Grafityp

De Grafiprint Print Media werden speciaal ontwikkeld voor gebruik op digitale full-colour groot-formaat printers. In onze huidige digital printing markt wordt steeds meer met solvent- en andere hoogwaardige inkten geprint, niet enkel omdat die er prachtig en kleurrijk uitzien, maar ook omdat ze bij buitengebruik een behoorlijk lange levensduur genieten. Speciaal voor gebruik op deze digitale full-colour groot-formaat printers ontwikkelde Grafityp een breed gamma van Grafiprint Print Media. Zoekt u een monomere film voor binnen, een polymere film voor buiten of een gegoten film voor extra langdurige buitentoepassingen? Of wenst u op fotopapier, canvas of banner te printen? In het Grafiprint gamma vindt u steeds de perfecte oplossing! De ongecoate Grafiprint Print Media zijn perfect inzetbaar op bijna alle groot-formaat printers die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Voor sommige print media, zoals o.a. fotopapier, canvas of banner materialen, is een extra printcoating vereist om tot een goed printresultaat te komen. Met de speciaal voor deze media ontwikkelde printcoating krijgt u ook op deze materialen steeds weer een prachtig resultaat.

Monomeer


Voor binnengebruik. Voorzien van een mat laminaat weerkaatsen de afbeeldingen weinig licht en komen ze ten volle tot hun recht.

Polymeer


Voor buitengebruik op een vlakke ondergrond. Met de polymere Grafiprint print media creëert u de mooiste full colour buitenreclame.

Special Formula


Voor binnen- en buitengebruik. Hoog kwalitatieve full colour reclame met een gunstige prijs.

Gegoten


Voor full colour reclame op oneffen ondergronden en onder de meest extreme omstandigheden. Ook bijzonder geschikt voor car wrapping.

Non-PVC


Voor binnen- en buitengebruik. De Grafiprint non-pvc print media maken deel uit van Grafityp’s COLIBRI gamma. Ze vormen een perfect milieuvriendelijk alternatief voor de meer gangbare PVC print media.

Top coated & ongecoate banners


Voor binnen- en buitengebruik. Vlamvertragende, blockout en textielbanners.

Floor graphics


Enkel voor binnengebruik. Voorzien van een Grafiprint floor graphic laminaat kunnen de Grafiprint print media perfect voor vloerreclame gebruikt worden.

Window graphics


Voor binnen- en buitengebruik. Micro-geperforeerde Grafiprint window graphic print media voor reclame op bussen of ramen maken uw reclame aan de buitenkant perfect zichtbaar, terwijl u van binnenuit door de reclame kan heen kijken.

Canvas


Enkel voor binnengebruik. De Grafiprint canvas print media hebben een speciale printcoating, die garant staat voor een perfect printresultaat.