Addition

Ruim 15 jaar geleden klopte Robert Peters bij Man Print & Sign aan voor een nieuwe printer. Na al die tijd mogen we Robert en zijn bedrijf Addition nog altijd tot onze klanten rekenen, en daar zijn we best een beetje trots op. We gingen onlangs bij hem langs om te kijken hoe zijn nieuwe grootformaat snijtafel – de iECHO TK – hem bevalt. Dit is wat hij erover te zeggen had:

Creatief en vindingrijk


Addition is een creatief en vindingrijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van decors, beursstands en andere commerciĆ«le presentaties. Daarnaast heeft Addition nog een afdeling voor interieur-decoraties en lampen met als handelsnaam NedFab, waarmee we ons richten op het ontwikkelen van verrassende, creatieve en kwalitatief hoogstaande ideeĆ«n. Dit kunnen we echter alleen realiseren met producten van topkwaliteit. Om die reden gingen we op zoek naar een nieuwe snijtafel. De keuze is toen gevallen op de iECHO TK – de grotere broer van de iECHO BK3.

Hoge kwaliteit voor een lagere prijs


De iECHO is een intelligente grootformaat snijtafel waarmee we snel en nauwkeurig kunnen trimmen, frezen, markeren en contour- en doorsnijden. Hierdoor zijn we meer dan ooit in staat om een totaaloplossing te bieden en te voldoen aan de unieke wensen en behoeften van onze klanten. De machine levert dezelfde hoogwaardige kwaliteit als een aantal andere machines op de markt, maar dan voor een aanzienlijk lagere prijs. Wat dat betreft hoefden we niet lang na te denken.

Eindeloze mogelijkheden


Ik spreek namens het hele team als ik zeg dat wij erg blij zijn met de keuze voor de iECHO TK. Door de vele verschillende functies, tools en keuze in materiaal zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Zelfs andere leveranciers komen nu naar Addition om gebruik te maken van de iECHO, aangezien deze – in tegenstelling tot hun eigen apparatuur – in staat is om duizenden soorten materialen te snijden op vrijwel elk formaat.