Roland CAMM-1 GS2-24

Snijsnelheid: 10 – 850 mm/s
Snijkracht: 30 – 500 gf
Snijlengte: 25 m
Snijbreedte: 584 mm
Mediabreedte: 50 – 700 mm

Inclusief: Roland DG-software (te downloaden), AC-adapter, voedingskabel, mes, meshouder, rollerbasis, uitlijngereedschap, USB-kabel, installatiehandleiding


Bestel dit product nu in onze webshop!

Offerte of demo aanvragen

Compact, krachtig en gebruiksvriendelijk, de GS2-24 desktopsnijplotter is perfect om uw grafisch bedrijf op te starten of om uw eigen grafische productie in huis te halen.

De GS2-24 staat bekend om zijn intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening, kracht om gemakkelijk honderden materialen te snijden, snelle en nauwkeurige snijprestaties & is ook gebouwd om in uw workflow te passen!

Compact ontwerp - Groot potentieel

Of u nu net begint of uw huidige set-up uitbreidt, u kunt de GS2-24 snijplotter gemakkelijk in uw workflow inpassen. Voor hobbyisten die professioneel werk willen leveren of gevestigde bedrijven die intern graphics willen produceren, is ruimte geen belemmering voor succes.

Creëer zonder grenzen

Met 40% meer snijkracht dan het vorige model kunt u de meest ingewikkelde ontwerpen snijden uit een breed scala van materialen, waaronder:

Zelfklevend vinyl, hittetransfer vinyl, gespecialiseerde materialen, magnetische plaat, papier en karton, privaycyfolie, reflecterend vinyl, rubberen plaat.

Altijd op tijd

Haal de krapste deadlines en lever grotere orders met 70% meer snijsnelheid. Met de GS2-24 kunt u meer producten sneller maken, en aan de eisen van uw klanten voldoen.

Uiterste nauwkeurigheid

Produceer resultaten van topkwaliteit, of u nu grootschalige wall art, decoratieve T-shirt-ontwerpen of kleine bewegwijzering maakt. Dankzij het precisiesnijwerk van de GS2-24 kunt u de krapste hoeken en de dunste lijnen nauwkeurig reproduceren.

  • Ingewikkelde ontwerpen en vormen
  • Kleine letters, cijfers en symbolen
  • Consistente resultaten tot 25 m

Werk op uw manier

De GS2-24 oplossing bevat de eenvoudige en veelzijdige CutStudio software. Hierdoor kunt u een compacte en effectieve print-then-cut workflow creëren. Voeg snijmarkeringen toe aan uw artwork, voeg snijlijnen toe en de intelligente registertool van de machine snijdt uw ontwerp automatisch met uitstekende nauwkeurigheid.

Eigenschappen van de CAMM-1 GS2-24

BEKIJK ONS OOK OP: