GRAFITYP – AUTOMOTIVE/DECO

GEEN GRENZEN … WRAP UW FANTASIE!

Zelfklevende films worden sinds jaar en dag gebruikt voor commerciële voertuigbelettering en signalisatie. Met de GrafiWrap Automotive & Deco films gaat Grafityp een stapje verder: soepele gegoten zelfkevende films die uw voertuig verfraaien en een exclusieve look en touch geven. Spiegels in carbon, een mat zwart kofferdeksel, een leder- of carbon-look interieur, het volledige koetswerk in geborsteld aluminium, stripings die al naar gelang de gezichtshoek van kleur veranderen, … The sky is the limit!

GLANZEND GEGOTEN

castglossy_big

De glanzende gegoten GrafiWrap films zijn het ideale middel om uw voertuig een subtiel en tegelijk exclusief karakter te geven.

MAT GEGOTEN

castmatt

De matte gegoten GrafiWrap films zijn het ideale middel om uw voertuig een subtiel en tegelijk exclusief karakter te geven.

STARDUST

stardust

De GrafiWrap Stardust films bevatten glitterdeeltjes, die vooral in het (zon)licht de aandacht van de voorbijgangers trekken.

COLOUR WAVE

colourwave

De GrafiWrap Colour Wave films veranderen van kleur al naar gelang gezichtshoek en lichtinval. Met deze films creëert u de schitterendste effecten.

METALLIC

metallic

Met de GrafiWrap Metallic films steekt u uw voertuig in een oogwenk in een nieuw en fris metallic kleurtje.

MAT POLYMEER

polymericmatt

De matte polymeer GrafiWrap films zijn het ideale middel om het uitzicht van effen en/of licht gebogen oppervlakken te veranderen.

GLANZEND POLYMEER

polymericgloss

De glanzende polymeer GrafiWrap films zijn het ideale middel om het uitzicht van effen en/of licht gebogen oppervlakken te veranderen.

CARBON GEGOTEN

carbon_big

De gestructureerde GrafiWrap Carbon films worden voornamelijk gebruikt om bepaalde auto-onderdelen te benadrukken (spiegels, spoilers, interieur, enz. ).

LEDER-LOOK

leatherlook

Met de gestructureerde GrafiWrap Leder-Look films geeft u uw voertuigen, voertuigonderdelen of andere objecten een exclusief karakter.

GEBORSTELD

alubrush

Met de meerlagige gestructureerde GrafiWrap Geborsteld Metaal films geeft u uw voertuigen of voertuigonderdelen een exclusief karakter.

DECO-EFFECT

deco

Met de gestructureerde GrafiWrap Deco-Effect films geeft u uw voertuigen, voertuigonderdelen of andere objecten een exclusief karakter.

FLOCK

flock

De fluweelzachte Grafitack Flock films kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Zij voelen aan als echt fluweel.

CARBON GEKALANDERD

carboncalendered

Met de polymeer gestructureerde GrafiWrap Carbon films geeft u effen of licht gebogen oppervlakken een exclusief karakter.

LAKBESCHERMING (PVC)

stonechip

De glasheldere GrafiWrap Lakbeschermingsfilms beschermen de meest kwetsbare delen van uw wagen tegen krassen en steenslag.

LAKBESCHERMING (PU)

tpu-protect

De glasheldere GrafiWrap Lakbeschermingsfilms beschermen de meest kwetsbare delen van uw wagen tegen krassen en steenslag.

Deel dit productTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someone