Gielen Reclame

Jaren geleden kocht Chris Gielen zijn eerste snijplotter van Roland DG. Vandaag staan in zijn productieruimte meerdere Roland-toestellen. Chris Gielen is in al die jaren trouw gebleven aan Roland omwille van de uitstekende kwaliteit en de grote betrouwbaarheid van de toestellen. “Voor ons is het extreem belangrijk dat we zonder problemen constant kunnen blijven produceren. Daarom kiezen wij voor Roland.”

 

Gielen Reclame

 

Chris Gielen startte in zijn garage met het maken van snijletters voor auto’s. Aanvankelijk combineerde hij dit werk met zijn baan in een drukkerij. Na 10 jaar besliste Gielen deze baan op te zeggen en zich volledig te richten op zijn bedrijfje, dat in tussentijd al goed begon te draaien. Vrij snel daarna kocht hij zijn eerste printer en rolden de opdrachten vlotjes binnen. Gielen startte een samenwerking met een van zijn goede klanten, Levanto. Deze samenwerking is tot op vandaag van kracht.

Chris Gielen legt uit: “Levanto functioneert eigenlijk als vertegenwoordiger voor ons. Zij trekken grote accounts aan en halen projecten binnen. Wij doen de productie. Samen hebben wij ondermeer enkele grote winkelketens als klant. Daarnaast hebben wij zelf vele klanten uit de regio. Omdat zij niet altijd met een reclame- of ontwerpbureau samenwerken, maken wij regelmatig ontwerpen.”

Gielen Reclame maakt ondermeer full colour prints voor binnen en buiten. Hun klanten zijn doorgaans bedrijven en mensen uit de motorsportbranche. De klanten komen veelal uit Nederland, maar Gielen Reclame is ook over de grenzen actief. Voor een Duits bedrijf maakten ze eens snijletters van 7.5m hoog op 100m breed. Ze deden dit met een plotter van slechts 1.2m breed. Chris Gielen vertelt: “Dat was echt een prestigeproject voor ons. We zijn dan ook heel fier op het resultaat. Het is echt kicken als je een groot project hebt en je klant is tevreden over het resultaat. Zo hadden we eens een project waarbij we in twee maanden tijd 540 winkels volledig in een nieuwe huisstijl moesten steken. Het was voor ons echt een uitdaging om dit klaar te krijgen.”

Gielen Reclame is een firma die tijd neemt om haar klanten goed te informeren. Ze willen met hun klanten een lange termijnrelatie opbouwen. Ze leveren kwaliteitsprints en zorgen zelf voor de montage en applicatie. Hiervoor doen ze regelmatig een beroep op een dertigtal zelfstandige monteurs verspreid over heel Nederland.

  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Dutch -> Dutch…
    • Create a new word list…
  • Copy

Gielen Reclame heeft de nieuwe Roland TrueVIS VG2 bèta getest om zijn eigen grenzen te verleggen voor kleur, snelheid en kwaliteit.