Met de iECHO BK3 beschikt Man Print & Sign over een nieuwe geavanceerde snijtafel die zowel harde als flexibele materialen kan snijden en frezen. De iECHO komt met een ruim arsenaal aan tools zodat een breed assortiment aan materialen zowel gefreesd als gesneden kan worden.

Er kunnen 3 tools gelijktijdig in de kop gemonteerd worden waardoor deze tools snel en eenvoudig gewisseld kunnen worden. Dankzij de automatische gereedschapsherkenning en de digitale en mechanische druk- en dieptecontrole kan er foutloos en uiterst precies gesneden en/of gefreesd worden.

Eigenschappen van de IECHO BK3 Digital Cutter

Leverbaar in 4 verschillende afmetingen

  • BK3-1713: 1.70 x 1.30 meter
  • BK3-2513: 2.50 x 1.30 meter
  • BK3-2517: 2.50 x 1.70 meter
  • BK3-3017: 3.00 x 1.70 meter

 

Efficient Cutting Heads

De maximale snijsnelheid is 1.5 m/s (4-6 keer sneller dan handmatig snijden), waardoor de productie-efficiëntie aanzienlijk wordt verhoogd.

 

IECHO AKI system

De diepte van het snijgereedschap kan nauwkeurig worden geregeld door het automatische mes initialisatie systeem.

 

Geavanceerd roldoorvoersysteem

De IECHO snijtafels zijn te voorzien van een doorvoersysteem waarmee rollen worden verwerkt. Volledige rollen posters, stickers, textiel etc. worden met minimale tussenkomst van de operator uitgesneden.

 

Precise Automatic Positioning System

Met de uiterst intelligente CCD-camera heeft de BK3 precieze positie en registratie herkenning. Dankzij barcode herkenning kunnen verschillende opdrachten automatisch herkend en uitgesneden worden. Hierdoor worden de opdrachten nauwkeurig en efficiënt verwerkt.

 

IECHO Continuous Cutting System

Het intelligente transportsysteem zorgt ervoor dat het materiaal volledig automatisch wordt verwerkt. De doorlopende snijfunctie kan volledige rollen verwerken en daardoor de productiviteit verhogen.