Plakkers

Jan Dijkstra en zijn compagnons Stefan Woudstra en Nick Schreuder timmeren hard aan de weg met hun bedrijven Plakkers en Muurstickerstunter. We gingen bij ze langs in Leeuwarden om te kijken hoe het met ze gaat en of ze goed uit de voeten kunnen met hun nieuwe Bizon Applicatietafel.

It’s-a Me, Mario!

In 2014 hebben we — twee marketeers en een programmeur — het bedrijf Muurstickerstunter opgericht. Vanaf ons slaapkamertje verkochten we Mario-stickers die we importeerden uit het buitenland. Dit ging als een trein, waardoor we al snel besloten om een klein plottertje aan te schaffen, zodat we onze eigen stickers konden produceren en verkopen.

Ook dit liep vrijwel direct goed, waardoor het slaapkamertje al snel moest plaatsmaken voor een klein bedrijfspand. Inmiddels bestaat ons team uit zes man en zijn we ook een tweede bedrijf begonnen: Plakkers . Met dit bedrijf willen we alle soorten stickers aanbieden die je maar kunt bedenken: voor laptops, ramen, vloeren, textiel, auto’s, noem maar op!

Sign & Print-beurs

In onze zoektocht naar geschikte producten voor ons bedrijf hebben we een print & sign-beurs bezocht. Na bezoek aan diverse stands en nadat we bij meerdere bedrijven informatie hadden ingewonnen, zijn we uiteindelijk met Man Print & Sign in zee gegaan.

Het fijne aan Man Print & Sign is dat ze oprecht betrokken zijn en actief meedenken over wat je bedrijf écht nodig heeft. We zijn een jong en enthousiast bedrijf, dus het is fijn dat ze hun kennis over het vak altijd graag met ons willen delen. Door actief kennis met elkaar uit te wisselen kun je veel van elkaar leren en zo allebei alleen maar beter worden.

Zo sterk als een Bizon

Voor het appliceren van onze geprinte stickers hadden we een applicatietafel nodig. Onze keuze is toen gevallen op de 1,60 meter brede applicatietafel van Bizon. Door voor de juiste breedte te kiezen voorkom je een hoop gerotzooi wanneer je met grote stickers aan de slag gaat. De Bizon doet zijn naam absoluut eer aan, want het is een hele robuuste en sterke tafel. Het is ook fijn dat ie in hoogte verstelbaar is, aangezien niet iedereen binnen het bedrijf even groot is, haha.

Daarnaast hebben we ook de Roland TrueVIS VG2-540 aangeschaft bij Man Print & Sign. Deze grootformaat print & cut-machine heeft het productieproces van onze stickers een stuk sneller en preciezer gemaakt.

Namen die blijven plakken

Muurstickerstunter draait nu op volle toeren, en we willen met Plakkers zo snel mogelijkheid het huidige aanbod uitbreiden. Het is ons doel om een gevestigde naam te worden binnen de gehele Nederlandse stickerwereld. Als ik kijk naar ons team, ons enthousiasme, de tools en producten waar we mee werken dan ben ik ervan overtuigd dat dit ons zeker gaat lukken.