Grafityp

Zelfklevende films worden sinds jaar en dag gebruikt voor commerciële voertuigbelettering en signalisatie. Met de GrafiWrap Automotive & Deco films gaat Grafityp een stapje verder: soepele gegoten zelfklevende films die uw voertuig verfraaien en een exclusieve look en feel geven. Spiegels in carbon, een mat zwart kofferdeksel, een leder- of carbon-look interieur, het volledige koetswerk in geborsteld aluminium, stripings die al naar gelang de invalshoek van kleur veranderen, … The sky is the limit!

Glanzend gegoten


De glanzend gegoten GrafiWrap films zijn het ideale middel om uw voertuig een subtiel en tegelijk exclusief karakter te geven.

Mat gegoten


De mat gegoten GrafiWrap films zijn het ideale middel om uw voertuig een subtiel en tegelijk exclusief karakter te geven.

Stardust


De GrafiWrap Stardust films bevatten glitterdeeltjes, die vooral in (zon)licht de aandacht van voorbijgangers trekken.

Colour Wave


De GrafiWrap Colour Wave films veranderen van kleur al naar gelang de invalshoek en lichtinval. Met deze films creëert u de schitterendste effecten.

Metallic


Met de GrafiWrap Metallic films steekt u uw voertuig in een oogwenk in een nieuw en fris metallic kleurtje.

Mat polymeer


De matte polymeer GrafiWrap films zijn het ideale middel om het aanzicht van effen en/of licht gebogen oppervlakken te veranderen.

Glanzend polymeer


De glanzende polymeer GrafiWrap films zijn het ideale middel om het aanzicht van effen en/of licht gebogen oppervlakken te veranderen.

Carbon gegoten


De gestructureerde GrafiWrap Carbon films worden voornamelijk gebruikt om bepaalde auto-onderdelen te benadrukken (spiegels, spoilers, interieur, enz. ).

Leder-Look


Met de gestructureerde GrafiWrap Leder-Look films geeft u uw voertuigen, voertuigonderdelen of andere objecten een exclusief karakter.

Geborsteld


Met de meerlaags gestructureerde GrafiWrap Geborsteld Metaal films geeft u uw voertuigen of voertuigonderdelen een exclusief karakter.

Deco-Effect


Met de gestructureerde GrafiWrap Deco-Effect films geeft u uw voertuigen, voertuigonderdelen of andere objecten een exclusief karakter.

Flock


De fluweelzachte Grafitack Flock films kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Zij voelen aan als echt fluweel.

Carbon gekalanderd


Met de polymeer gestructureerde GrafiWrap Carbon films geeft u effen of licht gebogen oppervlakken een exclusief karakter.

Lakbescherming (PVC)


De glasheldere GrafiWrap lakbeschermingsfilms beschermen de meest kwetsbare delen van uw voertuig tegen krassen en steenslag.

Lakbescherming (PU)


De glasheldere GrafiWrap lakbeschermingsfilms beschermen de meest kwetsbare delen van uw voertuig tegen krassen en steenslag.