (1 dag – € 350)

  In een groep van 4 tot 6 personen leert u hoe zelfklevende folies rechtstreeks op wanden, deuren, kastjes en andere meubelstukken aangebracht moeten worden, om het interieur van uw klant in een mum van tijd op te waarderen.

  Opleiding Paint Protection (1 dag – € 500)

  Het aanbrengen van PU beschermingsfolies vereist een andere techniek dan het aanbrengen van PVC folies. In deze opleiding gaan we dieper in op beide technieken.
  Maximum 4 personen

  Opleiding car wrapping (2 dagen – € 500)

  Onze ervaren instructeurs geven de nodige tips & tricks om een voertuig volledig te wrappen. Hoe pakt u probleemzones, zoals diepe inkepingen, sterke rondingen (spiegels, bumpers, …) aan.
  Maximum 4 personen

  Niet gevonden wat u zocht? Laat het ons weten. Dan werken wij een nieuwe training uit.