Eydenberg

Eydenberg is een maker van iconische merkervaringen. Of het nu een volledige winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin, ze helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien. Het bedrijf behoort al sinds 2005 tot onze trouwe klantenkring. We hebben ze onlangs bezocht om te vragen naar hun ervaring met Man Print & Sign en hun meest recente aankoop: de iECHO TK. Dit is wat Eydenberg daarover had te zeggen.

Wij zijn Eydenberg. Makers van iconische merkervaringen. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien.

Eydenberg is trots op zijn geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is: een energieke en dynamische onderneming die lef durft te tonen op het gebied van onderscheidende retail projecten.

Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor Eydenberg.

Een nieuwe snijtafel

We leveren effectieve combinaties tussen commercie en creativiteit. Retail-projecten van A tot Z. Van 3D-ontwerp en de technische uitwerking tot de productie en de installatie. Allemaal onder één dak. Man Print & Sign is al vanaf het begin onze partner voor machines en materialen. De communicatie verloopt altijd prettig, ze leveren een breed scala aan kwalitatieve producten en ze kennen de markt door en door. Dus toen we op zoek moesten naar een nieuwe snijmachine – een die zowel kan snijden als frezen – wisten we bij wie we moesten zijn. Maar welke snijmachine het ging worden, daar waren we nog niet over uit.

Een weloverwogen keuze

Wat ik erg waardeer aan Man Print & Sign, is dat ze heel veel kennis in huis hebben. Ze kennen alle ins en outs van de producten die ze aanbieden en weten dit op een toegankelijke manier aan hun klanten te communiceren. Zo ben je als klant dus goed in staat om een geïnformeerde en weloverwogen keuze te maken. Na een gesprek met het bedrijf is onze keuze uiteindelijk gevallen op de iECHO TK – een snijtafel die naast snijden en frezen, ook kan markeren en trimmen.

Meer vrijheid

Dankzij de iECHO kunnen we niet alleen sneller en efficiënter werken, het geeft ons ook de mogelijkheid om meer materialen aan te bieden. Op deze manier zijn we nog beter in staat om onze klanten te bedienen en te voldoen aan hun unieke en persoonlijke behoeften. We hebben sinds de aanschaf van deze snijtafel diverse projecten gehad – zoals de logo-blokken die we hebben ontworpen – waar de iECHO TK perfect tot zijn recht kwam. Ik zou deze machine absoluut aanraden aan bedrijven die werkzaam zijn in de signbranche. Een snijtafel zoals de iECHO TK maakt een snijplotter bijna overbodig en geeft je simpelweg veel meer vrijheid om ideeën vorm te geven.