NineSixFour

Nicky van Wordragen is een voormalig motorcrosser die aardig wat prijzen op haar naam heeft staan. Op het circuit is ze niet vaak meer te vinden, maar de connectie met de motorsport is er nog elke dag: met haar bedrijf NineSixFour Design creëert ze hoogwaardige en gepersonaliseerde producten voor met name de crossbranche. We gingen op bezoek bij Nicky om te vragen wat ze van haar nieuwe printer (Roland TrueVIS VG2) en snijtafel (iECHO BK3) vindt.

Van motorstickers tot fietskleding

Toen ik nog actief was als motorcrosser had ik op een gegeven moment eigen ideeën voor een ontwerp en ben mijn eigen stickers voor op mijn motor gaan maken. De reacties hierop van anderen waren zo positief dat ik besloot om een bedrijf te beginnen dat zich hierin specialiseert. Met NineSixFour Design verzorgen we naast stickers en stickersets voor motoren ook de bestickering van auto’s en bussen, de bedrukking van bedrijfs- en sportkleding, gepersonaliseerde fietskleding en gesublimeerde milieumatten.

Streven naar perfectie

Tijdens mijn carrière als motorcrosser streefde ik altijd naar perfectie en dat doe ik nog steeds met mijn huidige bedrijf. Gewoon goed is niet goed genoeg. Daarom vond ik het op een gegeven moment tijd voor een printer-upgrade. Ik ben mij toen goed gaan verdiepen in de verschillende printers op de markt. Na het nodige online onderzoek kwam ik tot de conclusie dat ik een Roland-printer wilde hebben. Toen ik ontdekte dat Man Print & Sign hoofdleverancier is van dit merk heb ik ze meteen opgebeld en een afspraak gemaakt.

Direct een goede klik

Ik ging langs en er was vrijwel direct een goede klik. Het gesprek voelde vanaf het eerste moment heel vrijblijvend en relaxed. Ze namen rustig de tijd om alles uitgebreid uit te leggen en mij wegwijs te maken in printers en de signwereld. Erg fijn, want mijn kennis over printers en de signwereld was op dat moment redelijk beperkt. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Roland TrueVIS VG2. Ook met het oog op full-color stickers leek mij dit de juiste keuze. Dat dit een printer met power is komt ook heel duidelijk naar voren wanneer ik met felle kleuren aan het werk ben. Zo komen bijvoorbeeld de stickers voor KTM-motoren, die bekend staan om hun felle oranje basiskleur, prachtig tot hun recht met deze printer.

Tot snel, Nicky!

Naast de printer heb ik ook een snijtafel aangeschaft bij Man Print & Sign. Ik kon prima uit de voeten met de VG2 Print & Cut, maar zoals ik al eerder aangaf: gewoon goed is niet goed genoeg. Ik heb toen gekozen voor de iECHO BK3 – een intelligente grootformaat snijtafel. Ook hier ben ik erg blij mee, want het snijproces gaat er sindsdien een stuk sneller, accurater en handiger aan toe. Materiaaldikte speelt niet langer een rol en ook het uitsnijden van de boutgaten van motoren is een fluitje van een cent. Zowel qua producten als qua communicatie en service ben ik erg blij met Man Print & Sign. Sterker nog: ik ga snel weer bij ze aankloppen, want ik heb nog een printer nodig die metallic kan printen!